gavros10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 καλημερα σε ολους εχθες καηκε μια ram στον παλιο αλλα βασικο μας υπολογιστη και μολις ανοιγε εκανε μπιπ μπιπ συνεχεια 10 χρονων υπολογιστης, ενα σαλιγκαρι πηγαινε πιο γρηγορα και χωρις δευτερη σκεψη για το αν μπορει να επισκευαστει καταληξαμε μεσα σε 4 ωρες στο παρακατω συστημα. θα κρατησουμε το ιδιο κουτι, δισκους, drives μητρικη GIGABYTE Z68X-UD3P-B3 μνημες 2x Corsair Vengeance 4GB DDR3 καρτα γραφικων ATI Radeon HD6850 OC 1GB DDR5 επεξεργαστης Intel Core i5-2500 πιστευω οτι ειναι αρκετα καλο συστημα αλλα θελω να ακουσω και την δικη σας γνωμη ευχαριστω
PETERANOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Για ποια χρήση προορίζεται το Pc, ποια οθόνη έχεις και πόσα χρήματα θα δαπανήσεις?
alpo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Απ ότι διαβάζω το παλιότερο σου σύστημα είναι 10ετίας οπότε λογικά θα έχει IDE συσκευές (δίσκους, DVD...). Kαλό είναι να ξέρεις ότι αυτές οι μητρικές δεν υποστηρίζουν IDE συσκευές. Οπότε θα πρέπει να αλλάξεις, είτε σκληρούς δίσκους, DVD, κλπ... είτε να πας σε μια άλλη λύση πλατφόρμας (π.χ. AMD).
gavros10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Για ποια χρήση προορίζεται το Pc, ποια οθόνη έχεις και πόσα χρήματα θα δαπανήσεις? δεν ξερω να σου πω την αληθεια. του πατερα μου ειναι, ριπαρει βιντεο, φτιαχνει τα βιντεο που εχουμε απο τις καμερες, διαφορα. οθονη εχουμε μια viewsonic 21' νομιζω και στα λεφτα απλα να μην παει πολυ ψηλα Απ ότι διαβάζω το παλιότερο σου σύστημα είναι 10ετίας οπότε λογικά θα έχει IDE συσκευές (δίσκους, DVD...). Kαλό είναι να ξέρεις ότι αυτές οι μητρικές δεν υποστηρίζουν IDE συσκευές. Οπότε θα πρέπει να αλλάξεις, είτε σκληρούς δίσκους, DVD, κλπ... είτε να πας σε μια άλλη λύση πλατφόρμας (π.χ. AMD). φτιαξε με τωρα, για τετοια ειμαστε. amd επεξεργαστη δεν βαζω και σε αυτο ειμαι καθετως. οπως και για καρτα γραφικων δεν βαζω nvidia αν δεν προκειται για επαγγελματικη χρηση. αρα αναγκαστικα θελουμε και δισκους απο οτι καταλαβα. προτεινεται και δισκους τωρα αν μπορειτε. 1x 320;gb για να μπουν τα windows και αλλο 1tb
dimitrisOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 και ποιο ειναι το ακριβες μοντελο τις οθονης πες μας
PETERANOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Mητρικήκάνεις την δουλεία σου και με αυτήν. Επεξεργαστή δώσε άλλα 10 ευρώ και πάρε τον i5-2500Κ. Κάρτα γραφικών, εάν δεν χρησιμοποιηθεί για games το pc δεν χρειάζεται να βάλεις, εκμεταλλεύεστε τα γραφικά του επεξεργαστή. SSD υπάρχει? αν όχι επιβάλετε να βάλεις έναν, π.χ. αυτόν ήαυτόν. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2011 από PETERANOS
sobi1984 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 καλημερα σε ολους εχθες καηκε μια ram στον παλιο αλλα βασικο μας υπολογιστη και μολις ανοιγε εκανε μπιπ μπιπ συνεχεια 10 χρονων υπολογιστης, ενα σαλιγκαρι πηγαινε πιο γρηγορα και χωρις δευτερη σκεψη για το αν μπορει να επισκευαστει καταληξαμε μεσα σε 4 ωρες στο παρακατω συστημα. θα κρατησουμε το ιδιο κουτι, δισκους, drives μητρικη GIGABYTE Z68X-UD3P-B3 μνημες 2x Corsair Vengeance 4GB DDR3 καρτα γραφικων ATI Radeon HD6850 OC 1GB DDR5 επεξεργαστης Intel Core i5-2500 πιστευω οτι ειναι αρκετα καλο συστημα αλλα θελω να ακουσω και την δικη σας γνωμη ευχαριστω αν εχεις και τροφοδοτικο 10ετιας μαλλον θα χρειαστεισ και τροφοδοτικο γιατι αν ειναι ετσι οπως τα λες το πολυ να εχεις 350 watt τροφοδοτικο (και θα εχεισ προβλημα)+οτι θα θες και ανταπτορεσ καλωδιακια moleχ to sata (μηδενικο κοστοσ αλλα.. )
gavros10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 ναι σιγουρα θελουμε και τροφοδοτικο. 600w θα παρουμε σιγουρα για να τα σηκωνει ολα αυτα δεν ξερω τελικα σε τι θα καταληξουμε γιατι το budget μπορει και να ανεβει (επιπτωσεις: μαλλον ο πατερας μου θα φαει ξυλο απο την μανα μου) καταταλα ολα οκ. οι δισκοι που εχουμε ειναι sata ειχαμε κανει αναβαθμιση πριν 6 χρονια οπτικο μεσο χρειαζομαστε γιατι ειναι IDE
dimitrisOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 και ποιο ειναι το ακριβες μοντελο τις οθονης πες μας πρεπει να πεις και για την οθονη τι να την κανεις τετοια καλη καρτα που εβαλες και δεν εχει καλη οθονη ;
gavros10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 πρεπει να πεις και για την οθονη τι να την κανεις τετοια καλη καρτα που εβαλες και δεν εχει καλη οθονη ; την καρτα θα προσπαθησω να την παρω εγω. εγω παιζω παιχνιδια VIESONIC VA2216W οριστε και λινκ για να μην σε κουραζω http://in.viewsonic.com/me/products/productspecs.php?id=327
dimitrisOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 την καρτα θα προσπαθησω να την παρω εγω. εγω παιζω παιχνιδια VIESONIC VA2216W οριστε και λινκ για να μην σε κουραζω http://in.viewsonic....pecs.php?id=327 μια χαρα θα εισαι με την οθονη αλλα τη παιχνιδια παιζεις ;
gavros10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 μια χαρα θα εισαι με την οθονη αλλα τη παιχνιδια παιζεις ; battlefield 3 και ολα τα συναφη. revelations και δεν συμαζευεται
dimitrisOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 οποτε με αυτην την καρτα θα εισαι comple αλλα γιατι δεν πας σε amd ;
gavros10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 οποτε με αυτην την καρτα θα εισαι comple αλλα γιατι δεν πας σε amd ; δεν εχω ιδεα καθολου απο επεξεργαστες amd και εμπιστευομαι πιο πολυ την intel σε επεξεργαστες
dimitrisOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 δεν εχω ιδεα καθολου απο επεξεργαστες amd και εμπιστευομαι πιο πολυ την intel σε επεξεργαστες και εγω το ιδιο μεχρι που πηρα και δοκιμασα βγανουν πιο φτηνα προτων θες να μπει ssd ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα