basilis1974 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Θα ήθελα την άποψή σας σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Λόγω οικονομικής στενότητας, αποφάσισα τον τελευταίο χρόνο να προχωρήσω σε σταδιακή αναβάθμιση του παλιού μου υπολογιστή. Πριν λίγες ημέρες πέρασα μια καινούργια AGP κάρτα γραφικών. Από τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα. Συγκεκριμένα κάθε φορά που ο υπολογιστής ξεκινά μέσα σε μισή ώρα το πολύ χάνω τον ήχο. Το πρόβλημα μεγαλώνει όταν βάζω κάποιο video να παίξει ή ακούω μουσική ή παίζω κάποιο παιχνίδι. Στην περίπτωση αυτή ο ήχος τρεμοπαίζει και μέσα σε 10-15 λεπτά το πολύ χάνεται. Σε τι μπορεί να οφείλεται; Το σύστημα μου έχει τις ακόλουθες προδιαγραφές: Επεξεργαστής: Intel Pentium 4 στα 2,8 GHz Μητρική Κάρτα: MSI PT8 Neo-V Μνήμη Ram: 2 Χ 1GB DDR1 Σκληρός 1: Seagate Barracuda 160 GB (IDE) Σκληρός 2: Maxtor 500 GB (IDE) Σκληρός 3: Seagate Barracuda 500 GB (SATA II σε λειτουργία SATA I) DVD-Rec: Sony Optiarc (SATA) Η κάρτα γραφικών που πρόσθεσα είναι η: PNY Nvidia GeForce 6200 - 512 DDR2 - 3D - AGP 8X. Η κάρτα ήχου που χρησιμοποιώ είναι εκείνη που ήταν ενσωματωμένη στη μητρική. Το Λειτουργικό Σύστημα που χρησιμοποιώ είναι τα Windows Xp Professional, με Service Pack 2. Τι μπορεί να συμβαίνει; Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Σας ευχαριστώ.
basilis1974 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Τελικά το πρόβλημα το έλυσα με την αγορά μιας κάρτας ήχου 3D Sound. Όλα προς το παρόν δουλεύουν ρολόι.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Το Λειτουργικό Σύστημα που χρησιμοποιώ είναι τα Windows Xp Professional, με Service Pack 2. Τι μπορεί να συμβαίνει; Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Σας ευχαριστώ. Χωρίς να ισχυρίζομαι ότι είχε απαραίτητα κάποια σχέση με το πρόβλημά σου, καλό θα ήταν να βάλεις το service pack 3.
LouCi4er Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Τελικά το πρόβλημα το έλυσα με την αγορά μιας κάρτας ήχου 3D Sound. Όλα προς το παρόν δουλεύουν ρολόι. Και καλα εκανες.Τα ιδια μου εκανε και εμενα το κατεβαστηρι (ιδιο σχεδον συστημα με το δικο σου) και εγω ετσι το ελυσα.Πολυ για του φουτσο αυτες οι realtek.Ποια καρτα ηχου πηρες? Καλως ηρθες στο forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα