g_alkis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Αν και δεν το αναγράφει κάπου στην κεντρική σελίδα, σε σημερινή παραγγελία μου από το getitnow στο στάδιο της επιλογής παράδοσης μου έβγαλε "δωρεάν παράδοση στο σπίτι για λίγες μέρες" (ανεξαρτήτως ποσού). Αφορούσε προϊόν άμεσα διαθέσιμο, αν αυτό έχει κάποια σημασία. Όποιος θέλει ας το τσεκάρει.
SpirosLouis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Είναι μέχρι τις 31/12.(μαζί με το καθημερινό ενημερωτικό e-mail μου το στείλανε)
Alxnks Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Ας αφήσουν τα, περιορισμένου χρονικού διαστήματος, δωρεαν στο σπίτι κι ας επαναφέρουν τα δωρεαν παραλαβή από κατάστημα μπας κι επιστρέψει κανας πελάτης, αλλιώς δεν τους βλέπω καθόλου καλά.
gascp Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Είχα κάνει μια παραγγελία στα 25€ πριν λίγες μέρες και παραλαβή από το κατάστημα, αν και αρχικά δεν το κατάλαβα (μάλλον δεν πίστευα αυτό που έβλεπα) συνειδητοποίησα ότι με χρέωσαν με 2€ γιατί η παραγγελία μου ήταν κάτω από 29€ λέει λες και το αυτοκίνητο θα ερχόταν Λάρισα μόνο για μένα , φυσικά η παραγγελία ακυρώθηκε . Άντε γεια Getitnow και σε ανώτερα ...
mtzs Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 κοψανε την παραλαβη απο το καταστημα; η την χρεωνουνε και αυτη; Εχω παρει αρκετες φορες, τελευταια τον σεπτεμβριο με παραλαβη απο καταστημα (με βολευει γιατι εχει μαγαζι κοντα μου) και δεν πληρωσα ποτε εξτρα η μεταφορικα. Τωρα τι γινεται; το εχουνε κοψει; Αν ναι τοτε ποιος ο λογος να διατηρουνε getit spots; Ας τα κλεισουνε να ησηχασουμε και μεις και αυτοι
SpirosLouis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ναι χρεώνουν να πας να το πάρεις από το μαγαζί. Μάλλον θέλουν να σε κάνουν να κάνεις παραλαβή στο σπίτι. Επίσης ο λόγος τον spots μπορεί να είναι να πας πίσω το ελαττωματικό σου προϊόν.
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Από τη στιγμή που κατάργησαν την δωρεάν παράδοση στα getitnow points, στην ουσία είναι τα πάντα μερικά ευρώ ακριβότερα απο τις τιμές που αναγράφονται.
gascp Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 ... στην ουσία είναι τα πάντα μερικά ευρώ ακριβότερα απο τις τιμές που αναγράφονται. <div><br></div><div>είσαι μέσα, +1Είπαμε, το τελευταίο διάστημα όλοι μας συμπεριφέρονται λες και είμαστε ιθαγενείς, αλλά που θα πάει είναι θέμα χρόνου με την κρίση να ξυπνήσουν οι Έλληνες καταναλωτές (=ιθαγενείς) και να πάρει κάποια στιγμή σάρκα και οστά μια πανίσχυρη ένωση καταναλωτών (όχι σικέ...) και να γίνονται μαζικά μποϋκοτάζ στους επιτήδειους που μας έχουν ... απομυζηση τα με κόπο βγαλμένα λεφτά μας τόσα χρόνια. </div>
kostastnt Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Τα πράματα είναι απλά.. Μην παραγγέλνετε.. Εγώ τους έκανα 10-20 παραγγελίες το τρίμηνο για εξαρτήματα και με το 2ευρώ πλέον δεν με συμφέρει.. Οπότε ψωνίζω από αλλού φθηνότερα και χάνουν και αυτοί παραγγελίες..
k_dinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Εχουνε και δωρεαν παράδοση, και ξαναβαλανε τα 10€ για το Μe & Home. Προσπαθουν να σώσουν οτι μπορουν.
mtzs Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Καλα ρε παιδια ειμεθα σοβαροι; Πληρωνεις "μεταφορικα" για παραλαβη απο καταστημα;;;;;;;;;;; ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Ποιος φωστηρας το σκεφτηκε αυτο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΓΚΕΤΙΤ
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Είναι παγκόσμια πρώτη.. μάλλον. Αν το αποδείξει μέχρι guinness μπορεί να μπει..
paylidis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 και εγω εφαγα φρικη οταν το ειδα... ειχα μια παραγγελία και την ακύρωσα για να πάρω τα δωρεαν μεταφορικά πάντως και αντ' αυτού προσθεσα ακομα ένα προιόν και μια ακόμα παραγγελία για δώρο, αντι για 9 ευρω θα πάρουν 30... ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ, χανουν λεφτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα