compuser Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά Μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιο directory σ' ένα joomla site brίσκεται η βάση sql ; Μου βγαίνει το γνωστό μήνυμα Database Error: Unable to connect to the Database: Could not connect to MySQL. Τι πρέπει να κάνω ; Έχω χάσει πλέον το site μου ;
alexzzz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Η βάση δεν βρίσκετε σε κανέναν φάκελο του joomla. Αν δεν έχεις διαγράψει την βάση ή δεν έχεις σβήσει τους πίνακες της τότε όχι, δεν έχουν χαθεί πληροφορίες.
antonisid Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ακριβώς,μπορείς να το επιβεβαιώσεις κι απ'το phpmyadmin οτι υπάρχει η βάση δεδομένων για να'σαι πιο σίγουρος.
compuser Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Συγχώρεσε τις ερωτήσεις μου, αλλά να φτιάξω ένα site μπορώ, από εκεί και πέρα δεν έχω τεχνικές γνώσεις. Τι πρέπει να κάνω λοιπόν για να την επανεργοποιήσω ; Δεν μπορώ να μπω ούτε στη σελίδα ούτε να την ανοίξω ως administrator !!! Το password που υπάρχει στο configuration.php με τι συνδέεται ;
theomalegan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Συνδέεται με την βάση, προφανώς θα έχεις πρόσβαση σε αυτή αφού την έφτιαξες για να στήσεις το site.
mtsouk Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μπορείς επίσης να ρωτήσεις τους administrator της εταιρείας που σου παρέχει το hosting. φιλικά,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα