snake77 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 καλημερα και χρονια πολλα... κατα την εκκινηση του p.c. μου βγαζει ενα μυνημα... πως το στοιχειο sqlite.dll λειπει απο τον υπολογιστη... δε καταλαυενω και δεν ξερω τι ειναι αυτο... ευχαριστω και περιμενω βοηθεια πριν σπασω την οθονη... χαχαχα
TheELF Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ποιο πρόγραμμα/driver πέρασες/έβγαλες τώρα τελευταία;;
snake77 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 το κακο ειναι πως ελειπα.. μερικες μερες... οποτε το λιωσαν τα παιδια.. καταλαβενεις... κοιταξα να δω στα προγραματα αλλα ειναι οκ.. παντως μου ζηταει καποιο προσθετο να εγκατασταθει και χτες και σημερα.. αλλα επειδη δεν το ξερω.. ουτε θυμαμαι αν καν υπηρχε.. δε το δεχομαι... μιλαω για το BrowserCompanion
TheELF Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μάλιστα θέλει γενικό καθαρισμό μου φαίνεται ο Η/Υ σου,για το BrowserCompanion δες αν υπάρχει φάκελος στο C:\Program Files\BrowserCompanion\ κανονικά πρέπει να έχει μέσα και κάποιο uninstall,τρέξτο. Κατέβασε και ενημέρωσε την ελεύθερη έκδοση του Malwarebytes Anti-Malware μόλις τελειώσει κάνε εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία και κάνε πλήρη σάρωση να δούμε τη ζημιά μπορούν να κάνουν μερικές μέρες. Αν επιμένει το πρόβλημα μετά βλέπουμε.
snake77 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 μπηκα εκει... εχει 4 φακελους μεσα... πατοντας το BCHelper μου βγαζει ακριβως το ιδιο μυνημα... κανω τωρα παλη ενα καθαρισμο και σου λεω
TheELF Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είχε κάποιο uninstall;; Πάντως αν θες δοκίμασε αυτόν τον τρόπο για να μην ξεκινάει κάθε φορά,αφού εντόπισες ότι προέρχεται από αυτό.
snake77 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 ok τελικα... το 1 που εκανα ηταν να το βγαλω απο την εκιννηση οποτε δεν μου το ξαναεβγαλε.. μετα το διεγραψα τελειως απο τον c.. μετα απο λιγο μου ζητηθηκε σαν προσθετο.. το δεχτηκα αλλα δεν το ενεργοποιησα... και κοιτωντας στο φακελο που αποθηκευτικε ηταν κομπλε... βεβαια δεν καταλαυενω γιατι υπαρχει στα προγραματα αλλα δεν πειραζει... ευχαριστω πολυ συντεκνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα