Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ πίστη πάντως έχουμε στις παιχνιδομηχανές επόμενης γενιάς

Ενώ εγώ βλέπω τα πιτσιρίκια να γουστάρουν ipad gaming περισσότερο από console gaming τον τελευταίο καιρό

Να το ξανασυζητήσουμε του χρόνου όπου πιθανότατα θα πάει η Apple σε PowerVR Rogue? To σημερινό block γραφικών του iPad3 βγάζει θεωρητικό μέγιστο 36 GFLOPs και η επόμενη γενιά GPU θα έχει περίπου το εξαπλάσιο από ένα και μοναδικό πυρήνα σε μέγιστο ανάλογα με τον αριθμό σε clusters. Tragic OT όμως.

-------------------------------------------------

Πίσω στο ουσιαστικό θέμα: GTX670Ti = 7 SMX και με ανάλογο χρονισμό ώστε να βγαίνει σε μέσο όρο μια στάλα μπροστά από την 7950. To GK106 τον Μάιο. To GK107 έχει κυκλοφορήσει ήδη εδώ και αρκετές μέρες αλλά θα είναι προσωρινά notebook only.

Δεν νομίζω ότι σου απευθύνομαι με το ύφος που μου απευθυνεσαι.

Η υπομονή έχει και τα όριά της. Aναφέρεσαι σε μια συγκεκριμένη υποτιθέμενη ιστοσελίδα που κατά τύχη "δεν θυμάσαι" και περιμένεις να κάνει κανείς μια λογική συζήτηση χωρίς ούτε καν την στοιχειώδη παραπομπή. Προσωπικά δεν διάβασα σε κανένα από τα reviews που έτυχε να διαβάσω να μιλάνε για υπερχρονισμούς και πόσο μάλλον για 1300MHz. Εάν λοιπόν θέλεις να το συζητήσουμε το συγκεκριμένο θέμα βρες την ιστοσελίδα, παρέθεσε την παραπομπή και μετά βλέπουμε.

Αντιθετως σε ρωτούσα τη γνωμη σου.

Να σου πω τι γνώμη μου για τι πράγμα ακριβώς; Για κάτι που θυμάσαι αλλά δεν είσαι σίγουρος που; Κάτι σαν δεν μπορώ να ξεχάσω αλλά δεν θυμάμαι τι; Και ύστερα παραπονιέστε για σαρκασμό (ναι σαρκασμός είναι και όχι ειρωνεία). Με τον σαρκασμό επιβιώνουμε ακόμα μόνο σαν έθνος και τραγική ειρωνεία είναι ότι είμαστε αδιόρθωτοι (και αυτό σε καθαρά πολιτικό/κοινωνιολογικό επίπεδο και καμία άμεση σχέση με την ενότητα), αν και εφόσον βλέπει κανείς τελικά τι γίνεται τριγύρω μας και δεν είναι μόνο κάρτες γραφικών.

Γιατί χωρίς λόγω ύπαρξης; Επιτέλους μια σύνθεση που τρέχει νεράκι το Metro 2033!!! :-D :-D :-D Για 1500 ψωροευρό που χρειάζονται κάνετε έτσι :P

Αν κρίνω από το μέγεθος της ψύκτρας σε σχέση με το χέρι που την κρατάει να ρωτήσω αν θα είναι τουλάχιστον inverter ή θα φάω ξύλο; :mrgreen:

Δημοσ.

Ούτε τα 450 δεν αξίζει ούτε η 680 ούτε η 7970. Οι performance GPU αξίζουν μετά βίας το πολύ 350 ευρώπουλα και αυτό από το 2008. Για όσους θέλετε να γυρίσετε στο παρελθόν ευχαρίστως, όταν σε εύλογο χρόνο θα πέσουν σταδιακά οι τιμές να δω ποιοί θα χτυπήσουν τα κεφάλια τους.

Οσο αξιζαν περσι η 6970 στα 400 ευρω και η 580 στα 500 αλλο τοσο αξιζει και η καινουργια φουρνια.

Ειμαι απο τους λιγους που στις 28/12/2011 εσκασα 580 ευρω στο πλαισιο και πηρα μια 7970.

Σημερα μετα απο τρεις μηνες η καρτουλα εχει πεσει 40 ευρω http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-7970-PCI-Express-3-GB-DDR5-21197-00-40G.htm

Τοσο καιρο ακουγαμε τα παπαγαλακια να μας λενε πως οταν ερθει το kepler στα 300 ευρω θα χτυπαμε τα κεφαλια μας αλλα οπως ειδες και εσυ ουτε αυτο εγινε.

Τωρα που ηρθε το kepler στα 500 ευρω μας λες οτι σε ευλογο χρονικο διαστημα οι τιμες θα πεσουνε.

Εχεις καποιο λογο που το λες ή απλα το υποθετεις ;

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Οσο αξιζαν περσι η 6970 στα 400 ευρω και η 580 στα 500 αλλο τοσο αξιζει και η καινουργια φουρνια.

Ειμαι απο τους λιγους που στις 28/12/2011 εσκασα 580 ευρω στο πλαισιο και πηρα μια 7970.

Σημερα μετα απο τρεις μηνες η καρτουλα εχει πεσει 40 ευρω http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-7970-PCI-Express-3-GB-DDR5-21197-00-40G.htm

Τοσο καιρο ακουγαμε τα παπαγαλακια να μας λενε πως οταν ερθει το kepler στα 300 ευρω θα χτυπαμε τα κεφαλια μας αλλα οπως ειδες και εσυ ουτε αυτο εγινε.

Τωρα που ηρθε το kepler στα 500 ευρω μας λες οτι σε ευλογο χρονικο διαστημα οι τιμες θα πεσουνε.

Ευχαριστω.

αν ερχοταν η 680 στα 300e δεν θα ειχε καλυτερες επιδοσεις απο την 7970

Προς το παρων με 500e στην ελλαδα βρισκεις καλυτερο προιον απο το δικο σου -80e

Θεωρεις οτι για μια καρτα reference 580e ειναι οκ??

δλδ αν σε ενα μηνα λεω εγω ΑΝ βρισκεις την 680 450e θα εχεις χασει 140e και δεν θα εχεις και

τις αναλογες επιδοσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω.

Οι τιμές δεν πρόκειται να πέσουν ιδιαίτερα τους επόμενους μήνες, και αυτό γιατί δεν υπάρχει καθαρή νικη του ενός επί του άλλου + δεν υπάρχει διαθεσιμότητα.

Θα υπάρξει κόντρα με factory ο/c κάρτες και drivers.

Μια συγκρατημένη πτώση τιμών θα υπάρξει όσο ανεβαίνουν διαθεσιμότητες, αλλά τίποτα μαγικό .

τώρα σε ένα πεντάμηνο-εξάμηνο βλέπουμε.

αν παρακολουθούσες θα έβλεπες ότι λέγονταν πως σίγουρα θα έρθει το 104 με τιμή 300 $ και επιδώσεις πάνω από την 7950 και πολύ κοντά στην 7970.

Και μάλιστα σε 2 -3 βδομάδες από τώρα θα είχαμε το μεγάλο κέπλερ! (gk110) ^_^

Δημοσ.

αν παρακολουθούσες θα έβλεπες ότι λέγονταν πως σίγουρα θα έρθει το 104 με τιμή 300 $ και επιδώσεις πάνω από την 7950 και πολύ κοντά στην 7970.

Και μάλιστα σε 2 -3 βδομάδες από τώρα θα είχαμε το μεγάλο κέπλερ! (gk110) ^_^

Ναι με προυποθεση οτι η καρτα θα ειναι αναμεσα σε 7950 και 7970 και οτι σε μη amd optimised games θα χανει απο pitcairn.Και ομως ολα αυτα που ελεγε ο charlie ηταν μπουρδες.

Αν το gk104 ηταν αναμεσα σε 7950 7970 τωρα θα εκανε 350 ευρο(50 κατω απο την 7950 οπως για ανταγωνισμο εγινε και την παρουσα στιγμη 50 ευρο κατω απο 7970)

Δημοσ.

Προς το παρων με 500e στην ελλαδα βρισκεις καλυτερο προιον απο το δικο σου -80e

Θεωρεις οτι για μια καρτα reference 580e ειναι οκ??

δλδ αν σε ενα μηνα λεω εγω ΑΝ βρισκεις την 680 450e θα εχεις χασει 140e και δεν θα εχεις και

τις αναλογες επιδοσεις

Προς το παρων η 680 εχει 550 ευρω απο εκει που πηρα την 7970 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA.htm?CHIPSET_TYPE=GTX%20680 και σαφως την θεωρω υποδεεστερο προιον για τις αναγκες μου.

Οσο οκ θεωρεις εσυ τα 550 της 680 αλλο τοσο θεωρω εγω οκ τα 540 της 7970.

Δημοσ.

Προς το παρων η 680 εχει 550 ευρω απο εκει που πηρα την 7970 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA.htm?CHIPSET_TYPE=GTX%20680 και σαφως την θεωρω υποδεεστερο προιον για τις αναγκες μου.

Οταν λες υποδεεστερο προιον για τις αναγκες σου?το εξηγεις λιγο?

Δημοσ.

Keep on trolling savvakis.

Μην σταματάς να μοιράζεις πόνο!

Λέμε και καμμιά βλακεία να περάσει η ώρα.

Χαράς στο κουράγιο και την αντοχή/ανοχή σου ρε Ailuros :D

Σημερα μετα απο τρεις μηνες η καρτουλα εχει πεσει 40 ευρω http://www.plaisio.g...1197-00-40G.htm

Ευχαριστω.

Μια χαρά βλέπουμε 7970 reference από Sapphire,HIS,Asus,Gigabyte,XFX στα 440-460€ σε διάφορα καταστήματα Γερμανία,Γαλλία,Ελβετία,Ισπανία,Αυστρία,Ολλανδία πάντως.

Τώρα αν μας αντιπαραθέτεις τιμές από Πλαίσιο και e-shop ζήτω που καήκαμε.

Αυτοί θα πούλαγαν και GTX480 στα 400€ τη σήμερον ημέρα αν είχανε κουτάτες.

Δημοσ.

Σαφως και δεν θεωρω οκ τα 550e reference 680 για καμια msi twinfrozr iii oc ισως!και αυτα παρα πολλα ειναι

Aπο εκει και περα τι εννοεις

"υποδεεστερο προιον για τις αναγκες μου" δεν σε καταλαβενω??

Δημοσ.

Οταν λες υποδεεστερο προιον για τις αναγκες σου?το εξηγεις λιγο?

Οπως βλεπεις και στην υπογραφη μου ειμαι με 3xdell u2311 κοινως eyefinity (5760x1080).

Μια χαρά βλέπουμε 7970 reference από Sapphire,HIS,Asus,Gigabyte,XFX στα 440-460€ σε διάφορα καταστήματα Γερμανία,Γαλλία,Ελβετία,Ισπανία,Αυστρία,Ολλανδία πάντως.

Τώρα αν μας αντιπαραθέτεις τιμές από Πλαίσιο και e-shop ζήτω που καήκαμε.

Αυτοί θα πούλαγαν και GTX480 στα 400€ τη σήμερον ημέρα αν είχανε κουτάτες.

Η αντιπαραθεση τιμων σε δυο διαφορετικα προιοντα νομιζω πρεπει να γινεται στο ιδιο μαγαζι.

Δημοσ.

Οπως βλεπεις και στην υπογραφη μου ειμαι με 3xdell u2311 κοινως eyefinity (5760x1080).

Μα τα περισσότερα review δείχνουνε κι εκεί μπροστά την 680 είτε λίγο είτε "πολύ" μπροστά ( πλήν λίγων games και πάλι με πολύ μικρή διαφορά )

Η αντιπαραθεση τιμων σε δυο διαφορετικα προιοντα νομιζω πρεπει να γινεται στο ιδιο μαγαζι.

454-480€ οι reference 7970, 470-519€ οι reference 680.

Ίδιο κατάστημα.

Δημοσ.

Οπου και να κοιταξα στα περισσοτερα games ειναι η ισα η περναει κατα λιγο μπροστα η 680(εκτος απο 1-2 εξαιρεσεις.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...