honoluluman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον ξεκιναμε με τα βασικα!εχω:ΜΒ ASUS P4P800 SE,τροφοδοσια 350W, 1ram kingston 512 400Mhz 2,6V ,καρτα γραφικων VGA μαρκα αγνωστη παλια παντως(χωρις επιπλεον τροφοδοσια),Intel P4 3,4Ghz,&80Gb HD Western Digital.(ολα τα άλλα απλα τα εχω βγαλει απο πανω απτην μητρική) Eκτος απο την μητρικη η οποια εχει να δουλεψει πανω απο 5 χρονια(αλλα οταν την δουλευα πεταγε!),τα υπολοιπα ειναι προσφατα χρησιμοποιημενα! Το προβλημα:παταω το start up του κουτιου,δεν βλεπω εικονα καθολου(ουτε POST),αναβοσβηνει(blinking) το Power Led!ολα μεσα ακουγονται και δειχνουν να υπολειτουργουν!δουλευουν ανεμιστηρια αλλα μεχρι εκει!το αξιοπεριεργο,μερικες φορες μετα απο αρκετες αποπειρες για start up αποφασιζει να λειτουργιση το ολο συστημα(βλεπω σταθερο πρασινο φως LED)και ολα δουλευουν μελι γαλα!boot κανονικα απτον HD!μπαινω κανονικα σε παραθυρια,αφου μεχρι και φορματ εκανα.Αλλα μπορει παλι εκει που εχει μπει να κλεισει ολο το συστημα παλι! εχω εξετασει τα παρακατω: -αλλαγη επεξεργαστη με P4 1,9 Ghz,-αλλαγη καρτας γραφικων VGA με αλλη της GIGABYTE λιγο ποιο καινουργια,-δοκιμες σε ολα τα DIMM για την RAM και αλλαγη με RAM 256 266Mhz, -αλλαγη καλωδιων IDE & τροφοδοσιας,- εκαθαριση CMOS,-αλλαγη τροφοδοτικου με ενα 300W,- δεν χρειαζετε update BIOS,εχει τα πιο προσφατα, - εχω βγαλει την μητρικη απο κουτι τελειως με ολα τα λοιπα! Η συμπεριφορα αυτη δεν μπορω να καταλαβω που οφειλετε,εκανα ελεγχο 8ερμοκρασιων και τασεων και δεν ειδα κατι υποπτο!για την ακριβεια πανω που κοιταζα απο BIOS πεφτει το συστημα ολο!γενικα δειχνει πως εχει να κανει με μητρικη και τροφοδοσια το ολο θεμα!μαλλον ισως δεν εχω αρκετα WΑΤΤ για το εργαλειο? Ευχαριστω εκτων προτερων τους παντες και τα παντα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα