Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω για νεα συσκευη εως 250 ευρω. Ειμαι μεταξυ Nexus S, Galaxy S plus. Απο την αλλη βλεπω σαν επιλογη και το SE NEO V που ειναι στα 200 και αναρωτιεμαι αν τα 2 παραπανω αξιζουν τα +50 ευρω. Τι λετε?

Δημοσ.

Aντι για galaxy S plus, προτιμησε καλυτερα το S σκετο. Διοτι ειναι καλυτερο τηλεφωνο (καλυτερη καρτα γραφικων, καλυτερη αρχιτεκτονικη επεξεργαστη και μπορεις να τον κλοκαρεις και να τον πας οσα ghz και του plus).

Το nexus εχεις λογο να το προτιμησεις απο το galaxy S, μονο αν σε καιει το φλας στην καμερα του, κατι το οποιο δεν εχει το galaxy.

Κατα τ'αλλα υπερεχει το galaxy S: Super AMOLED οθονη (το βασικοτερο ολων), επεκταση μνημης με καρτα (απαραδεκτο να μην παιρνει επεκταση το nexus S, ειμαστε στο 2012...), υποτριπλασιο SAR (0,27 εναντι 0,85), 720p video recording, ενσωματωμενο ραδιοφωνο, gorila glass, πολλες παραπανω custom roms για να "παιζεις" και σαφως περισσοτερη υποστηριξη απο τους developers των custom roms, αν σε ενδιαφερει το θεμα custom. Αν δεν σε απασχολει το ζητημα custom rom, οπως φαινεται θα παρει επισημα και το ice cream sandwich.

Aν αξιζει τα +50 ευρω το galaxy S εναντι του neo V? Ναι τα αξιζει σαφως.

@koslibpro μπορεις να αναφερεις μερικους απτους λογους, περα απτο φλας στην καμερα ?

Δημοσ.

Λοιπον,το δίλημα σου πρέπει να είναι nexus vs galaxy και όχι plus που έχει κατώτερο τσιπάκι γραφικών.

Υπάρχει ολόκληρο κατεβατό εδώ να διαβάσεις

http://www.insomnia.gr/topic/413775-samsung-nexus-s-%ce%ae-samsung-galaxy-s/

Επιγραμματικά το nexus έχει πάρει ήδη την νεώτερη έκδοση του λογισμικού της google ics για το galaxy ακόμη παίζεται.Σε κάθε περίπτωση όμως και αυτό θα την πάρει έστω και unofficial.

Kατα τα άλλα το nexus δεν παίρνει επέκταση μνήμης ,δεν έχει ραδιόφωνο νομίζω και έχει χειρότερη οθόνη από την super amoled του galaxy.Aπό την άλλη το galaxy δεν έχει flash για φωτογραφίες.

Διαλέγεις και παίρνεις:))

EDIT:ωπ!!με πρόλαβε ο βάζελος:)) και στα είπε πρώτος

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις. Galaxy S it is then! Τωρα που ειναι και σε προσφορα δε χωραει αμφιβολια.

Ελπίζω να εννοείς την προσφορά του media markt στα 199, σωστά; Αυτή με τα 249 πέθανε πιά :rolleyes:

Δημοσ.

το βασικοτερο απο ολα που υπερτερει το nexus στα 250 ειναι οτι φοραει 4.0.3 ICS.το λογισμικο ειναι το εξισου βασικο σε ενα κινητο με το hardware

Σημερα θα σου πω κατι και μην εκπλαγεις.

Αλλα το galaxy S φοραει ics πολυ πριν το nexus :-)

Να δωσω ενα 50ευρω παραπανω για κινητο με λιγοτερα χαρακτηριστικα, επειδη φοραει official ics που οσονουπω θα φορεσει και το galaxy S αποτι φαινεται? Kαλυτερα να τα φαω σε σουβλακια και να εχω και super amoled οθονη και gorilla glass και ραδιοφωνο και επεκτασιμη μνημη και custom rom ics και και... :-)

Δημοσ.

Galaxy s λεω κ εγω μεταξυ αυτων. Την φωτεινοτητα την εχω στο ελαχιστο παρεπτιτοντως και μου φαινεται μια χαρα!υποκειμενικο αυτο το θεμα παντως..

android.png

Δημοσ.

Τo Galaxy S τελικά (και δυστυχώς) ΔΕΝ θα πάρει αναβάθμιση σε ICS! Επίσης αν το πάρεις στα 200€ είναι όχι απλά Value for money σαν να το κλέβεις ένα πράγμα και θα το έπερνα αμέσως!

'Ομως για να μην λέμε και ό,τι θέλουμε το Galaxy S ΔΕΝ πήρε την ICS πριν από το Nexus S με custom Rom αλλά λίγο μετά! Όχι επειδή έχουμε το τάδε κινητό να τυφλωνόμαστε κιόλας, δεν λέω πολύ ωραίο το Galaxy και καλό κινητό αλλά γιατί να το συγκρίνουμε συνέχεια με το Nexus; Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Το Galaxy έχει υπέροχη AMOLED οθόνη, πολύ καλή υποστήριξη από developers και τραβάει HD Video.

Το Nexus έχει αρκετά καλή οθόνη SLCD που για εμένα το μόνο της αρνητικό είναι το μαύρο που απλά της AMOLED είναι εκπληκτικό και επίσης πολύ καλή υποστήριξη από developers αλλά ΔΕΝ τραβάει HD video.

Αυτή την στιγμή το Galaxy είναι μονόδρομος μέχρι τα 250€ αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει η επίσημη υποστήριξη σε Android 4 αλλιώς Nexus S. Πόσο μάλλον στα 200€ που κάνεις και τα "στραβά μάτια" για την υποστήριξη της Samsung.

Δημοσ.

Σημερα θα σου πω κατι και μην εκπλαγεις.

Αλλα το galaxy S φοραει ics πολυ πριν το nexus :-)

Να δωσω ενα 50ευρω παραπανω για κινητο με λιγοτερα χαρακτηριστικα, επειδη φοραει official ics που οσονουπω θα φορεσει και το galaxy S αποτι φαινεται? Kαλυτερα να τα φαω σε σουβλακια και να εχω και super amoled οθονη και gorilla glass και ραδιοφωνο και επεκτασιμη μνημη και custom rom ics και και... :-)

φοραει το galaxy s official ics και δεν το ξερω?απο ποτε?το galaxy s δεν θα παρει επισημα ics και με βαση τα επισημα λογισμικα προτεινεις σε καποιον τηλεφωνο γιατι δεν εχει ο καθενας την ορεξη να κατσει να ασχοληθει με custom rom κτλ.οποτε τα μονα που φορανε ics αυτη τη στιγμη ειναι τα κινητα της google

και επισης η ελλειψη led ειναι βασικο μειονεκτημα του galaxy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...