tmjuju Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Με συγχωρείς, αλλά διαφωνώ.Όπως επίσης διαφωνώ με όσους λένε ότι αυτός που θα έχει την Χ οθόνη ή το Χ σύστημα έχει να δώσει και 5-6 κατοστάρικα για κάρτα.Το ξέρω ότι τα γένια θέλουν και χτένια, αλλά δεν είναι στραγάλια αυτά τα χρήματα σήμερα. Το ανάποδο είναι συνήθως πιο τρανταχτό Δηλαδή εάν δίνεις 1Κ για κάρτες φρόντισε να μη χρησιμοποιείς οθόνη των 120euro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Με τη μόνη διαφορά ότι οθόνη δεν αλάζεις κάθε 6/12 μήνες ή όσο συχνά αλλάζεις gpu έστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Με τη μόνη διαφορά ότι οθόνη δεν αλάζεις κάθε 6/12 μήνες ή όσο συχνά αλλάζεις gpu έστω... Μην ορκίζεσαι γι αυτό ακόμα και για κάποιους (λίγους) gamers :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δικαιολογω απολυτα την γκρινια απο παιδια που περιμεναν φετος την αντιστοιχη καρτα της amd να ειναι κοντα στα 300 ευρω. Δεν δικαιολογω ομως αυτους που ειχανε δωσει τις 500αρες για 480/580 και φετος γρινιαζουν που η 680 εχει τα ιδια χρηματα. Μετα το trifire των 6950 λογω προβληματων με τους τρεις πυρηνες σε eyefinity πηρα δυο 6970 DCII απο γερμανια στα 650 ευρω. Σημερα με την 7970 των 580 ευρω και χαλαρο o/c 1125/1800 δεν εχω τις επιδοσεις του CF6970 αλλα ειμαι κοντα και σιγουρα με ολα τα γνωστα + μιας μονοπυρηνης. That's all. η γκρινια δεν εχει να κανει μονο με τις τιμες αλλα και με τη χειροτερευση της οικονομικης καταστασης στη χωρα. η amd ειχε δημιουργησει προσδοκιες λοηω μιας επιθετικης πολιτικης για να επιτυχει κερδη στο μεριδιο αγορας, μια πολιτικη που καποτε πρεπει να αλλαξει. βεβαια τωρα εχουμε γκρινια και για την Nvidia λογω των λανθασμενων πληροφοριων που οι ιδιοι διερεαν για καλυτερες τιμες με σουπερ αποδωση, ωστε να αποτρεψουν την αγορα tahiti. Αυτες τις πληροφοριες παπαγαλιζαν χωρις κριτικη σκεψη πολλες ιστοσελιδες, οπως και την ιστοριουλα οτι ενα μηνα μετα το 104 σκολουθουσε το GK110! και με τιμη οσο τωρα το 104 συν ενα πενηνταρι. βεβαια οταν καποιοι λεγαμε οτι αυτα ειναι παραλογα και δεν εχουν έπιχειριματικη λογικη, ημασταν απλα ανικανοι να καταλαβουμε οτι η nvidia εγινε ξαφνικα φιλανθρωπη..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saiz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 να μην σου πω τι λεγανε τα specs για την 7970 εναντι στην 580, δεν σου λεω Το οτι οι εταιρειες ειναι υποχρεωμενες να ανεβαζουν τις επιδοσεις αυτο το ξεραμε αλλιως τι νοιμα εχει η νεα σειρα Το θεμα ειναι οτι η λαθος πολιτικη τις amd, και η κακη μεταβαση στην αρχιτεκτονικη απο την amd, εφερε τις τιμες εδω αυτο ομως δεν το ξερατε καποιοι, "εε" καιρος να το μαθετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δεν δικαιολογω ομως αυτους που ειχανε δωσει τις 500αρες για 480/580 και φετος γρινιαζουν που η 680 εχει τα ιδια χρηματα. Ρε Zpaf, σοβαρολογείς ; H 480/580 ήταν High-End κάρτες και είχαν 500+, η 680 είναι Performance κάρτα(294mm²) και θα δώσω εγώ 500 ; Ας σοβαρευτούμε λίγο, η 680 και η 7970 είναι κάρτες που έπρεπε να έχουν το πολύ 350 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fluke Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 βεβαια οταν καποιοι λεγαμε οτι αυτα ειναι παραλογα και δεν εχουν έπιχειριματικη λογικη, ημασταν απλα ανικανοι να καταλαβουμε οτι η nvidia εγινε ξαφνικα φιλανθρωπη..... Αν δεν δικαιούνται να μιλάνε κάποιοι, εσύ τι θα έπρεπε να κάνεις δηλαδή ? Ξέχασες που είχες φαγωθεί να μας πείσεις ότι θα είναι χειρότερη και από την 7950 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 o savakis είναι καλύμενος με τι κωλοτούμπες που έκανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Βασικά είναι κόκκινος και ότι αρνητική φήμη ακούει για την πράσινη το παίρνει ως δεδομένο και χαίρεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Ρε Zpaf, σοβαρολογείς ; H 480/580 ήταν High-End κάρτες και είχαν 500+, η 680 είναι Performance κάρτα(294mm²) και θα δώσω εγώ 500 ; Ας σοβαρευτούμε λίγο, η 680 και η 7970 είναι κάρτες που έπρεπε να έχουν το πολύ 350 ευρώ. Μπορεις να συνεχισεις να πιστευεις οτι θελεις φιλε μου περι High-End/Performance. Η αληθεια ειναι οτι για φετος εχουμε 7970/680 σαν High-End καρτουλες απο τις δυο εταιριες. Αυτο βλεπει ο κοσμος αυτο κρινει. Εσυ μεινε να μετρας τα mm². Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 o savakis είναι καλύμενος με τι κωλοτούμπες που έκανε Η αλήθεια να λέγεται έχω ρίξει τις δικές μου αλλά ποτέ δεν είπα ότι είμαι 100% βέβαιος και πληροφορημένος για κάτι.... Βασικά είναι κόκκινος και ότι αρνητική φήμη ακούει για την πράσινη το παίρνει ως δεδομένο και χαίρεται. Δεν είναι τόσο ότι πάω την AMD/ATI όσο ότι δεν γουστάρω την nvidia! Θεωρώ ότι δεν σέβονται τον καταναλωτή λόγω κλειστών προτύπων (physx) και μιας γενικότερης προσπάθειας να αποκτήσει την πρωτιά εις βάρος του πελάτη (παιχνίδια γραμμένα ώστε να τρέχουν άσχημα σε όλες τις κάρτες αλλά ακόμα πιο άσχημα στου ανταγωνιστή π.χ. crysis 2, archam city κλπ). Επιπλέον δεν τους εμπιστεύομαι διότι έχουν κάνει τρελές μαιμουδιές κατά καιρούς βλέπε εποχή fx5800 με στημένα benches, βλέπε 9800gtx, 9800gtx+ που ήταν χειρότερες από την 8800gtx και ο άσχετος κόσμος πήγαινε και αγόραζε, βλέπε fermi με ξύλινες βίδες, gtx 590 που έσκαγαν κλπ... Πάνω από όλα όμως κοιτάω το συμφέρον μου σαν καταναλωτή, για αυτό και κάθε φορά αγοράζω την κάρτα/ες που μου δίνει το καλύτερο value for money, τις τελευταίες γενιές(μετά την gtx295) ήταν πάντα AMD... σε αυτή τη γενιά μπορεί να αλλάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μπορεις να συνεχισεις να πιστευεις οτι θελεις φιλε μου περι High-End/Performance. Η αληθεια ειναι οτι για φετος εχουμε 7970/680 σαν High-End καρτουλες απο τις δυο εταιριες. Αυτο βλεπει ο κοσμος αυτο κρινει. Εσυ μεινε να μετρας τα mm². Εγώ θα μείνω στο να μετράω τα mm² και δεν πρόκειται να σκάσω ούτε ευρώ με τις σημερινές τιμές. Θα περιμένω να πέσουν οι τιμές, να βγει και το 110 και τότε θα σκάσω την 500άρα και θα ξέρω ότι έδωσα 500 αλλά πήρα τέρας κάρτα. Επιπλέον δεν τους εμπιστεύομαι διότι έχουν κάνει τρελές μαιμουδιές κατά καιρούς βλέπε εποχή fx5800 με στημένα benches, βλέπε 9800gtx, 9800gtx+ που ήταν χειρότερες από την 8800gtx και ο άσχετος κόσμος πήγαινε και αγόραζε, βλέπε fermi με ξύλινες βίδες, gtx 590 που έσκαγαν κλπ... Ναι, γιατί η ATI δεν έκανε Μαϊμουδιές ; Ακόμα και τότε είχε χειρότερο AF, θυμάμαι στο HL2 κιόλας που έτρεχε καλύτερα σε ATI ενώ το Doom ήταν για NVIDIA, στο HL2 λοιπόν η NV είχε καλύτερο AF. Πέραν τούτου θυμάμαι και στο Halo 1 όταν είχε βγει, η ATI έδειχνε το καπνό ''πετσοκομμένο'' ενώ η NV όχι. Και η NV με τη σειρά της έχει κάνει τέτοιες μαϊμουδιές, στο 3dmark03 έκανε φουστιές για να βγάζει μεγαλύτερο Score κλπ. Οπότε άστα αυτά, στο παρελθόν έχουν κάνει και οι 2 πολλά τέτοια παρόμοια ''εγκλήματα''. Πρόσφατα τώρα εγώ θυμάμαι ένα υποτιθέμενο Unigine με την 6970 να περνάει (δήθεν) την 580 στο Tessellation με τους οδηγούς 8.851 οι οποίοι οδηγοί δεν βγήκαν ποτέ. Άρα ποιος κοροϊδεύει ποιον..Δεν θυμάμαι να έκανε κάτι τέτοιο πρόσφατα η NV. Όσο για τα άλλα περί Crysis 2, Batman κλπ δεν πλήρωσε η NV για να τρέχουν άθλια με Dx11, απλά οι Devs δεν εφάρμοσαν σωστά το Dx11 γιατί πολύ απλά είναι και τα 2 Console Ports και δεν τους ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Η αλήθεια να λέγεται έχω ρίξει τις δικές μου αλλά ποτέ δεν είπα ότι είμαι 100% βέβαιος και πληροφορημένος για κάτι.... με τέτοιο ενθουσιασμό που είχες πάντως δεν το έδειχνες αυτό, respect πάντως για την παραδοχή πολλοί άλλοι δεν θα το δεχόντουσαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Εγώ θα μείνω στο να μετράω τα mm² και δεν πρόκειται να σκάσω ούτε ευρώ με τις σημερινές τιμές. Θα περιμένω να πέσουν οι τιμές, να βγει και το 110 και τότε θα σκάσω την 500άρα και θα ξέρω ότι έδωσα 500 αλλά πήρα τέρας κάρτα. Σεβαστη η αποφαση σου αλλα αυτο δεν σημαινει οτι οποιοι αποφασισουν να πανε στην 7970/680 θα ειναι @αλακες. Η μεν 7970 εχει πανω απο 40% επιδοσεις απο την περσινη 6970 και η 680 εχει πανω απο 30% σε σχεση με την 580 και αν αρχισουμε να μιλαμε και για χαλαρο o/c θα δεις τις διαφορες να φτανουν στο 50%. Ιδιως για την πρασινη αν σκεφτεις τα περσινα 500 ευρω σε σχεση με τα φετινα για μενα ποιο πολυ προικα εχει πανω της η 680. Τουρμπιζει στα μαμα της κανει surround μονη της και ειναι και κρυα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Όποιος έχει λεφτά για πέταμα τέτοια εποχή, ας δώσει ~500 ευρώ για 294mm², κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα