Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Kepler 28HP TSMC

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έχω παρεξηγηθεί πλήρως σε αυτό το thread...

Το βλέπω και από τις αντιδράσεις άλλων συμμετεχόντων εδώ. Ο γυαλός είναι στραβός ξέρουμε....

1) Σε πολλά review γράφουν ότι παρακολουθώντας τισ συχνότητες της κάρτας αυτή ανέβαινε μόνη της under load έως τα 1200 και σε κάποιο site (μου διαφεύγει) 1300.

Ξέρω ότι η nvidia εγγυάται έως 1058, για αυτό ρώτησα αν πρόκειται για cherry picked cards. Δεν μιλάω λοιπόν για χειροκίνητο overclocking.

Δεν ξέρω τι μπουρδο-reviews και σε ποιές μπουρδο-σελίδες διαβάζεις αλλά καλό θα ήταν να απευθύνεις τις απορίες σου σε αυτές. Είναι τόσο "γνωστές" οι ιστοσελίδες που αναφέρεσαι που τις θυμάσαι με την πρώτη βλέπω.

2)Το ξέρω ότι κάθε πυρήνας (cpu, gpu) έχει τα δικά του όρια o/c εγώ είπα ότι to turboboost διαφέρει σε κάθε κάρτα ενώ π.χ. το αυτόματο o/c σε i5, i7, thuban, bulldozer είναι ίδια συχνότητα σε όλα τα κομμάτια.

Το οποίο τι σχέση έχει με το συγκεκριμένο θέμα;

3) Δεν αμφισβήτησα τις πληροφορίες σου για την 680, αντίθετα αναρωτήθηκα αν όντως έχει δίκιο και οι κάρτες που πήγαν στα review είναι προσεκτικά επιλεγμένες. Παρακολουθώ το thread καιρό και ξέρω ότι οι πληροφορίες που δίνεις είναι από έγκυρες πηγές.

ΠΑΝΤΑ τα δείγματα που αποστέλλονται στον τύπο είναι επιλεγμένα και από ΟΛΕΣ τις εταιρείες. Που είναι η έκπληξη ακριβώς; Πείσε μου ότι εσύ σαν εταιρεία θα έστελνες ότι χειρότερο έπεφτε στα χέρια σου στον τύπο. Ωστόσο δεν είναι υποχρεωμένη ΚΑΜΙΑ εταιρεία να σου εγγυηθεί Χ ποσοστό υπερχρονισιμότητας. Στο πουλάει default με συχνότητα Ψ και αν δουλεύει στα Ψ άψογα οτιδήποτε παραπέρα δεν είναι δυστυχώς ή ευτυχώς σφαίρα ευθύνης του IHV.

4)μπορεί να προτιμώ τα προιόντα AMD αλλά έχω αγοράσει πολλές φορές κάρτα nvidia και γιατί όχι αυτή τη φορά. Στα 450 ευρώ αυτή η κάρτα είναι Must buy και για εμένα. Δεδομένων των κακών εναλλακτικών.

Ούτε τα 450 δεν αξίζει ούτε η 680 ούτε η 7970. Οι performance GPU αξίζουν μετά βίας το πολύ 350 ευρώπουλα και αυτό από το 2008. Για όσους θέλετε να γυρίσετε στο παρελθόν ευχαρίστως, όταν σε εύλογο χρόνο θα πέσουν σταδιακά οι τιμές να δω ποιοί θα χτυπήσουν τα κεφάλια τους.

Δεν ήταν το GT200 100% πάνω από το G80 ή το GF100 100% πάνω από το GT200 ;

Νein. Ψάξ'το αν είναι.

Το GK110 εάν είναι ~50% πάνω από την 680, δεν βγαίνει ~100% πάνω από μία 580 ;

Nein. 80-90%. To θέμα δεν είναι εκεί. Αν μπορούσαν να το κυκλοφορήσουν το Μάιο θα ήταν τουλάχιστον 50% μπροστά από μια 7970. ΄Οταν θα το βγάλουν τελικά σιγά μην περιμένει η AMD με σταυρωμένα χέρια. Οπότε τσάμπα ο ενθουσιασμός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχεις μεγαλο δικιο σε αυτο που λες,αν ειναι να κοιταμε πυρηνες κτλπ ας το αφησουμε το gaming,καρτα περνουμε για τα frames που μας δινει οχι για να δειχτουμε με τα τεχνικα χαρακτηριστηκα.

εγω αν μιλησα για πυρινες και για bit το εκανα γιατι το προιν αυτο θα ερθει πιο φθηνο και πραγματικα χαιρoμαι που επιτελους βρισκουν τροπους οι εταιρειες να παρουσιαζουν καλα και δυνατα προιοντα χωρις εγω να τα χρυσοπληρωνω καθε φορα που μου παρουσιαζουν Χ% καλυτερες επιδοσεις

Να κατσει λοιπον και η amd να σπασει το κεφαλι της και να βρει και αυτη τροπους να εχει καλες επιδοσεις σε καλη τιμη και οχι (7870 350e) (7950 450e) η (7970 550e) 100e ολες κατω για αρχη και στην πορεια βλεπουμε αν και αμφιβαλω αυτη την φορα αν μπορει. ΜΑΚΑΡΙ ομως

H τεχνολογια πρoχωραει και ο ανταγωνισμος υφισταται.Ευτηχως.

Oι φιλοι τις amd θα μου πουν για κοιτα τις τιμες της 6970πχ

Ναι αλλα δεν ηταν το καλυτερο προιον εγω τα θελω ολα!!!!!αν γινεται βεβαια!!!

Η amd ειναι μια καλη εταιρεια που στο παρελθον εχει διδαξει με τις τιμες!!!

Τι εχει παθει???????????????

Δεν θα το πληρωσω εγω ομως αυτο που εχει παθει

Τα ιδια με τους fx αντι να πεσουν οι τιμες οταν βγηκαν, η ιντελ τις ανεαβασε. Ελεος!!

Πολύ πίστη πάντως έχουμε στις παιχνιδομηχανές επόμενης γενιάς

Ενώ εγώ βλέπω τα πιτσιρίκια να γουστάρουν ipad gaming περισσότερο από console gaming τον τελευταίο καιρό

Το βλέπω και από τις αντιδράσεις άλλων συμμετεχόντων εδώ. Ο γυαλός είναι στραβός ξέρουμε....

Δεν ξέρω τι μπουρδο-reviews και σε ποιές μπουρδο-σελίδες διαβάζεις αλλά καλό θα ήταν να απευθύνεις τις απορίες σου σε αυτές. Είναι τόσο "γνωστές" οι ιστοσελίδες που αναφέρεσαι που τις θυμάσαι με την πρώτη βλέπω.

Το οποίο τι σχέση έχει με το συγκεκριμένο θέμα;

Δεν νομίζω ότι σου απευθύνομαι με το ύφος που μου απευθυνεσαι. Αντιθετως σε ρωτούσα τη γνωμη σου.

Φυσικά δεν χρειάζεται να συνεχιστεί οποιαδήποτε συζήτηση σε τέτοιο μπουρδο-επίπεδο. :rolleyes:

Δεν νομίζω ότι σου απευθύνομαι με το ύφος που μου απευθυνεσαι. Αντιθετως σε ρωτούσα τη γνωμη σου.

Φυσικά δεν πρόκειται να συνεχίσω οποιαδήποτε συζήτηση σε τέτοιο μπουρδο-επίπεδο. :-D

Ουτε εγω τον καταλαβαινω,μια μιλαει για συμπεριφορα μεσα στο forum και μετα γεμιζει τα post του με ηρωνια.

Ailure εσυ ο ιδιος το λες οτι δεν εχουμε να χορισουμε κατι μεταξυ μας.

Savvakis, λίγο ειρωνεία δεν νομίζω ότι βλάπτει..

Εξάλλου μην ξεχνάς πως με αυτά που έχουμε γράψει εδώ μέσα(Μιλάω για το Trolling) θα μπορούσε κάλλιστα να μας Shootάρει..

Οπότε μάλλον εμείς είμαστε οι πρώτοι που πρέπει να αρχίσουμε να σεβόμαστε..

Εξάλλου μην ξεχνάς πως με αυτά που έχουμε γράψει εδώ μέσα(Μιλάω για το Trolling) θα μπορούσε κάλλιστα να μας Shootάρει..

Αν και εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με κανενα μελος του forum,θεωρω οτι η ειρωνια βλαπτει και ειδικα σε ιντερνετικο περιβαλλον.

Οσο για το trolling.(Που το ειδες?)

Καναμε τρομερο εγκλημα ετσι?

(Οπως και εσυ λες οτι η ειρωνια δεν βλαπτει)

Anyway ας χαλαρωσουμε,δεν υπαρχει κανενας λογος να γινεται αυτη η κουβεντα τωρα.

Με αυτά που έχει γράψει ο Savvakis εδώ μέσα, δύσκολα τον παίρνει κάποιος σοβαρά..

Γι' αυτό είπα λίγο ειρωνεία δεν βλάπτει, ας αρχίσει να σέβεται αυτός χωρίς να Trollarei και να γράφει μπουρδολογίες όπως κάνω κι εγώ ενίοτε και βλέπουμε.

Οπότε μάλλον εμείς είμαστε οι πρώτοι που πρέπει να αρχίσουμε να σεβόμαστε..

ρε συ δεν έχω πρόβλημα, ούτε παρεξηγούμαι. Έχω διαφωνήσει μαζί του, σέβομαι όμως τη γνώμη του. Απλά εφόσον μου απαντάει έtσι δεν έχει νόημα να συζητάμε.

Στο thread αυτό αλλά και το αντίστοιχο της AMD νομίζω ότι όλοι τα έχουν "χώσει " σε όλους, αλλά υπάρχει αίσθηση του χιούμορ και κατανόηση του μη σοβαρού του θέματος.

Για αυτό κανείς δεν τσακώθηκε με κανέναν, ανεξαρτήτως των flame, και τελικά συζητάμε μια χαρά.

Με αυτά που έχει γράψει ο Savvakis εδώ μέσα, δύσκολα τον παίρνει κάποιος σοβαρά..

Γι' αυτό είπα λίγο ειρωνεία δεν βλάπτει, ας αρχίσει να σέβεται αυτός χωρίς να Trollarei και να γράφει μπουρδολογίες όπως κάνω κι εγώ ενίοτε και βλέπουμε.

Και οι 2 βασικα ειστε fanboyz και οταν δεν σας πιανει η μανια ειστε αντικειμενικοι και δεν ενοχλειτε σε σχεση με κατι αλλους εδω μεσα,δεν τον βλεπω προσωπικα προκλητικο τον savaki,την αποψη του και τις ανησυχιες του λεει οπως ολοι μας.

Υμαρτον αντρες ειμαστε.

Αντικειμενικός Savakis, και όμως είναι γεγονός !

:P

Τέλος πάντων, αρκετά το αναλύσαμε το θέμα, αρκεί να σταματήσουμε το Trolling, το έχω κάνει κι εγώ επανειλημμένα και έχω σκοπό να το σταματήσω.

GeForce GTX 680 3-way SLI review

Single-Slot, Air-Cooled GeForce GTX 680 in the works

Αντικειμενικός Savakis, και όμως είναι γεγονός !

:P

Τέλος πάντων, αρκετά το αναλύσαμε το θέμα, αρκεί να σταματήσουμε το Trolling, το έχω κάνει κι εγώ επανειλημμένα και έχω σκοπό να το σταματήσω.

GeForce GTX 680 3-way SLI review

Single-Slot, Air-Cooled GeForce GTX 680 in the works

Μου αρεσει που ψαχνομαστε με single slot και 3way sli ενω καλα καλα πρεπει να κανεις κινυγι θυσαυρου για να βρεις μια 680

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...