Sabrez Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα Πήγα σήμερα να ενεργοποιησω το touchpad επιλέγω γλώσσα, βρίσκω και το wifi μου αλλά στην συνέχεια δεν μπορει να συνδεθει με την hp και μου βγάζει server error και πάλι απο την αρχή. ¨εχει κανείς καμιά ιδέα τι γίνεται? Έχει αναφερθεί και από άλλους το πρόβλημα. Κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις στο router σου (WPA-2...), κατά πάσα πιθανότητα. Βρήκα σχετικό αυτό εδώ : http://forums.hpwebos.com/t5/HP-TouchPad-Software-Hardware/Can-t-connect-HP-Touchpad-to-internet-network/td-p/345970 Αφιέρωσε μόνο λίγη ώρα να το διαβάσεις.
paramedic Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Στο δικό μου απλά επανεκκίνηση ήθελε και έφτιαξε αμέσως το WIFI αφου του έκανα τις ρυθμίσεις.
narampa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ sabrez για την βοήθεια Λοιπόν μετά απο πολλές δοκιμές με το router συνδέθηκα με το internet( διευκρίνιση σύνδεση με το router πάντα είχα) αφου απενεργοποίησα τελείως τις ρυθμίσεις ασφαλείας και άφησα το ασύρματο ελεύθερο. Τώρα όμως κόλλησε παρακάτω και μου γράφει ότι δεν μπορώ να δημιουργήσω account. Την τύχη μου!!! Μετα απο αρκετές προσπάθειες έγινε και ο λογαριασμός και το set up ολοκληρώθηκε. Δοκίμασα και το ασύρματο με κλείδωμα και λειτουργει μια χαρά! Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές σε σχέση με ένα galaxy tab που είχα. Ελπίζω να μην έχω άλλα κουλά γιατί έτοιμος ήμουν να το επιστρέψω
narampa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δυστυχώς τα προβλήματα με το wifi συνεχίζονται. Κανονικά δουλεύει μόνο όταν το έχω ξεκλείδωτο . Επειδή έψαξα αρκετά σε διάφορα φόρα και δεν βλέπω λύση μάλλον το πάω για επιστροφή, κρίμα και είναι ωραίο μηχανάκι.
fylatos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Με άλλο router το δοκίμασες? Αν έχεις πρόσβαση στο router βάλτο στο channel 4.
narampa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν το κατάφερα να λειτουργήσει με τις εξης ρυθμίσεις: Ασφάλεια δικτύου WEP Κανάλι λειτουργίας 3 Εκπομπή μόνο 802.11 G Ελπίζω να κρατήσει . Πιστεύω ότι είναι κάποιο bug του λειτουργικού και σε κάποιο update θα διορθωθεί
fylatos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω μπορεί να είναι ασυμβατότητα hardware. Αλλά ο χρόνος θα δείξει. Το έχω πάθει και εγώ σε μερικά καφέ και στην βιβλιοθήκη του ΑΠΘ μέχρι πριν ένα μήνα.
ColdFusion Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ειναι σιγουρα ασυμβατοτητα hardware . Για δοκιμασε το σε κανενα αλλο δικτυο...
narampa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ¨εχω στην άκρη ένα huawei router απο conx. ¨οταν βρώ χρόνο θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω Ευχαριστώ πάντως παιδια για το ενδιαφέρον
scullyist Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, αλλά μικρό tip: Για να έχετε μόνιμα κεφαλαία στο πληκτρολόγιο (caps lock), double tap το shift (ανακαλύψαμεν την Αμερικήν =P ) και πως να βάλετε default homepage στον browser http://www.opinionless.com/setting-a-default-homepage-on-the-hp-touchpads-browser/
drgci Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 παιδια βοηθεια το ταμπλετ μου δεν φορτωνει το web os μου λει boot failed invalid image(ευτηχος εχω το ανδροιδ ics που δουλευει μια χαρα) δεν ξερω τι επαθε αυτο που θελω απο καποιον απο εσας ειναι να μου στειλετε το ulmage.webos που βρισκεται στο φακελο root-boot σε αυτον τον φακελο εχετε προσβαση με το root explorer, καντε το αντιγραφη στην καρτα μνημης του touchpad και στειλτε μου σε αυτο το email [email protected] παρακαλω καποιος ας το κανει μπας και κανω και δουλεψει
astymagos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 μετα απο ψαξιμο σε forum κλπ πηρα απο αμαζον για εμενα και εναν φίλο τα εξης .. Link Link Link οι θήκες ταιριάζουν γαντι και τα screen protector ειναι πολυ πιο ποιοτικά απο 1-2 που εχα πάρει απο ebay.. εγω πηρα αυτα και κάτι ακόμα με 2 λιρες και μου ήρθε με free shipping
vasiliou Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιάεπειδή είμαι ενα βήμα πριν την αγορά του, εχω μερικές ερωτήσεις! 1)Τελικά με την 3.0.5 παλι δεν υποστηρίζει hdmi;;;; Γιατι κάτι λέγανε στο xda οτι τι chip του το υποστηρίζει,και ίσως σε κάποια να αναβαθμίσει(3.0.4) το υποστήριζε ! 2)GPS στην wifi εκδοσή δεν εχει ε;;; 3)Στο usb του μπορείς να συνδέσεις κάποιο Mouse keyboard , ή 3G USB dongle ,ή κάποιο stick ή εξωτερικό δίσκο,και να το αναγνωρίσει το webos ή έστω στο android να τα βλέπει;;;; 4) Τελος αν το αγοράσεις μεταχειρισμένο οι ρυθμίσεις που εχει κανει ο προηγούμενος username χωρά κτλ αλλάζουν ή μηδενίζονται;;;
nikos5800 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιάεπειδή είμαι ενα βήμα πριν την αγορά του, εχω μερικές ερωτήσεις! 1)Τελικά με την 3.0.5 παλι δεν υποστηρίζει hdmi;;;; Γιατι κάτι λέγανε στο xda οτι τι chip του το υποστηρίζει,και ίσως σε κάποια να αναβαθμίσει(3.0.4) το υποστήριζε ! 2)GPS στην wifi εκδοσή δεν εχει ε;;; 3)Στο usb του μπορείς να συνδέσεις κάποιο Mouse keyboard , ή 3G USB dongle ,ή κάποιο stick ή εξωτερικό δίσκο,και να το αναγνωρίσει το webos ή έστω στο android να τα βλέπει;;;; 4) Τελος αν το αγοράσεις μεταχειρισμένο οι ρυθμίσεις που εχει κανει ο προηγούμενος username χωρά κτλ αλλάζουν ή μηδενίζονται;;; Πως να υποστιριξει αφού δεν έχει HDMI έξοδο 2)ναι η έκδοσή Wi-Fiδεν έχει GPS και γενικά δεν υπάρχει άλλη έκδοσή του touchpad 3)δεν το ξέρω άλλα με ενδιαφέρει και έμενα 4)ναι μπορείς να τα αλλάξεις και να βάλεις τα στοιχειά σου
vasiliou Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Για το hdmi ειχα δει αυτο αλλα μάλλον δεν! Τωρα ,μένει να μου λυθεί η απορία για το usb!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα