TeenSpirit Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Αν το budget κατέβει στα 200, θα σε πρότεινα Neo V.Πολυ δελεαστική τιμή για αυτά που προσφέρει στο neo v αυτο που με χαλαει ειναι το sar(ακτινοβολια)του.... 1.10 ειναι αρκετα υψηλο(πιστευω )
johnrock1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 στο neo v αυτο που με χαλαει ειναι το sar(ακτινοβολια)του.... 1.10 ειναι αρκετα υψηλο(πιστευω ) [/quot ειν πολυ μεγαλη ακτινοβολια εεε????
johnrock1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 γενικα τα android εχουν μεγαλη ειμαι 14 λες....να με επηρεαση πολυ??????
koslibpro Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 ειμαι 14 λες....να με επηρεαση πολυ?????? Ουτε πανελληνιες δεν θα προλαβεις να δωσεις!! Και επισης τα android δεν ειναι οτι γενικα εχουν μεγαλο sar.αν ειναι δυνατον,επειδη εχουν το ιδιο λειτουργικο,ολες οι εταιριες φτιαχνουν με-μεγαλο-sar κινητα?!ωρε θα τρελαθουμε τελειως! Απο εμενα +1 στο nexus s και στο lg optimus 2X
johnrock1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ουτε πανελληνιες δεν θα προλαβεις να δωσεις!! Και επισης τα android δεν ειναι οτι γενικα εχουν μεγαλο sar.αν ειναι δυνατον,επειδη εχουν το ιδιο λειτουργικο,ολες οι εταιριες φτιαχνουν με-μεγαλο-sar κινητα?!ωρε θα τρελαθουμε τελειως! Απο εμενα +1 στο nexus s και στο lg optimus 2X να το παρω η οχι????? δηλαδη θα μου κανει πολυ κακο αυτη ι ακτινοβολια?????
TeenSpirit Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Απο εμενα +1 στο nexus s και στο galaxy s
koslibpro Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 να το παρω η οχι????? δηλαδη θα μου κανει πολυ κακο αυτη ι ακτινοβολια????? Ειναι μεγαλη ακτινοβολια,απο τις μεγαλυτερες..τωρα εξαρταται κιολας..αν το γονατιζεις το θεμα με την ομιλια στο κινιτο σου θα εχεις προβλημα ρε συ..αν ειναι μια στο τοσο και φυσικα παντα με ακουστικα,κατι γλυτωνεις..
johnrock1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι μεγαλη ακτινοβολια,απο τις μεγαλυτερες..τωρα εξαρταται κιολας..αν το γονατιζεις το θεμα με την ομιλια στο κινιτο σου θα εχεις προβλημα ρε συ..αν ειναι μια στο τοσο και φυσικα παντα με ακουστικα,κατι γλυτωνεις.. οποτε να παω στο arc η και αυτο εχει ακτινοβολια γ@@@@σετα?????
koslibpro Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 οποτε να παω στο arc η και αυτο εχει ακτινοβολια γ@@@@σετα????? Παρε nexus s. Εγω αυτο εχω ως πρωτο κινιτο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.και οχι,το κεφαλι μου δεν βραζει οταν μιλαω για λιγο χωρις ακουστικα!
TeenSpirit Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 τρεχα media markt! καινουρια προσφορα μεχι αυριο! galaxy s μονο 199 ευρω
arxaggelos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 δηλαδη θα μου κανει πολυ κακο αυτη ι ακτινοβολια????? Μην ανησυχείς. Πιο πολύ κακό θα σου κάνει που θα πάρεις 300€ κινητο 14 χρόνων.
dimitrisOS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Ουτε πανελληνιες δεν θα προλαβεις να δωσεις!! ελεος το τρομαξες το παιδακι
koslibpro Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 ελεος το τρομαξες το παιδακι τι να του πω ρε?ηθικη ευθυνη γιατι αν φτασει στα 18 και παει να δωσει πανελληνιες και το μιαλο του ειναι κουρκουτι,θα δεις αν θα γελαμε τωρα η οχι!
dimitrisOS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 τι να του πω ρε?ηθικη ευθυνη γιατι αν φτασει στα 18 και παει να δωσει πανελληνιες και το μιαλο του ειναι κουρκουτι,θα δεις αν θα γελαμε τωρα η οχι! γιατι εγω ειχα πολυ μικρος κινητο οχι με android ουτε camera δεν υπηραν τι camera λεω γω ο πιτσιρικας εδω εχει internet σπιτι και προφανως και e-mail στην ηλικια του εμενα μου το ειχε φτειαξη ο θειος μου τοτε το να φτειαξηςe-mail ειναι σαν θα φτειαφνης ενα site σημερα (τωρα ειμαι 19)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα