gastez Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 γεια σας παιδια.εκανα ενα σκαν με ενα registry cleaner και ειδα οτι χαθηκε το snipping tool.δεν ξερω αν ειναι τυχαιο η οχι. το εχει κανεις για win7/64bit ? ευχαριστω....
marios32 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δες αν είναι επιλεγμένο το Tablet PC Optional Components στο Turn Windows Features On and Off. ( Γράψτο στο search για να το βρεις, αλλιώς πας Programs and Features και το επιλέγεις από εκεί. [είναι στα αριστερά] ) Αν δεν είναι, επίλεξε το. Αν είναι, τότε δεν ξέρω τι έγινε και "χάθηκε"
gastez Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 τα εχω κανει αυτα φιλε μου αλλα τιποτα...και στο νετ που εχω ψαξει δεν το εχω βρει να το κατεβασω...
alexzzz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Αν πας στο windows\system32 δεν είναι μέσα το SnippingTool.exe ;
gastez Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 οχι alexzzz.τα εχω ψαξει ολα αυτα....
Heatspreader Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Το είχα πάθει και εγώ κάποτε, χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει κάποιο πρόγραμμα καθαρισμού Registry ή κάτι παρόμοιο. Με το που είδα τον τίτλο του θέματος, κατάλαβα για το τι πρόκειται. Αυτό που έκανα, είναι να το εγκαταστήσω εκ νέου. Παράξενο πάντως.
gastez Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Heatspreader πως το εκανες ξανα εγκατασταση? marios32 το λινκ που μου εδωσες αφου κατεβασα το αρχειο μου λεει οτι ειναι για xp.
marios32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Heatspreader πως το εκανες ξανα εγκατασταση? marios32 το λινκ που μου εδωσες αφου κατεβασα το αρχειο μου λεει οτι ειναι για xp. Σόρρυ για το αρχείο, δεν το είχα δοκιμάσει. Μάλλον εννοεί αυτό που είπα και εγώ στο πρώτο πόστ που έκανα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα