kthanos86 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα kai χρόνια πολλά Παιδιά έχω πρόβλημα με ένα laptop το acer ferrari 4000 και δεν μπορώ να κανω format με τίποτα Τα win 7 τα περναει κανονικά αλλά δεν υπάρχουν driver γιά την κάρτα γραφικών.Και αυτοί που υπάρχουν τους κάνει κανονικά setup αλλά δεν την αναγνωρίζει.Το θέμα είναι ότι πρέπει να βάλω xp γιατί έχω 512 μνημη.Αν αλλάξω δίσκο πάλι κάνει το ίδιο.Το προβλημα που κάνει ακριβώς με τα xp είανι ότι δεν ξεκινάει να κάνει boot
alexzzz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 διορθώθηκε ο τίτλος, περισσότερο προσοχή στο μέλλον σε παρακαλώ. Επίσης δεν κατάλαβα, τι λειτουργικό έχει τώρα και τι θέλεις να περάσεις;
kthanos86 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Θέλω να περάσω xp τώρα δεν έχει τίποτα γιατί έκανα διαμόρφωση. Α και κάτι άλλο όταν έβαλα τον καινούργιο δίσκο την πρώτη φορά έκανε boot απο το cd αλλά το σταμάτησα να βάλω τα γνήσια xp και μετά δεν ξαναέκανε boot.Νομίζω πως μπορείς να κάνεις φορματ μόνο μια φορά σε κάθε δίσκο με xp.(εκτός απ το δικό του που είχε στην αρχή αλλά έχει χαλάσει και αυτος νπου έχω τώρα είναι ο δεύτερος. Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο?
TheELF Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Στην σελίδα της υπάρχουν οι driver http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/ferrari4000.html πολλές φορές τα driver των vista τρέχουν άνετα σε 7. Αν το πρόβλημα είναι ότι με τα xp δεν βλέπει τον δίσκο τότε θα πρέπει να κατεβάσεις(τουλάχιστον) τον chipset driver και αν τον ενσωματώσεις σε κάποιο iso με το nlite και να κάνεις εγκατάσταση με αυτό το νέο δισκάκι(ή το καις κανονικά ή το κάνεις usb με το Win to flash)
kthanos86 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Τους έχω δοκιμάσει όλους τους driver αλλά τίποτα. Τον δίσκο τον βλέπει αλλά δεν κάνει boot από το dvd.Το dvd δουλεύει γιατί τα 7 τα περνάει κανονικά αλλά και το είχα αλλάξει μήπως ήταν αυτό αλλά δεν είναι αυτό.Έχω δοκιμάσει και με usb τα xp αλλά πάλι δεν τα περνάει. Τα 7 όμως τα περνάει με usb. Tώρα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.....
TheELF Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Για πες βήμα βήμα τι κάνει ο Η/Υ όταν βάζεις το cd τον windows και πες μας και τα τυχών μηνύματα λάθους.Το cd τον windows το δοκίμασες σε άλλο Η/Υ. Η κεφαλή μέσα στο drive που διαβάζει τα dvd είναι άλλη από την κεφαλή για cd, απλά λέω.
kthanos86 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Όταν πάει να κάνει boot εμφανίζει μια - που αναβοσβήνει και η οθόνη είναι μαύρη. 'η μερικές φορές βγάζει το μήνυμα PRESS ANY KEY TO RESTART.Το cd σε άλλον υπολογιστή δουλεύει κανονικά αν και έχω δοκιμάσει με διάφορα cd.
TheELF Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Οκ αφού ξεκινάει με το dvd τον 7 ξεκίνα με αυτό και εκεί που διαλέγεις δίσκους κάνε delete σε όλα τα διαμερίσματα και τίποτα άλλο,μετά δοκίμασε ξανά να ξεκινήσεις με το cd τον xp. Καμιά φορά δημιουργούνται μικροπροβλήματα στα διαμερίσματα και τα xp δεν την παλεύουν.
kthanos86 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά δεν γίνεται τίποτα οπότε έβαλα τα 7
tigergreg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Παντως εαν σ ενδιαφερει και εισαι αθηνα εχω φιλο ηλεκτρονικο που κανη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μονο στην σειρα φερραρι της acer με κοστος 50-60 ευρω. Τον εχω εμπιστευτει και στα τρια δικα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα