Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρε nexus s.

Εγω αυτο εχω ως πρωτο κινιτο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.και οχι,το κεφαλι μου δεν βραζει οταν μιλαω για λιγο χωρις ακουστικα!

android.png

ρε συ μια ερωτηση......κι τ arc εχει πολυ ακτινοβολια?????γιατι δν μαρεσει και τοσο το nexus...και το galaxy..... :rolleyes:

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατι εγω ειχα πολυ μικρος κινητο

οχι με android ουτε camera δεν υπηραν

τι camera λεω γω

ο πιτσιρικας εδω εχει internet σπιτι και προφανως και e-mail

στην ηλικια του εμενα μου το ειχε φτειαξη ο θειος μου

τοτε το να φτειαξηςe-mail ειναι σαν θα φτειαφνης ενα site σημερα

(τωρα ειμαι 19)

Εγω μικρος δεν ειχα καν κινητο:)

Και δε ξερεις ποσο γαματη ηταν η παιδικη και εφηβικη ηλικια χωρις την ενοια να σου παρει ο μπαμπας πιο καλο κινητο απτου Γιωργου για να ριξεις ΕΣΥ την Μαρια του Γ2 (επειδη εχεις το iphone 4S, ενω ο αλλος που κανει τον μαγκα εχει το σκετο 4).

Ουτε περνα απτο μυαλο σου, οτι τελειωνα το διαβασμα και εβγαινα για μπαλα/μπασκετ/προπονηση/sega mega drive/playstation κλπ και γυρναγα οτι ωρα γουσταρα (μεχρι να νυχτωσει) χωρις να με παιρνουν 10 τηλεφωνα και να μου λενε να τους κανω αναπ μολις τελειωσω την προπονηση, μολις μπω στο λεωφορειο κλπ.

Πραγματικα, πειτε μου ενα λογο που το ανηλικο -εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων- χρειαζεται κινητο.

Δημοσ.

ναι :P

κατι τελευτεο.....το neo v εχει sar 1.10 η 0.89????γιατι αν εχει τοσο sar πιο το οφελος να προτιμησω το arc που εχει ηψηλοτερο sar αλλα ειναι και ακριβοτερο??????

Δημοσ.

κατι τελευτεο.....το neo v εχει sar 1.10 η 0.89????γιατι αν εχει τοσο sar πιο το οφελος να προτιμησω το arc που εχει ηψηλοτερο sar αλλα ειναι και ακριβοτερο??????

Να μην παρεις ουτε το arc, ουτε το Neo V.

Galaxy S σε προσφορα στα 199ευρω μονο για σημερα στα mediamarkt. Καλυτερο και απτα 2, οπως και απτο nexus S και με 0.27 SAR.

Δημοσ.

Να μην παρεις ουτε το arc, ουτε το Neo V.

Galaxy S σε προσφορα στα 199ευρω μονο για σημερα στα mediamarkt. Καλυτερο και απτα 2, οπως και απτο nexus S και με 0.27 SAR.

ναι αλλα το Galaxy S απο οτι ειδα δν εχει φλας και γω θελω να τραβαει πολυ καλα βιντεο και εικονες...γιαυτο παω προς arc και neo v

Δημοσ.

ναι αλλα το Galaxy S απο οτι ειδα δν εχει φλας και γω θελω να τραβαει πολυ καλα βιντεο και εικονες...γιαυτο παω προς arc και neo v

Πολυ καλα βιντεο και εικονες τραβα το galaxy S απλα δεν τραβα νυχτα.

Αν οντως ειναι βασικο θεμα για σενα η νυχτερινη φωτογραφιση, τοτε απτα 2 που λες θα διαλεγα arc αν ειχα τα επιπλεον ευρωπουλα που θελει απο το Neo V.

Και με το Neo V παντως, κανεις τη δουλεια σου.

Δημοσ.

Πολυ καλα βιντεο και εικονες τραβα το galaxy S απλα δεν τραβα νυχτα.

Αν οντως ειναι βασικο θεμα για σενα η νυχτερινη φωτογραφιση, τοτε απτα 2 που λες θα διαλεγα arc αν ειχα τα επιπλεον ευρωπουλα που θελει απο το Neo V.

Και με το Neo V παντως, κανεις τη δουλεια σου.

αλλα με χαλαει το sar τους :mad: :cry:

Δημοσ.

Δεν γινεται να τα εχεις ολα στην εντελεια με 200-300 ευρω. Καπου θα κανεις παραχωρηση

τα σαρ τους ειναι nexus s 0,85 neo v 1.10 h 0.89???? και arc 1.20????? αν του neo v ειναι 0.89 θα παρω αυτο....ξερεις να μου πεις με σιγουρια πιο απο τ διο ειναι????

Δημοσ.

1.10 το neo v

οποτε καλιτερα να παρω neo v παρα arc.......ειναι πολυ μεγαλη ακτινοβολια σωστα?????(δεν θα το χρησιμοποιω για τηλ πρισοτερο για μηνηματα)σορρυ που ρωταω σινεχεια.... :wub:

Δημοσ.

Εγω μικρος δεν ειχα καν κινητο

Και δε ξερεις ποσο γαματη ηταν η παιδικη και εφηβικη ηλικια χωρις την ενοια να σου παρει ο μπαμπας πιο καλο κινητο απτου Γιωργου για να ριξεις ΕΣΥ την Μαρια του Γ2 (επειδη εχεις το iphone 4S, ενω ο αλλος που κανει τον μαγκα εχει το σκετο 4).

Ουτε περνα απτο μυαλο σου, οτι τελειωνα το διαβασμα και εβγαινα για μπαλα/μπασκετ/προπονηση/sega mega drive/playstation κλπ και γυρναγα οτι ωρα γουσταρα (μεχρι να νυχτωσει) χωρις να με παιρνουν 10 τηλεφωνα και να μου λενε να τους κανω αναπ μολις τελειωσω την προπονηση, μολις μπω στο λεωφορειο κλπ.

Πραγματικα, πειτε μου ενα λογο που το ανηλικο -εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων- χρειαζεται κινητο.

Α ρε φιλε,μαλλον πολλοι θα σε ζηλεουν..δυστυχως πια τα πραγματα δεν ειναι ετσι και με τιποτα δεν ζει κανενας ετσι..

Το ανηλικο χρειαζεται το κινιτο του αν θελει να ασχοληθει πιο σοβαρα με αυτο..μονο για αυτον τον λογο..

android.png

οποτε καλιτερα να παρω neo v παρα arc.......ειναι πολυ μεγαλη ακτινοβολια σωστα?????(δεν θα το χρησιμοποιω για τηλ πρισοτερο για μηνηματα)σορρυ που ρωταω σινεχεια....

Οσον αφορα τις ερωτησεις...αραξε ρε,γιαυτο ειμαστε εδω

Αν το χρησιμοποιεις για μυνηματα μονο ακομη χειροτερα!επειδη,μην κοροιδευομαστε,στην ταξη οταν εισαι και γραφεις μυνημα απο κατω θα το εχεις και οχι πανω στο θρανιο αρα θα ειναι κοντα στα @@ σου..γενικα προτιμα το galaxy s και δεν θα χασεις...

android.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...