alexport Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα. Ηθελα να ρωτησω τους συμφορουμιτες, αν εχει κανει καποιος αγορα απο το συγκεκριμενο καταστημα και αν ειχε προβλημα γενικοτερα. Ανησυχω γιατι προχωρησα σε αγορα ενος νετμπουκ και αφου ειδα καποια "περιεργα" στη διεκπεραιωση της παραγγελιας αρχισα να ψαχνω για το καταστημα και ειδα πολλα αρνητικα comments στο ινετ... Το πιο ανησυχητικο ειναι οτι ΠΑΝΤΑ σε ολα τα threads απο ακυρα φορουμς που διαβασα υπηρχαν απαντησεις απο fake χρηστες, κατι που περιμενω και στο παρον thread. Για πειτε... Εdit: Το καλο ειναι οτι πληρωσα μεσω paypal, οποτε ολο και κατι σωνεται.. ε? ε??
SpirtouLisS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα. Ηθελα να ρωτησω τους συμφορουμιτες, αν εχει κανει καποιος αγορα απο το συγκεκριμενο καταστημα και αν ειχε προβλημα γενικοτερα. Ανησυχω γιατι προχωρησα σε αγορα ενος νετμπουκ και αφου ειδα καποια "περιεργα" στη διεκπεραιωση της παραγγελιας αρχισα να ψαχνω για το καταστημα και ειδα πολλα αρνητικα comments στο ινετ... Το πιο ανησυχητικο ειναι οτι ΠΑΝΤΑ σε ολα τα threads απο ακυρα φορουμς που διαβασα υπηρχαν απαντησεις απο fake χρηστες, κατι που περιμενω και στο παρον thread. Για πειτε... Εdit: Το καλο ειναι οτι πληρωσα μεσω paypal, οποτε ολο και κατι σωνεται.. ε? ε?? δεν ειναι scam το dinodirect. μαζι με το tomtop το dealextreme, focalprice kαι ακομα ενα δυο site συγκαταλεγονται στα σοβαρα κινεζικα μαγαζια. αλλα συνηθως δε περνουμε netbook απο κινα. ποσο κανει αν επιτρεπεται αυτο που θα πρεπει να σε ανησυχει πιο σοβαρα ειναι το τελωνειο. και εφοσον πληρωσες και με paypal προς το παρον να κοιμασαι ησυχος.
alexport Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Βγηκε 189 γιουρια με τα μεταφορικα. Ηθελα κατι με οθονη μεταξυ 12-13.3 και αξιοπρεπή επεξεργαστη. Ηταν ο,τι φτηνοτερο βρηκα με Ν570 2Gb RAM και 320 HDD. Κανω χρονια αγορες απο εξωτερικο αλλα ομολογω οτι ειναι η πρωτη φορα που εχω δευτερες σκεψεις για την αγορα... Ευχαριστω για το reply παντως. Ειμαι λιγο πιο ησυχος...
koslibpro Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Εχω μια φιλη που δουλευει στο συγκεκριμενο site.αποτι μου εχει πει ειναι πολυ αξιοπρεπεις και νομοζω πως δεν χρειαζεται να φοβασαι. Προσωπικα εχω παραγγειλει ενα usb stick που ηθελα και μου το εφεραν απροβληματιστα..θα ανεβασω και review συντομα καθως αξιζει γενικα τον κοπο αυτο το online-καταστημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα