fylatos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Γίνεται να χρησιμοποιήσουμε το app catalog ή θέλει πιστωτική με διεύθυνση σε αμερική/αγγλία? Πως μπορούμε να το παρακάμψουμε?
scullyist Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Παναθεμα το, μ'έπιασε το alert για ενημέρωση σε 3,0,5 στον ύπνο και με μισό μάτι ανοιχτό πάτησα καταλάθος ναι αντί για later και ενημερωθηκε Άντε ξανα overclocking και πέρασμα ελληνικού πληκτρολογίου...πρέπει να κάνω κάτι για να αφαιρέσω προηγούμενα αρχεία/patches κλπ πριν ξαναπεράσω τα διάφορα τώρα που είμαι με την νεα έκδοση?
Sabrez Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Παναθεμα το, μ'έπιασε το alert για ενημέρωση σε 3,0,5 στον ύπνο και με μισό μάτι ανοιχτό πάτησα καταλάθος ναι αντί για later και ενημερωθηκε Άντε ξανα overclocking και πέρασμα ελληνικού πληκτρολογίου...πρέπει να κάνω κάτι για να αφαιρέσω προηγούμενα αρχεία/patches κλπ πριν ξαναπεράσω τα διάφορα τώρα που είμαι με την νεα έκδοση? Εννοείς για update σε 3.0.5 η κάποια άλλη ενημέρωση πάνω στο 3.0.5;;; Και κάτι άλλο σχετικό. Έχω ένα θέμα με το PDF reader που έχει το touchpad. Αν και εγκατέστησα ένα ipk από την επίσημη ιστοσελίδα του webos, δεν παρατήρησα καμία διαφορα στο PDF reader (έκανα κανονικά επανακκίνηση). Το έχει λύσει κανείς αυτό;
scullyist Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Εννοείς για update σε 3.0.5 η κάποια άλλη ενημέρωση πάνω στο 3.0.5;;; Tο πρώτο, η πρώτη εγκατάσταση της 3.0.5 περάστηκε.
Sabrez Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Τι μας προσφέρει ο απομακρυσμένος έλεγχος του PC από το Touchpad? Θα μπορέσουμε με αυτό να χρησιμοποιήσουμε και κοινά αρχεία από το Pc στο TB, όπως γίνεται με δυο PC που είναι στο ίδιο τοπικό δίκτυο (και που τρέχουν τα W7)?
fylatos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Τι μας προσφέρει ο απομακρυσμένος έλεγχος του PC από το Touchpad? Θα μπορέσουμε με αυτό να χρησιμοποιήσουμε και κοινά αρχεία από το Pc στο TB, όπως γίνεται με δυο PC που είναι στο ίδιο τοπικό δίκτυο (και που τρέχουν τα W7)? Αν εννοείς το splashtop, τότε ναι. Απλά εγκαθιστάς το splashtop streamer στον υπολογιστή και το ipk στο touchpad και ελέγχεις τον υπολογιστή από εκεί. Βέβαια εμένα μου φορτώνει πολύ τον υπολογιστή, αλλά μπορεί να φταίει και η σύνδεση μου, το έχω ξαναζήσει με remote desktop και όταν άλλαξα σπίτι τον υπολογιστή, άλλαξε τελειώς η κατάσταση...δεν ξέρω, μπορεί να ήταν και τυχαίο. Αν θες κάτι διαφορετικό ψάξε και το citrix. http://www.splashtop.com/remote/hptouchpad Αν εννοείς αν θα μπορείς να μεταφέρεις αρχεία από τη μια συσκευή στην άλλη δεν το έχω ψάξει. Θα το ελέγξω σήμερα και θα σου πω. Θα ψάξω λίγο και το wake on lan σαν επιλογή.
forgotten Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 οπως υποσχέθηκα εχω κάνει ενα μικρο site για να συζητάμε εδω http://touchpadgreece.heliohost.org/smf/ όποιος θελει ας μπει
Sabrez Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Αν εννοείς το splashtop, τότε ναι. Απλά εγκαθιστάς το splashtop streamer στον υπολογιστή και το ipk στο touchpad και ελέγχεις τον υπολογιστή από εκεί. Βέβαια εμένα μου φορτώνει πολύ τον υπολογιστή, αλλά μπορεί να φταίει και η σύνδεση μου, το έχω ξαναζήσει με remote desktop και όταν άλλαξα σπίτι τον υπολογιστή, άλλαξε τελειώς η κατάσταση...δεν ξέρω, μπορεί να ήταν και τυχαίο. Αν θες κάτι διαφορετικό ψάξε και το citrix. http://www.splashtop.com/remote/hptouchpad Αν εννοείς αν θα μπορείς να μεταφέρεις αρχεία από τη μια συσκευή στην άλλη δεν το έχω ψάξει. Θα το ελέγξω σήμερα και θα σου πω. Θα ψάξω λίγο και το wake on lan σαν επιλογή. Ευχαριστώ! Αν και έκανα κάτι παρόμοιο με το media player που έχω, δεν με ικανοποίησε γιατί δεν μου εμφάνιζε ελληνικούς χαρακτήρες στους φακέλους και τα αρχεία (οπότε ειδικά για την μουσική μου ήταν άχρηστο). Θα δοκιμάσω τώρα με το splashtop.
jimpsar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 το splashtop μου δουλευει αψογα μπορω να πω.μεχρι και world of Warcraft ετρεξε !
fylatos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 το splashtop μου δουλευει αψογα μπορω να πω.μεχρι και world of Warcraft ετρεξε ! autocad στη σχολή με τον υπολογιστή στο σπίτι. Γιατί να κουβαλάω ένα μηχάνημα που αγόρασα 1500 στο ΑΠΘ?
Sabrez Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Τελικά το splashtop δεν κάνει αυτό που θέλω. Με αυτό ελέγχεις απομακρυσμένα το PC. Αν και μπορείς να δεις και να ακούσεις ό,τι θες από το pc σου, αυτό που γίνεται είναι να ελέγχεις το pc μέσω του tablet (εξ ου και remote control). Εγώ απλά θέλω έναν απομακρυσμένο συγχρονισμό των αρχείων. Παρόλα αυτά ευχαριστώ. Και κάτι ακόμη. Το Adobe Reader αναβαθμίστηκε και έγινε πολύ πιο εύχρηστο και λειτουργικό..
samniotis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 με το dropboxify & το dropbox στον υπολογιστή σου, θα μπορεις να εχεις τα αρχεια σου παντου & με το wifi touchpad απο το preware να πετας ασυρματα αρχεια απο το pc στο touchpad
Sabrez Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 με το dropboxify & το dropbox στον υπολογιστή σου, θα μπορεις να εχεις τα αρχεια σου παντου & με το wifi touchpad απο το preware να πετας ασυρματα αρχεια απο το pc στο touchpad Σε ευχαριστώ και πάλι. Ο συγκεκριμένος τρόπος θα είναι ασφαλής για τα αρχεία μου;
samniotis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 το dropbox είναι υπηρεσία cloud οπότε δεν υπάρχει πρόσβαση, παρα μόνο αν κάποιος έχει τους κωδικούς σου! τώρα αν θέλεις απλώς για μεταφορά αρχείων χωρίς να βάζεις-βγάζεις usb τότε το wifi touch βολεύει! υπάρχει και το the box που σου δίνει 50gb εφ'όρου ζωής λόγω της αγοράς του touchpad αλλά σχετικά με αυτό, πολύ γκρινιάζουν για καθυστερήσεις κτλ - εγώ προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη, παρόλο που γράφτηκα!
Sabrez Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 το dropbox είναι υπηρεσία cloud οπότε δεν υπάρχει πρόσβαση, παρα μόνο αν κάποιος έχει τους κωδικούς σου! τώρα αν θέλεις απλώς για μεταφορά αρχείων χωρίς να βάζεις-βγάζεις usb τότε το wifi touch βολεύει! υπάρχει και το the box που σου δίνει 50gb εφ'όρου ζωής λόγω της αγοράς του touchpad αλλά σχετικά με αυτό, πολύ γκρινιάζουν για καθυστερήσεις κτλ - εγώ προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη, παρόλο που γράφτηκα! Δεν χρειάζομαι κάτι σαν το box. Αυτό που θέλω είναι, όταν θα είμαι σπίτι να μπορω να χρησιμοποιώ (όχι να μεταφέρω) αρχεία του pc μου στο Tp. Το κατάφερα εν μέρει μέσω του kalemsoft streamer, για τα αρχεία βίντεο. Τώρα ψάχνω κάτι για την μουσική. Εχω βρει κάποια προγράμματα, αλλά ο τρόπος που ζητούν συγχρονισμο ( είναι περίεργος και δεν μπορώ να τον καταφέρω (είμαι και άσχετος από δικτυα κλπ). Ζητάει για παράδειγμα να δημιουργήσω έναν server... Αλλά η ''διεύθυνση'' του server δεν ξέρω ποια θα πρέπει να είναι και πώς μετά θα την περάσω στο pc. Θα δοκιμάσω τώρα για κοινή χρήση μέσω των windows, που έτσι ίσως καταφέρω κάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα