stelios_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 παιδια εχουν σπασει τα νευρα μου .. απο την ωρα που εκανα την αναβαθμηση ολο προβληματα ειμαι .. στην αρχη ειχα προβλημα με το σκληρο το ελυσα, τωρα μου συμβενει κατι αλλο . το pc βγαζει μπλε οθονη τον κλεινω και μετα δεν μπουταρει καν . δηλαδη ανοιγει δουλευουν ανεμηστηρες τα παντα ο δισκος ( το λαμπακι δεν ανοιγει και ουτε το μπιπ κανει η μητρικη το εκλεισα απο το ρευμα τπτ αλαξα σλοτ στην ραμ τπτ . οταν εβγαλα ολες της συνδεσεις απο πισω τοτε ανοιξε τι μπορει να φταιει ? το τροφοδοτικο μου ειναι 400αρι . παρεπιπτωντος οταν εκλεισε εκανα μετακινηση μεγαλο ογκο αρχειων , ειχα ανοιχτη καμερα, εκανα εγκατασταση ενα παιχνιδι και ανοιχτο το crome με 2-3 σελιδες. λετε να μην του φτανει το ρευμα ? επισης γιατι να μην ανοιγε? η αναβαθμηση ειναι σε αυτο το λινκ Link
karmen1983 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δώσε βοήθεια για να πάρεις. κάρτα γραφικών έχεις βάλει; Αν ναι ποια; Ποιο τροφοδοτικο έχεις; μοντέλο κ μάρκα. ποιες συνδέσεις αν βγάλεις από πίσω ανοίγει κανονικά; ανέβασε και το φάκελο c: \Windows \minidumps.
stelios_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 καρτα γραφικων εχω την nvidia 210 τροφοδοτικο ενα απο τα Psu που ειχε το κουτι του πλαισιο , αυτο που εγινε συνεβει μια φορα και ανοιξε οταν αφησα πισω μονο ποντικι πληκτρολογιο ρευμα οθονη και τπτ αλλο .. τη ενοεις ανεβασε το φακελο....
karmen1983 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή είμαι από κινητό κ μάλλον το psu μυρίζει μπες κ τρέξε ένα furmark άνοιξε μπόλικες εφαρμογές και έχε ότι μπορείς συνδεδεμένο πάνω. Ζορισε το με αλλά λόγια. Αν κλείσει μάλλον ξέρεις τον λόγο. Θα είναι το psu του κιλού η αιτία. επίσης επειδή δεν κατάλαβα καλά ποια κάρτα έχεις, πριν τρέξεις furmark τσεκαρε αν η κάρτα σου έχει ανεμιστηρα
stelios_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 οχι δεν εχει . αυτο το furmark τι ειναι ?
karmen1983 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Αφού δεν έχει ανεμιστηρα άστο. Παίξε ένα βαρύ παιχνίδι όπως όταν σου έκλεισε
stelios_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 γιατι λεσ να την καψει απο θερμοκρασια?
stelios_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 θα το κανω για λιγο και θα εχω ανοιχτο το προγραμμα θερμοκρασιας αν δω οτι αγριευει θα το κλεισω. αν δεν κλεισει το pc ομως τ αλλο μπορει να φταιει
cortaN@ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Αφού δεν έχει ανεμιστηρα άστο. Παίξε ένα βαρύ παιχνίδι όπως όταν σου έκλεισε H μητρική σου έχει 8pin τροφοδοσία στο 12V (στο βύσμα που βρίσκεται αριστερά από τη CPU). Άνοιξε το PC, κοίτα αριστερά πάνω όπως κοιτάς το κουτί, και πες μας αν το βύσμα που πάει από το τροφοδοτικό στο 12V είναι 4pin (τετράπινο) ή είναι 8pin (οκτάπινο). Δες αν έχει 4 ακίδες ή 8. Επίσης κοίτα στο πάνω στο τροφοδοτικό, θα πρέπει να έχει ένα πινακάκι και πες μας πόσα Ampere βγάζει το τροφοδοτικό στα 12V και πόσα Watt ονομαστικής ισχύος έχει. Κατά πάσα πιθανότητα ( > 90 τοις εκατό) είναι θέμα τροφοδοτικού.
stelios_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 εχει 4 πιν και βγαζει 16 αμπερ στη μια και 15 στην αλλη γραμη ειναι 400αρι . η μητρικη εχει 8πινο . το τροφοδοτικο ειναι φυσικα προσορινο .. θα αλαχτει αλλα γιατι να μηην ξεκιναγε μετα αυτο με παραξενευσε
cortaN@ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 εχει 4 πιν και βγαζει 16 αμπερ στη μια και 15 στην αλλη γραμη ειναι 400αρι . η μητρικη εχει 8πινο . το τροφοδοτικο ειναι φυσικα προσορινο .. θα αλαχτει αλλα γιατι να μηην ξεκιναγε μετα αυτο με παραξενευσε 29Α στα 12V. Το φαντάστηκα πως θα είχε 4pin στο 12V. Λοιπόν θα σου πώ κάτι. Ένας Core 2 Duo χρειάζεται >30A στην 12V για να δουλέψει σωστά. Σκέψου ο FX6100 πού έχεις. Όταν ξεκινάει το PC, συνήθως τραβάει έστω και στιγμιαία περισσότερο ρεύμα...επειδή το τροφοδοτικό είναι στο όριό του, πότε ξεκινάει και πότε όχι και με το που το ζορίζεις σβήνει... Άποψή μου? Βάλτο στην άκρη το PC και ξαναδούλεψέ το όταν πάρεις καινούριο τροφοδοτικό, γιατί έχεις καλό εξοπλισμό και είναι κρίμα να τραβάνε undervoltage τα parts... Επίσης, θέλεις μία aftermarket ψύκτρα για τη CPU, για σωστή ψύξη. Αν θέλεις βοήθεια για το τι τροφοδοτικό να πάρεις, πες μου να σε κατευθύνω.
stelios_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 ψυκτρα του εβαλα την παλια μου ( μια τετοια περιπου ειναι ( σε μεγεθος ειναι ιδια ) http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Aegir-SD128264-Heatpipe-Cooler-120mm-Intel-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm) δουλευει γυρω στους 21 -24 βαθμους με 350 στροφες τον ανεμυστηρα )
blacksuede Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 ψυκτρα του εβαλα την παλια μου ( μια τετοια περιπου ειναι ( σε μεγεθος ειναι ιδια ) http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Aegir-SD128264-Heatpipe-Cooler-120mm-Intel-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm) δουλευει γυρω στους 21 -24 βαθμους με 350 στροφες τον ανεμυστηρα ) 21 με 24? στο δωμάτιο μέσα φοράς μπουφάν?
aris1986 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 τροφοδοτικο ειναι σιγουρα. Στο πλαισιο βαζουν τροφοδοτικο των 25 ευρώ (βρίσκεις στην Στουρναρη με ναυλον που ειναι τυλιγμένα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα