astymagos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Link ενδιαφερον.. edit.το εκανα και τρεχει με στα 1.7 με επιλογή 1.5 ή normal mode.
scullyist Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Αν και έχουν δοθεί και πολλά tips στο θέμα της προσφοράς, μήπως να ενσωματωθεί τουλάχιστον αυτό το θρεντ σε αυτό το θρεντ? Θα ψαχνόμαστε σε 10 πλευρές στο τέλος...
samniotis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Ενσωματώθηκαν, οπότε ας το συνεχίσουμε εδώ! Το preware που αναφέρει ο astymagos πιο πάνω καλό είναι να το περάσουμε μιας και απ'οτι φαίνεται έχει αρκετά πειράγματα για το tp. Ο τρόπος είναι εύκολος, τρέχουμε το quick install όπως με την εγκατάσταση πληκτρολογιου, επιλέγουμε το κουμπί κάτω από το + και στην αναζήτηση πληκτρολογουμε "preware". Πατάμε install και έτοιμο! Ερώτηση σχετικά με αγορά απο ebay πήρα αυτή την θήκη Link με κόστος 26.51€ με paypal guest όμως στην αναλυτική κατάσταση της κάρτας μου βγάζει 28,40€ χρέωση. Ξέρει κανείς γιατί?
panoskir Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Ενσωματώθηκαν, οπότε ας το συνεχίσουμε εδώ! Το preware που αναφέρει ο astymagos πιο πάνω καλό είναι να το περάσουμε μιας και απ'οτι φαίνεται έχει αρκετά πειράγματα για το tp. Ο τρόπος είναι εύκολος, τρέχουμε το quick install όπως με την εγκατάσταση πληκτρολογιου, επιλέγουμε το κουμπί κάτω από το + και στην αναζήτηση πληκτρολογουμε "preware". Πατάμε install και έτοιμο! Ερώτηση σχετικά με αγορά απο ebay πήρα αυτή την θήκη Link με κόστος 26.51€ με paypal guest όμως στην αναλυτική κατάσταση της κάρτας μου βγάζει 28,40€ χρέωση. Ξέρει κανείς γιατί? Μηπως εκανε μετατροπη ισοτιμιας το paypal?
samniotis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Επειδή δεν έχουν όλοι την ίδια εξοικίωση, να αναφέρω επίσης οτι δεν χρειάζεται κάθε φορά που θέλουμε είτε να πάμε πίσω είτε να μικρύνουμε ένα παράθυρο, να πιέζουμε το κεντρικό πλήκτρο.φτάνει μόνο να ξεκινήσουμε να σέρνουμε το δάχτυλο απο το πάνω μέρος του πλήκτρου, μέσα στην μαυρη περιοχή δηλαδή με κατευθυνση προς τα πανω. επίσης απο την αριστερη πλευρα προς το κεντρο και απο την δεξισ υπαρχουν λειτουργιες αναλογα με το προγραμμα που τρεχουμε Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2012 από samniotis
teodor_ch Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Στο preware βλέπετε τα patches όσοι έχετε αναβαθμίσει το webos? Εμένα δείχνει ΜΟΝΟ προγράμματα και έχω ενεργοποιήσει όλα τα feeds
samniotis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 απ'ότι φαίνεται, για να τα δούμε πρέπει να περιμένουμε να τα αναβαθμίσουν για 3.0.5! ψάχνω για file manager που να μπορεί να κάνει copy-paste απο το δίκτυο. Όποιος έχει καμιά ιδέα!
panoskir Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 απ'ότι φαίνεται, για να τα δούμε πρέπει να περιμένουμε να τα αναβαθμίσουν για 3.0.5! ψάχνω για file manager που να μπορεί να κάνει copy-paste απο το δίκτυο. Όποιος έχει καμιά ιδέα! Και εγω αυτο ψαχνω πως να κανω map ενα network drive.
forgotten Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 θα κανω ενα μικρο forum να χουμε να μιλαμε οσοι το χουμε προσεχως σε κανα 3ημερο θα το χω ανεβασει )
panoskir Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Αν σας κολλήσει το touchpad δοκιμαστε αυτα τα βηματα. 1. Hold top sleep button for 5 sec 2. Continue holding top sleep button AND hold bottom home button until the device turns off (maybe 10 sec) 3. reboot the device by holding top button until you see HP icon.
cdrov Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 δεν μπορώ να κάνω επεξεργασία του μηνύματος πιά, μόνο αν μπορεί να το προσθέσει κάτω απο το roundup κάποιος απο τους διαχειριστές -Ένα ακόμα τρύκ για να μήν βγάζει το touchpad μήνυμα σφάλματος όποτε το κάνουμε unmount απο την USB του pc, είναι να πηγαίνουμε "ο υπολογιστής μου" , δεξί κλίκ πάνω στο εικονίδιο του ΤΡ και επιλέγουμε "eject" σαν να ήταν drive! -Aν έχουμε περάσει το Ελληνικό πληκτρολόγιο σε webOS 3.0.4, με την μέθοδο του WebOS Quick Install, για να το ενεργοποιήσουμε πρέπει να πάμε "Regional Settings"-->Keyboard-->Add και να προσθέσουμε το αγγλικό AZERTY πληκτρολόγιο, έτσι κάθε φορά που θα πατάμε πάνω στο EN, θα αλλάζει απο αγγλικά σε ελληνικά και το ανάποδο! Εγώ γιατί δεν βλέπω που είναι το ΕΝ???? Μια βοήθεια παρακαλώ
samniotis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 πέρασες το ελληνικό πληκτρολόγιο, έκανες add δεύτερο πληκτρολόγιο και όταν πληκτρολογείς δεν σου βγάζει πλήκτρο En δίπλα στο space?
samniotis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 για να δείς αν έχει περαστεί, πήγαινε στο preware, και δές στα εγκατεστημένα patch αν είναι εκεί
cdrov Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ναι παρουσιάζεται κανονικα στα installed patches...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα