kanesaxo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Κύριοι. Εχω το κλασσικό ρουτεράκι της τόμσον (585κάτι). Εχω πάρει κι ένα νετμπουκ, το οποίο παίζει άνετε 720 αλλά και 1080 αρχεία απο το δίσκο του. Το έχω κάνει ασύρματο δίκτυο με το ρούτερ, για να μην κανω κοπυ πειστ τις ταινίες. Σε 720 αρχεία, όλα καλά.Τα παίζει νεράκι. Σε 1080 ομως προφανώς δεν επαρκεί... Μπορώ να το βελτιώσω κάπως;
antonl Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δοκίμασε να τ αφήσεις ξεκλείδωτο για λίγο και να δεις αν βελτιώθηκε η κατάσταση στα 1080. Αν είναι ΟΚ, θα το χα ξεκλείδωτο από WPA/WEP κατά το streaming και θα παιζα μόνο με τίποτα MAC κλειδώματα. Αλλιώς router Ν class, αν υποστηρίζεται απ το netbook. Αλλιώς, copy/paste.
kanesaxo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ταχιστος! Ευχαριστώ,θα το δοκιμάσω. Το νετμπουκ δυστυχώς υποστηρίζει μόνο b/g.
kanesaxo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Κύριοι, με ένα οποιοδήποτε ρούτερ Ν και ένα usb wlan N για το νετμπουκ είμαι καλυμμένος φαντάζομαι, έτσι; Γιατί βλέπω κάποια ρούτερ/usb να λένε "Ν", αλλά άλλα στα 150μβπς και άλλα στα 300; Προφανώς προτιμώ τα των 300. Για απόσταση δε τίθεται θέμα. Ενας τοίχος απο μονό τούβλο είναι το μόνο εμπόδιο και η απόσταση είναι μόλις 7-8μ.
antonl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Λογικά δε θα χεις πρόβλημα με το N. Έχω router N και το netbook μου υποστηρίζει κι εμένα b/g mode. Δοκίμασα μια 1080p (~15Mbps) και δεν είχε πρόβλημα στην αναπαραγωγή. Copy/paste μεγάλα αρχεία τα κάνει με ~2.5MB/s. Router και netbook βρίσκονται στον ίδιο χώρο οπότε έχει σήμα καμπάνα. Δεν ξέρω αν όλα αυτά βοηθάνε να βγει κάποιο συμπέρασμα...
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 to thomson to v8 εχει n αλλα στα 65 mbps που ειναι αργο.το v7 ειναι g.αν δεν μπορεις να ριξεις καλωδιο τοτε υποχρεωτικα n 300.ισως παιξει και με 150mbps αλλα ποιο το νοημα να γλυτωσεις μερικα ευρω και να μην πας σε 300.επισης υπαρχει και powerline αλλα θελει και εκει καλο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα