Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα.Θελω να αγορασω μια νεα τηλεοραση το πολυ μεχρι 550 ευρω.

Αποσταση θεασης ειναι 3 μετρα,θα τι χρησιμοποιω 60% για τηλεοπτικο τη μερα και για ταινιες βραδυ συνηθως,χρηση ως μονιτορ μονο πριν βαλω μια ταινια μεσω του pc για να παιξει οχι browsing.Ταπεινη μου αποψη μιας και δε ξερω παρα πολλα ειναι οτι με την αποσταση θα χρειαστω 42αρα+ οποτε κατεληξα σε 2 οικονομικες λυσεις η οποιες ειναι η LG 50PV350 στα 540 ευρω και η αλλη ειναι στα ιδια περιπου χρηματα η SAMSUNG PS51 D530 σε LCD δε βρηκα κατι αξιολογο με αυτο το μπατζετ που διαθετω.Οποιαδηποτε προταση θα με βοηθουσε.Ευχαριστω

Δημοσ.

Και σε μενα, αυτες που γραφεις εχουν προταθει φιλε. ΠΟλυ καλη ποιοτητα για τα λευτα τους.

Εχεις αποφασισει φιλε σε ποια θα πας απ της 2?Τη ψιλοφοβαμαι την LG να σου πω την αληθεια σε πλασμα για τη samsung δε ξερω το μονο που με προβληματιζει ειναι 51 ιντσων full hd και ειναι φθηνοτερη απο αλλες samsung hd ready πλασμα!Δυσκολα θα αποφασισω χωρις να μου πει καποιος εμπειρια απ τον ιδιο.Αλλα ειναι πολυ καλες στη τιμη σε lcd με αυτα τα λεφτα περνεις 32αρα και μαζι και ενα ζευγαρι κιαλια για να βλεπεις.. :-D

Δημοσ.

Τη ψιλοφοβαμαι την LG να σου πω την αληθεια σε πλασμα...

Το βέβαιο είναι ότι, ο καλύτερος κριτής είναι τα ίδια μας τα μάτια. Οπότε, πριν τις δεις "ζωντανά", θα σου έλεγα να μην αποφασίσεις.

Πάντως, επειδή πάντα ήμουν "οπαδός" της τεχνολογίας plasma - και με την ευκαιρία του ότι πρόσφατα έψαχνε για τηλεόραση ο αδελφός μου - είδα από κοντά τη συγκεκριμένη (LG 50PV350) και τη θεώρησα τόσο "κελεπούρι" ανάλογα με το μέγεθος οθόνης, την εικόνα η οποία μου άρεσε πολύ και την τιμή, ώστε τον έπεισα να ξεπεράσει τα €400,00 που είχε θέσει σαν όριο και να την αγοράσει. Όπως εγώ, έτσι κι εκείνος είναι πεπεισμένος ότι η απόφαση ήταν σωστή...

Δημοσ.

Το βέβαιο είναι ότι, ο καλύτερος κριτής είναι τα ίδια μας τα μάτια. Οπότε, πριν τις δεις "ζωντανά", θα σου έλεγα να μην αποφασίσεις.

Πάντως, επειδή πάντα ήμουν "οπαδός" της τεχνολογίας plasma - και με την ευκαιρία του ότι πρόσφατα έψαχνε για τηλεόραση ο αδελφός μου - είδα από κοντά τη συγκεκριμένη (LG 50PV350) και τη θεώρησα τόσο "κελεπούρι" ανάλογα με το μέγεθος οθόνης, την εικόνα η οποία μου άρεσε πολύ και την τιμή, ώστε τον έπεισα να ξεπεράσει τα €400,00 που είχε θέσει σαν όριο και να την αγοράσει. Όπως εγώ, έτσι κι εκείνος είναι πεπεισμένος ότι η απόφαση ήταν σωστή...

Επειδη βρισκομαι σε επαρχια και συγκεκριμενα στη Κω δεν εχω τι δυνατοτητα να τη δω απο κοντα διοτι δεν εχει μεγαλη ποικιλια μαγαζιων εδω και οσα ειναι εχουν lcd και led οποτε αναγκαστηκα θα αποφασισω χωρις να δω και αναγκαστηκα πρεπει να εμπιστευτω τα ματια αλλων.Απο προβληματα σας εχει παρουσιαση κατι?Αν εχει μονο καλα να την αγορασω.Η αληθεια ειναι οτι βαθια στο μυαλο μου εχω και τη 51αρα samsung.

Δημοσ.

Eγω φιλε, μαλλον στην LG την συγκεκριμενη θα παω. Ταινιες, TV και gaming.

Να απογοητευτω το θεωρω απο τωρα οτι δεν προκειται να συμβει καθως ειμαι με μια ΤΟSHIBA LCD απο τις πρωτες που βγαινανε. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...