alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Γιατί βλέπουμε άσχετα video με consept συσκευών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Γιατί βλέπουμε άσχετα video με consept συσκευών; το pommegranate εχει πολύ γέλιο, μου φαίνεται φάρσα είναι παρα concept. Δείτε απλα τα features, καφετιέρα, ξυριστική μηχανή, φυσαρμόνικα, ααχαχαχαχχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 το pommegranate εχει πολύ γέλιο, μου φαίνεται φάρσα είναι παρα concept. Δείτε απλα τα features, καφετιέρα, ξυριστική μηχανή, φυσαρμόνικα, ααχαχαχαχχ και είναι και πολύ παλιό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosThaStudent Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μπορώ να πω πως αυτη θα ειναι η νέα μου συσκευη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_X Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Καιρός να αλλάξω κινητό μετά από Χρόνια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μη σου πω ότι πολύ πιθανό να δούμε σύντομα dual boot κινητό με Android/Ubuntu η κάποια άλλη διανομή. Και συνεδση με οθονη (γινεται ηδη) ασυρματο ποντικι κ πληκτρολογιο λειτουργοντας ως ενας κανονικος H/Y. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Και συνεδση με οθονη (γινεται ηδη) ασυρματο ποντικι κ πληκτρολογιο λειτουργοντας ως ενας κανονικος H/Y. Φωτο απο το sgs2 μου να τρεχει ubuntu linux παραληλα με android. Φυσικά παίρνει και bluetooth moush, και αμα θες στέλνεις την εικόνα σε tv έχοντάς ένα πληρη pc όταν το χρειαστείς. Στο sgs3 που θα είναι σίγουρα ποιο γρήγορο, θα είναι σίγουρα καλύτερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
humanoid Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μπορώ να πω πως αυτη θα ειναι η νέα μου συσκευη! Με ή χωρίς την καφετιέρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 ε το θεωρω πολυ υπερβολικο να κυκλοφορω με εξαπυρηνο κινητο, θα πηγαινω για καφε, θα βγαζω το υπερσυγχρονο κινητο για να ακνω ενα τηλεφωνημα ? οχχχ ξεχαστηκα θα βγει photoshop και premiere και θα τα κανω ολα στο ΚΙΝΗΤΟ ! Αν και το βλεπω να εξελισεται οπως τα PC μετα απο 1-2 χρονια θα βγουν και δυνατες καρτες γραφικων....ποιο δυνατες....δυνατοτερες και θα μπορουμε πλεον να modaroume/clocaroume ποιο το κινητο μας..... Τι εννοεις μετα απο 1-2 χρονια; Ηδη το GS2 μου τρεχει στα 1.6 με καλυτερη αποδοση μπαταριας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 κάνιστρο για κινητά, εδώ και τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Αντε να βλεπουμε και τα smartphones στο Overclocking & Case Modding!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Ναιαιαιαιαι... θέλω mobile pot τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα