elkar Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια!! B) Πριν λιγες μερες φορτωσα στο κινητο μου μερικες εφαρμογες. Το βραδη εκλεισα το κινητο και την επομενη μερα το ανοιξα και εγραφε:<<Η εκκινηση του τηλεφωνου απετυχε παρακαλω επικοινωνηστε με τον αντιπροσωπο>> Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος? :fear: :fear: Το κινητο μου ειναι το NOKIA 500 Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2011 από elkar
gousos4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους! Πριν λιγες ημερες κατεβασα ενα antivirus στο κινητο μου τηλεφωνο. Το βραδυ το εκλεισα και πηγα να κοιμηθω. Το πρωι οταν το ανοιξα εγραφε: [Η εκκινιση του τηλεφωνου απετυχε.Εποικινωνηστε με τον αντιπροσωπο] Μηπως μπορειτε να βοηθησετε; Το κινητο μου τηλεφωνο ειναι:nokia 500 Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2011 από gousos4
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 gousos4 εκανα merge το thread που ανοιξες με αυτο εδω καθως μιλαμε για το ιδιο προβλημα στο ιδιο κινητο, με τον ιδιο τιτλο.
privateer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 TOTAL RESET OR HARD RESET NOKIA 500: FIRST TURN OFF THE NONKIA ORO PHONE. PRESS AND HOLD ANSWER + REJECT + CAMERA KEYS. TURN ON THE DEVIDE BY PRESSING THE ON BUTTON UNTIL THE NOKIA LOGO APPEAR.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα