Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας και χρόνια πολλά.

Ενδιαφέρομαι γι'αυτό το λάπτοπ http://www.multirama.gr/products/product?pid=0620784&catid=010200 (προφανώς εστιάζω στο gaming).Aυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν έχει κάποιος εμπειρία απο alienware για να μου πει την γνώμη του.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Κατι μου λέει πως έχεις δίκιο :P

Λοιπόν,τί έχεις να μου προτείνεις/συμβουλεύσεις? :D

Όχι απλός δίκιο , σε έσωσε ο Χριστόφορος . Αυτό που σου προτείνει με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι κορυφή ! Η συγκεκριμένη μάρκα είναι ότι καλύτερο σε αυτή την κατηγορία ( με ανάλογο κόστος χρημάτων ) , ο stamatisx ξέρει καλύτερα .

Δημοσ.

εχω το 15αρι(οπως θα δεις και στην υπογραφη)και απλα δεν χαμπαριαζει.Μπορει να ειναι το μικρο μοντελο,αλλα εχει πραγματικα πολυ δυναμη.

crysis1-2,dirt3 ολα στο high και το παει πολυ καλα,δεν εχω τσεκαρει frames αλλα σιγουρα πανω απο 25-30 100%πουθενα κανενα κολλημα τρεχουν ολα νερο.

Λιγο μπερδεμα ειναι το stealth mode που εχει,το οποιο περιοριζει το λαπτοπ στο να αποδωσει 100%(ειτε επειδη το πατησες εσυ ειτε επειδη το εχεις με μπαταρια)Θελει λιγη προσοχη ειδικα στο gaming γιατι θα κολλανε τα παντα.

Απο κει και περα,το εχω αγαπησει παρ ολο το βαρος του.

Απο θερμοκρασιες εχω δει μεχρι και 70C στον επεξεργαστη και σκεψου οτι ειναι 1 χρονο χωρις να εχει ανοιχτει,παρ ολα αυτα σκονες δεν εχει

η καρτα γραφικων πανω απο 65 δεν εχει ανεβει ποτε.

Αν μπορεσεις να του βαλεις κ εναν ssd θα πεταξει!!!!!

το λιγο ενοχλητικο ειναι ο θορυβος απο τα ανεμιστηρια,αλλα κανουν τρομερη δουλεια.

Αν εχεις τα λεφτα και το γουσταρεις παρτο!

Δημοσ.

Ειχα το Area51-m15x.

Περαν του οτι δεν με αφησε ικανοποιημενο κατασκευαστικα (σχεδον εξ'ολοκληρου απο πλαστικο ειναι φτιαγμενο), ειναι και βαρυ αλλα και ακουγοταν χειροτερα απο το πρωην desktop μου οταν 'φορτσαρε' ο επεξεργαστης.

Ισχυ ειχε υπεραρκετη, δεν αντιλεγω. Και σαν επιδοσεις ηταν πολυ καλο.

Αλλα πολλα λεφτα ρε παιδι μου για ενα λαπτοπ!!

Δημοσ.

Ναι όντως πολλά λεφτά για λαπτοπ...

Πάντως αν τα διαθέτεις και ψήνεσαι δε θα σε απογοητεύσει, πίστεψέ με...

και θα παίξεις και με overclocking.. px http://forum.techinf...age-dice-1.jpgl

επιπλέον μπορείς να το αναβαθμίσεις πιο μετά και να του ρίξεις πάνω ι7 2920ΧΜ/2960ΧΜ και 580Μ και να σπέρνει... (20Κ+ στο Vantage)

πχ ένας πίνακας με τις επιδώσεις: http://forum.techinf...ts_table&fid=11

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Το θέμα παγώνει ωστόσο διοτι ενώ σκόπευα να το πάρω με δόσεις(μέσω χρηματοδότησης απο τράπεζα)με ενημέρωσαν οτι για τόσο μεγάλο ποσό είναι σχεδόν σίγουρο οτι δεν θα εγκριθεί λόγω εισοδήματος.Αν είχα εισόδημα 80.000 ευρώ δεν θα έμπαινα στην διαδικασία των δόσεων αλλα θα το έπαιρνα μετρητοίς(βλέπε large τυπος).Πιστωτική δεν έχω(παρ'όλο που είμαι τραπεζικός)οπότε neeeext year.Cheers mates! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...