ntg_net Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Warcraft Frozen Throne 3 , run on mac os lion 10.7.2 Εχω ενα macbook pro 2011 με lion , με ολα τα update. Θελω να κανω το Warcraft 3 Frozen Throne να παιξει κανονικα αλλα δεν μου δειχνει σωστα. Για να τρεξει το εκανα install σε ενα leopard , και αφου περασα το τελευταιο update απο blizzard το μετεφερα στο lion. (αλλιως εβγαζε error PPC) Τελοςπαντων το θεμα ειναι οτι τα δειχνει ετσι .... Μπορει να γινει κατι ? Γνωριζει κανεις τιποτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Λεπτομέρειες δεν ξέρω αλλά το warcraft 3 δεν παίζει στο lion, μόνο σε SL και πίσω. Εγώ έμεινα σε SL μέχρι να λυθεί το ζήτημα (που δεν το βλέπω) ή να βγει dota 2. Συνιστώ SL αν μπορείς αλλιώς bootcamp/parallels (πως διάολο λέγεται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 αυτο που σου βγαζει ειναι γιατι πανω σε διαφορετικο mode διαφορετικης καρτας γραφικων εγκατασταθηκε.. πιθανον αν βρεις το αρχειο με τις επιλογες του παιχνιδιου να το κανεις (με καποιον editor δηλαδη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg_net Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 αυτο που σου βγαζει ειναι γιατι πανω σε διαφορετικο mode διαφορετικης καρτας γραφικων εγκατασταθηκε.. πιθανον αν βρεις το αρχειο με τις επιλογες του παιχνιδιου να το κανεις (με καποιον editor δηλαδη) To αρχειο ειναι στο ~\Library\Preferences\Warcraft III Preferences To θεμα ειναι οτι το δειχνει 0 KB και καπου διαβασα οτι πρεπει να το ανοιξεις με καποιο Folk Editor (καπως ετσι) Μηπως μπορει καποιος να μου στειλει το δικο του αν φυσικα εχει το ιδιο macbook pro 2011 13" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα