Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν Acer Aspire 5920g και έχω το εξής πρόβλημα:

Πριν κάποιους μήνες (μπορεί να πέρασε και χρόνος) σύνδεσα μία εξωτερική οθόνη για να βλέπω καλύτερα, για μια δουλειά που ήθελα να κάνω. Από τότε μου εμφανίστηκε το πρόβλημα. Όταν αποσυνδέω την εξωτερική οθόνη τότε η ενσωματωμένη οθόνη του laptop μου δε λειτουργεί. Από τότε έχω μονίμως την εξωτερική συνδεδεμένη. Το παράδοξο είναι ότι μία φορά στις τόσες, η οθόνη του laptop ανάβει, αλλά μόλις κάνω ένα restart πάλι τα ίδια.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα.

BIOS, drivers, format, τα πάντα....

Οποιαδήποτε βοήθεια επιθυμητή!

Δημοσ.

Έχω έναν Acer Aspire 5920g και έχω το εξής πρόβλημα:

Πριν κάποιους μήνες (μπορεί να πέρασε και χρόνος) σύνδεσα μία εξωτερική οθόνη για να βλέπω καλύτερα, για μια δουλειά που ήθελα να κάνω. Από τότε μου εμφανίστηκε το πρόβλημα. Όταν αποσυνδέω την εξωτερική οθόνη τότε η ενσωματωμένη οθόνη του laptop μου δε λειτουργεί. Από τότε έχω μονίμως την εξωτερική συνδεδεμένη. Το παράδοξο είναι ότι μία φορά στις τόσες, η οθόνη του laptop ανάβει, αλλά μόλις κάνω ένα restart πάλι τα ίδια.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα.

BIOS, drivers, format, τα πάντα....

Οποιαδήποτε βοήθεια επιθυμητή!

Ίσως να μην κάνει καλή επαφή το φυσάκι της οθόνης αφού λες ότι κάποιες φορές δείχνει

κανονικά , αν έχεις υπομονή άνοιξε να τσεκάρεις την σύνδεση , καλές γιορτές ( 54 σελίδα

και κάτω ) !! :eek:

http://tim.id.au/laptops/acer/aspire%205920g.pdf

Δημοσ.

Άνοιξα το laptop και το ξεψάχνισα...

Τα καλώδια της lcd φαίνονται όλα ok.

Ο inverter δε ξέρω αν είναι ok, γιατί δε ξέρω πως να τον δοκιμάσω αν είναι ok.

Έκανα όμως και κάτι άλλο και τότε είναι που μπερδεύτηκα...

Έβγαλα την nvidia κάρτα μου και άνοιξα το laptop χωρίς αυτήν. Προς έκπληξή μου, η οθόνη άφησε το τελείως μαύρο της και έγινε σκούρο μπλε (δλδ άναβαν τα ledakia από πίσω της, σα να δούλευε δλδ), απλά δεν εμφάνιζε τίποτα (λογικό).

Μόλις την ξανατοποθετούσα και τον ξανάνοιγα, πάλι το ίδιο καταμαύρο...

Και πάλι με external monitor είμαστε! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...