Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να στε καλα παιδια γιατι και εγω στο laptop το ιδιο προβλημα ειχα και με το Revo Uninstaller το εβγαλα και το ξαναεβαλα...Το ιδιο μου εβγαλε και στο αλλον υπολογιστη πριν λιγο αλλα περασα το αρχειο απο πανω και ολα μια χαρα...

Δημοσ.

Κάνε το extract στο C:\Αρχεία Εφαρμογών(x86)\Malwarebytes Antimalware\Languages ή κάντο extract εκεί που το χεις και κανε αντιγραφή/επικόλληση το greek.lng μόνος σου

Δημοσ.

φιλε ευχαριστω για τις οδηγιες σου!!!! δλδ αμα κανω μονο αυτο που ειπες θα λειτουργησει παλι κανονικα χωρις να κανω τιποτα αλλο?

Δημοσ.

Λογικά. Δοκίμασε όμως να δεις, αν δε δουλεύει κανονικά θέλει απεγκατάσταση με το ειδικό εργαλείο που λέμε παραπάνω και ξανά εγκατάσταση

Δημοσ.

οκ θα το δοκιμασω ευχαριστω πολυ!!!!!!!!

δλδ αν καταλαβα καλα ολο αυτο το κολλημα γινεται επεοδη δεν εχουν τα ελληνικα μεσα? και εχουν τα μακεδονικα?

Ντροπη τους απλα

φιλε τα καταφερα απλα χρειαστηκε να τ απεγκαταστησω απλα χωρις clean και αυτα που ειχαν πει αλλοι φιλοι παραπανω !!!!!!! βεβαια μου αφησε ενα αρχειο μετα την απεγκατασταση ενα dll αλλα νο προμπλεμ !!!!!!!!!!! τωρα το επανεγκατεστησα και δουλευει!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Λοιπον μολις αντιμετωπισα και ελυσα γρηγορα το προβλημα ,Α) Απεγκατεστησα το προγγραμα με το Your Uninstaler, Εγατεστησα παλι την προηγουμενη version που ειχα την 1.50 με επιλογη γλωσσα εγκαταστασης Αγγλικη, Εφοσον δουλεψε αλλαξα την γλωσσα απο ελληνικα σε αγγλικα, (γιατι στο interface του προγραμματος ηταν ακομα τα ελληνικα) και εκανα το update στην καινουργια εκδοση, και ολα οκ δουλευει αψογα και δεν μιλω για την free εκδοση αλλα την πληρη Απλα τωρα ειναι ολα στα αγγλικα

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

κατεβασα το greek.lng πιο πανω,το εκανα extract εκει που το κατεβασα και μετα αντιγραφη/επικολληση στο languages.ανοιξα παλι το προγραμμα και λειτουργει ξανα!

ευχαριστω πολυ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...