panos009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα ελπίζω να ποσταρα σωστά θα ήθελα να ρωτήσω πως θα μπορούσα να γράψω μια εκπομπή απ το internet το κανάλι τη μεταδίδει μέσω live steaming! (Δε μια πειράζει αν πρέπει να αγοράσω κάποια συσκευή hardware προκειμένου να κάνω δουλεία)
TheELF Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μιας και δεν μας λες κάποια συγκεκριμένη σελίδα θα προτείνω γενική λύση camtasia ή HyperCam διαλέγεις την περιοχή που θες να γράφει και σε τη μορφή να το γράφει και όσο έχεις χώρο στο σκληρό αυτό γράφει.
panos009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Κοίτα συγκεκριμένα θέλω να γράψω μια εκπομπή απ το kontra channel έχουν live streaming στο site τους (http://www.kontrachannel.gr/) το camstasia το σκέφτηκα κ εγώ αλλά το θέμα με τον ήχο πως θα το λύσω θα πρέπει να βάλω εξωτερικό μικρόφωνο?
TheELF Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ενεργοποίησε την μίξη ήχου μέσα από το driver της κάρτας ήχου για να μπορείς να το επιλέγεις σαν είσοδο στο camtasia.
panos009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 xmmmm μήπως μπορείς να με βοηθήσεις λίγο γιατί δε το πολύ κατέχω! Έχω winXP και η κάρτα ήχου είναι on board στη motherboard! Αν κάνω αυτό που λες μετά δε θα χρειάζεται εξωτερικό μικρόφωνο??? Σ ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια είναι πολύ σημαντικό να γράψω μια εκπομπή απ αυτό το κανάλι!
TheELF Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 δες εδώ της ίδιες ρυθμίσεις της έχεις και κάτω δεξιά στα εικονίδια (στο ηχείο αν πρέπει να το πω)
panos009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Σ ευχαριστώ πολύ φίλε με βοήθησες πάρα πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα