giannisosfp Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Από οτι διάβασα σε site που ασχολούντε κυρίως νε κινιτά δεν θα πάρει ice cream sandwich το galaxy S. Ούτε το Nexus S έχει led για ειδοποιήσεις αλλά με custom kernel βολευόμαστε με τα πληκτρα να ανάβουν, φαντάζομαι το ίδιο γίνεται και με το Galaxy.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Ούτε το Nexus S έχει led για ειδοποιήσεις αλλά με custom kernel βολευόμαστε με τα πληκτρα να ανάβουν, φαντάζομαι το ίδιο γίνεται και με το Galaxy. Σωστα φανταζεσαι. @salonikios27. Οταν αποφασισεις να καταλαβεις τι γραφω, αντι να αναπαραγεις την ιδια κασετα που λες εδω και μηνες, τοτε ευχαριστως να συζητησουμε. Αμφιβαλλω ομως αν διαβασες τι εγραψα, βλεποντας την απαντηση σου. Παρει/δεν παρει official ics το galaxy, ειναι πανευκολο να του πεταξεις μια custom ics που συνηθως ειναι και καλυτερη απο την official. Η προσκοληση στο "official" ειναι τουλαχιστον εθελοτυφλια μπρος στις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ δυνατοτητες του καθε τηλεφωνου. Δεχομαι αυτο που λες για το φλας και ειπαμε οποιος επιθυμει οπωσδηποτε φλας και δεν τον ενδιαφερει: η Super AMOLED οθονη, το 720p video recording, το μισο SAR απο το nexus, η επεκταση μνημης, το ενσωματωμενο ραδιοφωνο, το gorilla glass κλπ, τοτε παει στο Nexus. Αν ομως δεν τον καιει το φλας, τοτε εχει καθε λογο να προτιμησει το πακετο των παραπανω χαρακτηριστικων που συγκεντρωνει το galaxy και δεν εχει το nexus.
giannisosfp Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Είναι καθαρά στο τι ζητάει ο καθένας από την συσκευή του. Ο μόνος λόγος που διαλέγω και θα διαλέγω κινητά με Android που θα είναι της Google (ίσως κάνω εξαίρεση για τον Γαλαξία 2 ) είναι το ότι δεν τα φορτώνει με χαζομάρες όπως κάθε κατασκευαστείς, το unlock του bootloader και το root είναι πραγματικά για idiots (στο επίπεδό μου χωρίς να σε δεσμεύει η πλατρόρμα [Windows-Linux-Mac]) αλλά και γιατί πιστεύω εγώ καθαρά ότι είναι πιο εύκολο για ένα καλό αποτέλεσμα όταν υπάρχει και το official update για την ίδια συσκευή να βγεί πολύ καλή custom ROM και Kernel. Τέλος, τα κινητά που είναι value for money μέχρι τα 250€ είναι το Neo V ήταν το Galaxy S στα 200€ και το Nexus S. Τώρα αν πάει κάποιος στα 250€ έχει λόγους να επιλέξει την μία ή την άλλη (σχεδόν ίδιες συσκευές). Εγώ έχοντας το Nexus S και η κοπέλα μου το Galaxy S στα 250€ μάλλον το Nexus θα έπερνα πάλι, αλλά στα 200€ θα "έκλεβα" το Galaxy S ΣΙΓΟΥΡΑ ... Υ.Γ.: Νομίζω το BLN (για τα LED notifications) δούλευε και με τον stock kernel της 2.2 στο Galaxy S;
salonikios_27 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Είναι καθαρά στο τι ζητάει ο καθένας από την συσκευή του. Ο μόνος λόγος που διαλέγω και θα διαλέγω κινητά με Android που θα είναι της Google (ίσως κάνω εξαίρεση για τον Γαλαξία 2 ) είναι το ότι δεν τα φορτώνει με χαζομάρες όπως κάθε κατασκευαστείς, το unlock του bootloader και το root είναι πραγματικά για idiots (στο επίπεδό μου χωρίς να σε δεσμεύει η πλατρόρμα [Windows-Linux-Mac]) αλλά και γιατί πιστεύω εγώ καθαρά ότι είναι πιο εύκολο για ένα καλό αποτέλεσμα όταν υπάρχει και το official update για την ίδια συσκευή να βγεί πολύ καλή custom ROM και Kernel. Τέλος, τα κινητά που είναι value for money μέχρι τα 250€ είναι το Neo V ήταν το Galaxy S στα 200€ και το Nexus S. Τώρα αν πάει κάποιος στα 250€ έχει λόγους να επιλέξει την μία ή την άλλη (σχεδόν ίδιες συσκευές). Εγώ έχοντας το Nexus S και η κοπέλα μου το Galaxy S στα 250€ μάλλον το Nexus θα έπερνα πάλι, αλλά στα 200€ θα "έκλεβα" το Galaxy S ΣΙΓΟΥΡΑ ... Υ.Γ.: Νομίζω το BLN (για τα LED notifications) δούλευε και με τον stock kernel της 2.2 στο Galaxy S; ετσι ακριβως ειναι φιλε.και οι ρομ που ειχαν βγει πριν παρει επισημα ics το nexus δεν πατουσαν στον κερνελ του ics.εννοειτε οτι καλυτερο αποτελεσμα βγαινει σε custom rom αν εχεις να πατησεις πανω στην επισημη του κινητου σου.αν δεν μπορουν καποιοι να το καταλαβουν αυτο δεν μπορω να κανω κατι
arxaggelos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Από οτι διάβασα σε site που ασχολούντε κυρίως νε κινιτά δεν θα πάρει ice cream sandwich το galaxy S. ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, όλα αυτά που κυκλοφορούν, και ότι θα πάρει και ότι δεν θα πάρει, είναι ΦΗΜΕΣ, και η ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ είναι ΑΥΤΗ που λέει ότι ΘΑ ΠΑΡΕΙ ICS. Σήμερα διάβασα την ίδια ακριβώς π@π@ριά τουλάχιστον 3 φορές, και όλοι το είπαν σαν αν είναι σίγουρο. Μέχρι νεωτέρας, αυτό ισχύει, και πάλι όμως ως ΦΗΜΗ. ΤΕΛΟΣ.
giannisosfp Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε ηρέμισε λιγάκι, βρισκόμαστε σε ένα forum (μέρος συζητήσεων) όπου εκφράζουμε τις όποιες "γνώσεις" μας και απόψεις μας ο καθένας για το κάθε θέμα. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να ξέρω σε καμία περίπτωση τι ισχύει για το Galaxy S και το ICS πράγμα που πραγματικά μόνο η Samsung γνωρίζει, απλώς αναφέρω με την πηγή που παραθέτω κιόλας ότι "γνωρίζω" το τάδε χωρίς να λέω πουθενά ότι είμαι και σίγουρος. Επίσης δεν νομίζω ότι μειώνω πουθένα κάποια συσκευή-επιλογή. Τα πάντα θα τα δείξει ο χρόνος και οι αποφάσεις που τελικά θα πάρει η Samsung με το συγκεκριμένο θέμα επικρατεί ένα μπέρδεμα γιατί ακόμη η Samsung δεν έχει ανακοινώσει κάτι τελικό απ' όσο "γνωρίζω" και διαβάζω. Edit: Απ' ότι διάβασα τώρα στο XDA οι φήμες θέλουν να πέρνει μια lite έκδοση της ICS όπως έγινε και με το Nexus. Το σωστό αυτό θα είναι από πλευράς της Samsung, μιας και οι συσκευές έιναι σχεδόν ίδιες και δικής της κατασκευής και οι δύο. Μακάρι να δείξουν ότι πραγματικά εκτιμάν τον καταναλωτή και δεν κοιτάν μόνο να τον "λιστέψουν" μόλις βγει η νέα ναυαρχίδια.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Στο μεταξυ μιλατε για το ics λες και βαζεις καμια 10ρια πυρηνες με τουρμπινα πανω στο κινητο. Καλο ειναι να τοποθετουμε την αξια του ics εκει που βρισκεται. Visual πραγματακια, interface αλλαγες, ελαφρως γρηγοροτερο ΑΛΛΑ ΚΑΙ καμποσα bugs μεχρι στιγμης, ακουγονται διαφορα περι μπαταριας κλπ. Μην νομισει δηλαδη κανεις οτι αν παρει κινητο με ics θα πεταξει ως τον Αρη με διαστημοπλοιο, και μολις το βαλει φαει κεραμυδα τσαμπα και βερεσε. Μακαρι να παρει και το galaxy, καθε αναβαθμιση καλοδεχουμενη, αλλα οποιος καιγεται για ics βαζει custom και ησυχαζει. Προσωπικα, θα περιμενω τουλαχιστον 3-4 μηνες για να βαλω ics στο κινητο, ακομα και αν εβγαινε αυριο σε official. Προτιμω να φανε τις παιδικες ασθενειες/bugs οι υπολοιποι και να παρω ετοιμο κομπλε και διορθωμενο το ics μετα απο κανα 3μηνακι (ειτε ειναι custom, ειτε official), χωρις να πονοκεφαλιαζω με το καθε περιεργο, παρα να το βαλω τωρα κακην κακως για να λεω οτι φοραω ics. Βεβαια απτην αλλη δεν θα περιμενα απο ατομα που λεγαν καλυτερο ενα κινητο επειδη ειχε led στην καμερα (αλλα του λειπαν πολλα αλλα), να αντιμετωπισουν την ελευση ICS διαφορετικα.
giannisosfp Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ακριβώς φίλε μου εγώ είμαι ένας μεγάλος beta tester όμως! Σκέψου, ότι μόλις διάβσα την είδηση ότι η google έβγαλε το update γύρισα σε stock και ίσως ήμουν ο πρώτος στην Ελλάδα τουλάχιστον ήμουν από τους πρώτους που έβαλα stock ICS ... Την κράτησα 2-3 μέρες και μετά πάλι custom. Άσε ενώ γενικά με την ICS η μπαταρία είναι λίγο μάπα και γυρνάω συχνά πυκνά σε CM7... Τώρα που είπαμε για μπαταρία, από τα μεγάλα υπέρ του Galaxy S και η μπαταρία του. Της κοπέλας μου με χρήση μόνο ως τηλέφωνο και κανένα 20 λεπτο την μέρα browsing/e-mail βγάζει 3-4 μέρες εμένα το Nexus με πολύ παραπάνω χρήση βέβαια (το "σκίζω" θα έλεγα) βγάζει μια μέρα ... Οι διαφορές στην ICS δεν είναι ΜΟΝΟ visual έχει και "under the hood".
TasosThaStudent Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Nexus S, διοτι θα παρει Ice Cream Sandwich σε αντίθεση με το Galaxy S!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα