TiAiNO Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Και παλι θα επαναλαβω οτι ειμαι αναμεσα σ'αυτα τα δυο φιλε μου διοτι υπαρχει η δυνατητα δοσεων ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου.. Να φανταστω Toshiba ε?
vaggospat13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 γιατι εχεις μια μανια με το πλαισιο ; σχεδον ολα τα καταστηματα εχουν δοσεις και ειναι και πιο αξιοπιστα (δες αξιολογησεις) σε αυτα τα λεφτα αυτο ειναι μονοδρομος και πιο φθηνο και πιο αξιοπιστο και την καλυτερη εγγυηση 3
TiAiNO Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 συμφωνω μαζι σου φιλε μου οκ αλλα δεν ειπα οτι θα το παρω απο το πλαισιο θα το παρω απο κωτσοβολο και πιο φτηνα απο το πλαισιο ειναι... Στο κωτσοβολο δεν ζητανε πιστοτηκη καρτα απλα μπηκε εγγυητης ο πατερας μου επειδη ειμαι 21 χρονου ακομα με την ταυτοτητα και ενα εκκαθαριστικο και ατοκες δοσεις ετσι... Γιατι το Toshiba L775-15t δεν ειναι καλο? http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L775-15%CE%A4-PSK3WE-04FEFA9L-E7.htm Σου δινω link απο πλαισιο διοτι αυτο ειχα ανοικτο αυτη την στιγμη... Ο κωτσοβολος το εχει και 50 ευρω πιο φθηνα... Το Toshiba εχει και 17.3" οθονη φιλε μου που εγω θελω... Φυσικα και σε υπερ ευχαριστω για την γνωμη σου και για τον χρονο που διεθεσες για να απαντησεις
TiAiNO Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δεν θα παρω Turbo-x αδελφε μου πιο πανω εχω ενα link απο το πλαισιο της Toshiba salatte L775-15t... Απλα δεν ουτε το συγκεκριμενο θα το παρω απο το πλαισιο γαιτι το εχει 50 ευρω ακριβοτερα απο τον κοτσωβολο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα