Προς το περιεχόμενο

ερωτήσεις για το lion-boot camp-finder

IKARIWTHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια καλησπερα και χρονια πολλα,σε ενα mac mini 2011 που αγόρασα προσφατα εχω το εξής προβλημα.

ειχε μεσα to lion,εγω του εβαλα τα seven ultimate x86.

στο system preferences-start up δε μου τα δειχνει,υπαρχει τροπος να διορθωθεί αυτο? προς το παρων επανεκινω με πατημενο το πληκτρο αλτ.

μια καομα ερωτηση που ηθελα να κανω ειναι η εξεις ,στο finder γιατι εβγαλαν εκεινο το κουμπακι που ειχε πανω δεξια?εκεινο που σου επετρεπε να δινεις minimal η κανονικη εμφανιση στο finder?το προβλημα ειναι οτι οταν εγκαθιστώ μια εφαρμογη,δε μπορω να τη ριξω κατευθειαν στο applications.υπαρχει τροπος να το επαναφερω?

ακομα μου εχει λειψει εκεινη η μπαρα που ειχε κατω δεξια,που σου επετρεπε να μεγαλωνεις τα εικονιδια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα και χρόνια πολλά και σε εσένα.

Για το Startup δεν μπορώ να σε βοηθήσω. :unsure:

Παρ' όλα αυτά, για το κουμπάκι πάνω δεξιά, μπορείς όταν ανοίγει το dmg του application να πατάς alt+cmd+T και να εμφανίζει toolbar και sidebar. ;)

Κάτω δεξιά, σε Icon View, μπορείς να πατήσεις cmd+/ και να σου εμφανίσει την status bar που περιέχει το συγκεκριμένο slider. B)

Πιο πολύ με εκνευρίζει η έλλειψη του minimal-button παρά του εν λόγω slider, πάντως :mad:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...