jonis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 http://www.hardwarecanucks.com/news/video/hd-7970-price-cuts-dont-count-on-it/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsp Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Ok με αυτες τις τιμες μπορουν να τις βαλουν στον κ... τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saiz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Tα ειπα εγω για τις τιμες με τετοιες επιδοσεις? http://www.techspot.com/review/507-mass-effect-3-performance-test/page3.html συμφωνω dsp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Ok με αυτες τις τιμες μπορουν να τις βαλουν στον κ... τους. ετσι απο περιεργεια, μπορεις να μας πεις ποσα πληρωσες για τον 940 και για τον SSD 256GΒ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 GeForce GTX 670 and GTX 670 Ti expected in May Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 http://www.hardwarecanucks.com/news/video/hd-7970-price-cuts-dont-count-on-it/ Οταν τα λεω εγω δεν με ακουνε.. Βαθια νυχτομενοι ειναι πολλοι εδω μεσα εδω η AMD δεν κανει price drops και περιμενουν και 100$ κατω απο την nvidia(Psycho i'm looking at you ) Οι τιμες ηρθαν για να μεινουν ετσι αντε το πολυ να πεσει κανενα 50ευρο κατω απο την 680 η 7970. Και τελος παντων ας σταματησουμε να κοιταμε μεγεθη πυρηνα,εγω προσωπικα δεν αγοραζω κατι για το μεγεθος του,μπορουσε να ειναι οσο πιο μικρο γινεται?καλυτερα. Αγοραζω επιδοσεις,αν οι επιδοσεις δεν μου κανουν απλα δεν το αγοραζω.Τωρα εγω που δεν εχω καρτα θα αγορασω μια 680 οπως καποιος αλλος αγορασε μια 580 η 480 στα ιδια χρηματα.Καποιος που εχει καρτα,απλα δεν αγοραζει τιποτα και περιμενει μεχρι οι επιδοσεις να δικαιολογουν τα χρηματα. Με λιγα λογια deal with it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Πάντως καθώς η ορολογία hi end δεν είναι αποκλειστικά για κάρτες γραφικών αλλά γενικότερη. Δε θα κλείδωνα ότι hi end = τετραγωνικά μέτρα (lol) πυρήνα Συνήθως το hi end είναι κοντά στο cost no object Δηλαδή, δε μας νοιάζουν τα μαρούλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Άποψή σου, επέτρεψε σε εμάς τους υπόλοιπους(όσοι) να διαφωνήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Multirama Point of view GTX680 στα 530€ Πάω στοίχημα ότι και η Palit του Πλαισίου θα πέσει στην ίδια τιμή σε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Multirama Point of view GTX680 στα 530€ Πάω στοίχημα ότι και η Palit του Πλαισίου θα πέσει στην ίδια τιμή σε λίγο. Ή αυτό ή θα ανέβει της point of view Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Multirama Point of view GTX680 στα 530€ Πάω στοίχημα ότι και η Palit του Πλαισίου θα πέσει στην ίδια τιμή σε λίγο. Αντε επιτελους,και ελεγα να παω να παρω απο πλαισιο. Και αν την παρεις απο το μαγαζι ιδια ειναι η τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Άποψή σου, επέτρεψε σε εμάς τους υπόλοιπους(όσοι) να διαφωνήσουμε. Και οι δι πύρινες είναι hi end ? προσθέτουμε τετραγωνικά? Οι δι πύρινες με υδρόψηξη μην είναι πιο hi end? H RealityEngine ήταν hi end? Ναι αλλα όχι για desktop Αυτή τη στιγμή συζητάμε για stacking Θες να ορίσουμε *κυβικά* για τα stacked? Γiατί όπου να’ναι ο ορισμός σου σε τετραγωνικά δε θα στέκει ακριβώς. Hi end και cost no object έχουν γενικότερη χρήση όχι περιορισμένη. Το hi end είναι ατάκα μακετίστα όχι μηχανικού ή τοπογράφου που βγάζει απλά τετραγωνικά και τελειώσαμε. Θέλουμε δε θέλουμε αντικρίζοντας αυτή τη γενιά έχουμε παράπονα. Αλλά μη βάζουμε κανόνες που δε χρειάζονται. Φυσικά μπορείς πάλι να το θεωρήσεις απλά ως την άποψή μου. Φυσικά και δεν είναι τιποτα παραπάνω. Από εκεί και περά τα τετραγωνικά σε συνάρτηση με την συχνότητα χρονισμού, επιβάλουν κάποιους κανόνες. Δεν είναι απαραίτητο να πας στα 500μμ^2 Φυσικά μακάρι να τα καταφέρεις με 200mm^2 και απίθανα υψηλό χρονισμό. Έλα που δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Τα 500 ειδικά στα 28nm και όπως τα έχουμε γνωρίσει ως σήμερα κινδυνεύουν να έχουν χαμηλό χρονισμό για να κρατηθούν στο όριο των 300watt, αν αυτός είναι ο στόχος. Άσε που αν ήταν απλά θα βγάζανε ένα πυρήνα 1000mm^2 Είναι εμφανές ότι η πρώτη απόπειρα της nV απέτυχε να φτάσει στους καταναλωτές, και δε τους θεωρώ βλάκες ούτε θα λέω παπαριές όπως ο Charlie για την ανικανότητα τους… αν ήταν ο ίδιος ικανός θα έβγαζε αυτός κάρτες γραφικών. Ούτε μπορώ να δώ την κρυστάλλινη σφαίρα για το τι μας επιφυλάξει το μέλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Πάντως καθώς η ορολογία hi end δεν είναι αποκλειστικά για κάρτες γραφικών αλλά γενικότερη. Δε θα κλείδωνα ότι hi end = τετραγωνικά μέτρα (lol) πυρήνα Συνήθως το hi end είναι κοντά στο cost no object Δηλαδή, δε μας νοιάζουν τα μαρούλια Καπως ετσι. Άποψή σου, επέτρεψε σε εμάς τους υπόλοιπους(όσοι) να διαφωνήσουμε. Φυσικα και ειναι αποψη μου.Εσυ που εχεις καρτα γραφικων μια χαρα για την εποχη δεν θα επρεπε να καιγεσαι και τοσο πολυ,οπως λες περιμενεις το μεγαλο chip. Μην νομιζεις οτι εγω δεν ξενερωσα με τις τιμες,ειδικα σαν ενας ανθρωπος που φτιαχνει τωρα gaming υπολογιστη from scratch μου ηρθε κεραμυδα. Μια χαρα high end μου φαινεται η καρτουλα παντως,ειδικα μιας και δεν εχω καν καρτα αυτην την στιγμη,αν ειχα προφανως και δεν θα εκανα αναβαθμιση σε μια gtx 680. Και θελω να μου λυσεις μια απορια,αυτος που αγορασε περυσι μια 580 gtx με 500+ ευρο γιατι ειναι πιο μαγκας απο αυτον που αγορασε μια gtx 680 στα 500 τωρα? Α ναι ξεχασα,εχει μεγαλυτερο πυρηνα.(Sarcasm) Βλεπεις δεν στεκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Λολ, ρε συ στον Tmjuju πήγαινε όχι σε εσένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Λολ, ρε συ στον Tmjuju πήγαινε όχι σε εσένα Βαλε καμια παραθεση ρε αδερφε,anyway οτι εγραψα ισχυει παντως σαν προσωπικη σκεψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα