Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλοι μου και συναδερφοι στο ομορφο xompi εχω μια χ48τ gigabite αρκετα δινατη ...και ενα q9400 με o/c 3,6 απο 2,66..αρκετα ικανοποιητικα ...το θεμα ειναι πως οι μνημεσ οταν το fsb ειναι 1800 δεν πεζουν με τιποτα στα 1800 μχζ με 7-7-7-20 που αναγραφουν ,τι λετε?? CM3X1024-1800C7D ειναι το μοντελο των μνημών ..

Δημοσ.

δδρ3 ειναι το ρευμα ειναι 2βολτ οσο λεει η κορσαιρ για 7-7-7-20 σε 1800.. ο πολλαπλασιαστης 4D και φσβ 450,αλλα σκαλωνει παρολο που το μοβο παρνει μεχρη 2000αρες μνημες ,βαζω και 9-9-9-27 παλι τα ιδια το πριμε95 σβηνει μετα απο 4 λεπτα ...οσο για φοτο θα βαλω απο πεμτη γιατι ειμαι εκτος αθηνών ..ευχαριστω

Δημοσ.

ναι φιλε μου ,πεταχτικα εδω γυρω,αλλα επιδή ειχα λιγο χρονο ειπα να ανοιξω κουβεντα...φσβ +0,35 νβ +0,325 και vid +0,50

Δημοσ.

Ναι απλά βρες ένα τρόπο (hw_monitor@bios/aida/MM) να μας πεις απόλυτες τιμές - γιατί τουλάχιστον εγώ με τα "+κάτι" δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει στα αλήθεια.

Πάντως αν έχει το NB κάτι κοντά στο 1.3Χ και έχεις και ένα βαρβάτο termination ~1.35 και δεν παίρνεις 1800 σταθερά, μάλλον δεν θα τα πάρεις ποτέ. Εκτός αν και η giga σου έχει και κάποια άλλη σχετική τάση. Δεν μας δείχνεις καμία φωτογραφία από το bios?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...