Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνφορουμίτες Χρόνια Πολλά καταρχήν και Καλή Χρονιά σε λίγες μέρες...

Γράφω για να εκθέσω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα στον φορητό μου που συμβαίνει αρκετές φορές όταν είμαι στο ίντερνετ το παρατήρησα μόνο με Mozilla Firefox να συμβαίνει δυστυχώς γιατί γενικά προτιμώ τον Μοzilla Firefox από τα ανταγωνιστικά προϊόντα..

Λοιπόν ενώ συνήθως είμαι στο facebook και αναρτώ κάποιο λίνκ μουσικής ή οτιδήποτε ξαφνικά εκεί που γράφω κάποιο σχόλιο αρχίζει κατά πολύ περίεργο τρόπο ο δρομέας να σαρώνει την περιοχή που έγραφα περνώντας με φορά προς τα αριστερά πίσω στο κείμενο και έτσι δεν μπορώ να γράψω τίποτε..Όταν αρχίζει αυτό ούτε στην γραμμή διεύθυνσης μπορώ να γράψω ή να επιλέξω με το ποντίκι κάτι γιατι ο δρομέας τρέχει μόνος του....Δεν κοροιδεύω ούτε κάνω πλάκα αλλά έτσι είναι δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα το σύμπτωμα...

Τι να φταίει;;Υπόψη τα Windows που έχει ο υπολογιστής είναι τα γνήσια προφορτωμένα Windows Vista Home Premium Sp2..Λογισμικό αντιϊκό είχα πάντοτε γνήσια μέχρι τώρα το ESET SMART Security 4 και τώρα που έληξε έχω πάλι γνήσιο το Norton 360!Δεν βγάζει ούτε το ένα ούτε το άλλο έβγαζε ότι υπάρχει έστω κάποιο trojan ή spyware ή ιός..Τι να συμβαίνει;;;Το ποντίκι που έχω είναι ένα απλό οπτικό ενσύρματο Logitech..Λέτε να "βραχυκυκλώνει" αυτό;;Παλιότερα είχε πέσει από μικρό ύψος.Λέτε να φταίει αυτό;Και γιατί συμβαίνει όταν πλοηγούμαι στο ιντερνετ και συγκεκριμένα όταν είμαι στο facebook;;

Έχετε κάποιος κάποια τύχει σε ανάλογη φάση;;Λέτε να είναι ιός;;Δεν θα τον ανίχνευαν τα αντιϊκά;;Τα "φώτα" σας παιδιά!

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον βοηθήσει με την γνώμη του..

Δημοσ.

το προβλημα σου ειναι πραγματικα περιεργο.αυτο συμβαινει και οταν χρησιμοποιεις το touchpad και οχι το ποντικι;

Ιος δεν ξερω αν ειναι.Κανε και εναν ελεγχο με MalwareBytes.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...