Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Το sony ειναι η αχρωμο αναγλυφο. παντως ειναι ποιο ψευτικη κατασκευη απο το slim CECH 2504 που εχω. Μονο να σκεφτεις οτι ειναι 2.6Kg ενω το 2504 3Kg, ειναι αρκετο...
REDODIN7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Για καποιον που νοικιαζει σιγουρα ειναι απαιχτο. Για καποιον ομως που δεν νοικιαζει φυσικα δεν λεει. Παιρνει με 20ευρω λιγοτερα και 2ο DS3 η με 40 ευρω λιγοτερα σκετο. Το προτεινα αυτο γιατι νομιζω οτι ειναι πολυ σαν εμενα που παιζουν ενα παιχνιδι και οταν το τελειωνουν δεν το θελουν πια οποτε προτιμουν την ενοικιαση. Αν δεν σε νοιαζει τοτε για μενα αυτη ειναι μια πολυ καλη προσφορα 249 μαζι με Proυπαρχει και με FIFA.
xlapacas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 μe αυτά τα 100ευρω μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το freeze?
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Το προτεινα αυτο γιατι νομιζω οτι ειναι πολυ σαν εμενα που παιζουν ενα παιχνιδι και οταν το τελειωνουν δεν το θελουν πια οποτε προτιμουν την ενοικιαση. Αν δεν σε νοιαζει τοτε για μενα αυτη ειναι μια πολυ καλη προσφορα 249 μαζι με Proυπαρχει και με FIFA. Προσωπικα φιλε μου το εχω το ps3 εδω και ενα σχεδον χρονο, το πηρα 199 ευρω απο το ΜΜ, ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον. Η προσφορα που λες τωρα στο ebw θα ηταν να την σκεφτει καποιος αν το pes12 ειχε 10 ευρω ακριβοτερα απο το DS3, δηλαδη 70 ευρω
andreas-d Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μονο να σκεφτεις οτι ειναι 2.6Kg ενω το 2504 3Kg, ειναι αρκετο... το προβλημα ειναι μην εχουμε τιποτα YLOD σε αυτα τα μοντελα, γιατι κατι ακουγετε για υψηλες θερμοκρασιες. παντως εγω που το τσεκαρα με αισθητηρα θερμοκρασιας στα 10cm απο τους αεραγωγους με cod mw2 online εφτανε 37βαθμους, ενω το fat 26βαθμους αλλα εχει ανοιγμα στον ανεμηστηρα. το slim CECH 2504Α που εχω δεν το εχω μετρισει ακομα, θα το κανω καποια στιγμη. pro και fifa βρισκεις σφραγισμενα με 29 ευρω DS3 δεν βρισκεις ευκολα, αρα καλυτερα dualshock3 απο game. Το προτεινα αυτο γιατι νομιζω οτι ειναι πολυ σαν εμενα που παιζουν ενα παιχνιδι και οταν το τελειωνουν δεν το θελουν πια οποτε προτιμουν την ενοικιαση. Αν δεν σε νοιαζει τοτε για μενα αυτη ειναι μια πολυ καλη προσφορα 249 μαζι με Proυπαρχει και με FIFA. αν και δεν τα γουσταρο τα καταστηματα γερμανος νομιζω οτι εχουν την καλυτερη προταση για ps3 160gb + extra dualshock3. στα 239ευρω.
REDODIN7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 αν και δεν τα γουσταρο τα καταστηματα γερμανος νομιζω οτι εχουν την καλυτερη προταση για ps3 160gb + extra dualshock3. στα 239ευρω. Ειναι αναλογα με τις αναγκες εγω εχω ηδη 2 μοχλους απο το παλιο PS3 οποτε μου περισευουν κιολας μe αυτά τα 100ευρω μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το freeze? Οχι δεν μπορεις ειναι καθαρα μονο ενοικιασεις, αν το αγορασεις θα εχεις μεχρι το Μαιο 100 ευρω στο λογαρισμο σου και δεν θα μπορεις να διαλεξεις καποιο προγραμμα freeze. Θα πληρωνεις 2 ευρω τι πρωτη μερα για καθε ενοικιαση και 1.3 τη καθυστερηση για τα ημεριασια.
DeareN Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι αναλογα με τις αναγκες εγω εχω ηδη 2 μοχλους απο το παλιο PS3 οποτε μου περισευουν κιολας Οχι δεν μπορεις ειναι καθαρα μονο ενοικιασεις, αν το αγορασεις θα εχεις μεχρι το Μαιο 100 ευρω στο λογαρισμο σου και δεν θα μπορεις να διαλεξεις καποιο προγραμμα freeze. Θα πληρωνεις 2 ευρω τι πρωτη μερα για καθε ενοικιαση και 1.3 τη καθυστερηση για τα ημεριασια. Καπως έτσι είχα κανει εγώ τον περσινό Σεπτεμβριο με τα Seven, βέβαια τότε είχε σκάσει το jailbreak και είχα περάσει ότι παιχνιδι νοίκιαζα στο σκληρό για μελλοντική χρήση. Ωραίες εποχές αλλά λίγο κράτησαν, μετά η Sony σε ανάγκαζε ή αντίγραφα ή online και εγώ επέλεξα το δευτερο. Για όποιον πάντως δε χρειάζεται 2ο μοχλό και έχει Seven στη γειτονιά του αξίζει, στην τελική βλέπει και κανένα bluray...
REDODIN7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Καπως έτσι είχα κανει εγώ τον περσινό Σεπτεμβριο με τα Seven, βέβαια τότε είχε σκάσει το jailbreak και είχα περάσει ότι παιχνιδι νοίκιαζα στο σκληρό για μελλοντική χρήση. Ωραίες εποχές αλλά λίγο κράτησαν, μετά η Sony σε ανάγκαζε ή αντίγραφα ή online και εγώ επέλεξα το δευτερο. Για όποιον πάντως δε χρειάζεται 2ο μοχλό και έχει Seven στη γειτονιά του αξίζει, στην τελική βλέπει και κανένα bluray... Ναι αξιζει και οπως ειπα ειναι και για ΧΒΟΧ και Η/Υ η ενοικιασης, εψαχνα πολυ καιρο για μια καλη προσφορα σε PS3. Ασε που παιζει να δωσω και το ΧΒΟΧ και να μου δωσουν 130 ευρω οποτε στην ουσια θα μου ρθει σχεδον τσαμπα
naruto14 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Ναι αξιζει και οπως ειπα ειναι και για ΧΒΟΧ και Η/Υ η ενοικιασης, εψαχνα πολυ καιρο για μια καλη προσφορα σε PS3. Ασε που παιζει να δωσω και το ΧΒΟΧ και να μου δωσουν 130 ευρω οποτε στην ουσια θα μου ρθει σχεδον τσαμπα Γιατί δέχονται μεταχειρισμένα αντικείμενα και σου δίνουν την αντίστοιχη χρηματική αξία τους?
REDODIN7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί δέχονται μεταχειρισμένα αντικείμενα και σου δίνουν την αντίστοιχη χρηματική αξία τους? Νομιζω πως ναι αλλα οχι σε ολα εξαρταται το καταστηματαρχη του υποκαταστηματος.Μην περιμενεις τρελα λεφτα ομως 130 το πολυ αν ειναι σε αριστη κατασταση.
naruto14 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Νομιζω πως ναι αλλα οχι σε ολα εξαρταται το καταστηματαρχη του υποκαταστηματος.Μην περιμενεις τρελα λεφτα ομως 130 το πολυ αν ειναι σε αριστη κατασταση. Μια χαρά είναι... φαντάσου άμα πας στο public ή σε κάτι άλλο πόσο θα στο πάρουν... πάντως η καλύτερη λύση είναι να βάλεις μια αγγελία και να το πουλήσεις εκεί. περισσότερα θα βγάλεις!
REDODIN7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μια χαρά είναι... φαντάσου άμα πας στο public ή σε κάτι άλλο πόσο θα στο πάρουν... πάντως η καλύτερη λύση είναι να βάλεις μια αγγελία και να το πουλήσεις εκεί. περισσότερα θα βγάλεις! Θα διξει μπορει να το κανω και ετσι ακομα δεν ξερω το σκεφτομαι αλλα λογικα θα το κανω αφου μεχρι να δουμε το Halo 4 θα αρχησει πολυ ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα