Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Kepler 28HP TSMC

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Σήμερα επικοινώνησε μαζί μου το τμήμα PR μιας από τις 2 εταιρείες ρωτώντας για τις εντυπώσεις μου γενικά μεταξύ άλλων. Η απάντησή μου ήταν μια και μοναδική πρόταση:

Ευγενικός ήμουν πάντως... :devil:

like a baws...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ilos,

Μπράβο φίλε μου, έτσι ακριβώς. Μακάρι να είχα χρόνο να μπορούσα να συλλέξω μερικές συμμετοχές σαν την παραπάνω και να τα δημοσιεύσω κάπου για να μην χρειάζεται να επαναλαμβάνονται συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

Και για του λόγου το αληθές:

http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-680/specifications

Minimum System Power Requirement (W)4 550W

4 - Not applicable to OEM sku - contact OEM for more information.

Πάλι ο ίδιος άδικος πανικός και η wattολαγνεία. Το θέμα με τα PSUs δεν είναι η ονομαστική ισχύς (ταμπέλα) αλλά πόσα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αμπέρ μπορεί να δώσει στην 12άρα του. Επίσης και το γεγονός αν έχει single σε αντιδιαστολή με multiple rail διαρύθμηση βοηθάει. Προσωπική μου άποψη οτί ένα σχετικά επώνυμο single rail 550-600 (και πολλά λέω) watt τροφοδοτικό (πχ corsair builder 600 v2) δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει πρόβλημα με την συγκεκριμένη σε non-oc συνθήκες. Δεν χρειάζεται κάποιος να ξοδευτεί υπερβολικά για να πάρει επώνυμο του κιλοβάτ, ούτε να το παίξει τσίπης και να πεί αυτό το ελαφένιο-lamtech λέει 800 άρα όσο μούφα και να είναι με καλύπτει. Όσοι έχουν Ups me wattόμετρο με καταλαβαίνουν και βλέπουν κατανάλωση σε idle και full load και θα γελάνε ήδη. Και υπόψιν ενα bronze/silver PSU με load 10-30% έχει λίγο χειρότερο efficiency από το αντίστοιχο μικρότερο αδερφάκι του που δουλεύει σε 40-50% load. Οπότε μακροπρόθεσμα δεν συμφέρει και την τσέπη σου η υπερβολή (εκτός αν έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου το oc ή το SLI/CF). Piece

Και τωρα επειδη εγω ειμαι ασχετος απο τροφοδοτικα τα 52 amps στην 12αρα ειναι καλα?

Και για του λόγου το αληθές:

http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-680/specifications

Δεν μιλαμε για single,αλημονο αν δεν σηκωνε single.

Η dual gk104 θα βγεί τελικά τώρα ή πήρε αναβολή;

offtopic

Έχετε υπόψη κάνα καλό gold τροφοδοτικό;

Και πιο άσχετο.Είδα στη wikipedia πως υπάρχει και βαθμίδα titanium.Αυτά πόσο να έχουν;

Σήμερα επικοινώνησε μαζί μου το τμήμα PR μιας από τις 2 εταιρείες ρωτώντας για τις εντυπώσεις μου γενικά μεταξύ άλλων. Η απάντησή μου ήταν μια και μοναδική πρόταση:

από περιέργεια σου απάντησαν?? και αν ναι τι?? :P

Και τωρα επειδη εγω ειμαι ασχετος απο τροφοδοτικα τα 52 amps στην 12αρα ειναι καλα?

Corsair TX650 52A @12V, CF 2*6970 900/1400 + Χ4 965 (+4 dims, 5fans, 5HDD, 2DVD), στο Crysis2 τραβαει 600W στη πριζα και η 12αρα πεφτει εως 11.90V

Corsair TX650 52A @12V, CF 2*6970 900/1400 + Χ4 965 (+4 dims, 5fans, 5HDD, 2DVD), σε full load τραβαει 600W στη πριζα και η 12αρα πεφτει εως 11.90V

Με καλυψες full γιατι ακομα και καποια στιγμη στο μελλον αν παω για sli θα ειμουν παραπανω απο Ok,αν σκεφτεις οτι εχω μονο 2 σκληρους,1usb drive 2dimm's και 2 ανεμιστηρες.

pic or it didnt happen! :devil:

Προσπαθώντας να το παίξουμε γνώστες και έξυπνοι πετάμε και καμμιά αρλούμπα ( μια από αυτές π.χ. το ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ καλού Single rail και καλού Multi rail )...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...