johnyc Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Θέλω να κάνω publish ενα site απο wordpress στο internet (σε .com) αλλα δεν έχω ιδέα από hosts! Τι πρέπει να προσέξω για να επιλέξω ενα καλό host? Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι συγκεκριμένο? Ευχαριστώ
ors_86 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μπορείς να δεις εδώ "Τι πρέπει να προσέχετε όταν ψάχνετε εταιρία Web Hosting' όπως επίσης και εδώ "Αξιόπιστη φιλοξενία ιστοσελίδων"
alexitsios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Αν θέλεις ρίξε και μια ματιά στο blog της stigmahost. Γράφει αναλυτικά για το κάθε τι: Οδηγός Web Hosting
SpirosLouis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Για να μην ανοίγω καινούργιο thread. Επειδή και εμένα τελειώνει σε λιγότερο από 10 μέρες το hosting plan στην bluehost, ξέρετε αν έχει και κανένας το ίδιο panel με το bluehost(cpanel 11.3) ούτως ώστε να μην μου βγεί η πίστη για να το φτιάξω.(δηλαδή έχω πάρει ένα full backup - databases - emails κτλ κτλ και έχει μια κατηγορία που κάνει restore το backup σου χωρίς να κάνεις τίποτα.)
pOLoS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 αρκετοί host αναλαμβάνουν να σου μεταφέρουν το site δωρεάν αν δε κάνω λάθος δεν είσαι ευχαριστημένος από τη bluehost ; δε τους έχω καθόλου σε εκτίμηση αλλά με εξέπληξε ευχάριστα πρόσφατα ένα account που δοκίμασα με δεκάδες sites
SpirosLouis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 πήγαν να μου κάνουνε μεγάλη κομπίνα ανανεώνοντας εν αγνοία μου τον λογαριασμό για άλλον ένα χρόνο με 8 δολάρια από 5 που έχουν. αλλά επειδή έχω προπληρωμένη την πάτησαν. Άκουσαν και μια κατσάδα από το chat αλλά τι να το κάνεις. Και εκτός τον άλλον είναι αμερική, μεγάλο ping. Ένας γερμανικός γενικά ευρωπαϊκός θα είναι πολύ καλύτερος αλλά έχω δει τιμές από Έλληνες re-sellers στα ύψη δυστυχώς.
pOLoS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 πέρα απο αυτό , εισουν ευχαριστημένος με τις υπηρεσιες τους ;
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Εγώ πάντως τα τελευταία 2 χρόνια έχω cretaforce. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και έχουν μακράν την καλύτερη εξυπηρέτηση. Είναι πάντα άμεσοι σε ότι "βλακεία" και να τους ζητήσω. Ναι μεν δίνω 50 ευρώ το χρόνο για 1gb hosting αλλά δεν τους αλλάζω. Δεν θέλω να θεωρηθεί διαφήμιση. Απλά λέω την γνώμη μου
alexitsios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Αν θέλεις ρίξε μια ματιά και στη stigmahost με την οποία συνεργάζομαι. Έχουν cpanel και μπορούν να σου κάνουν δωρεάν τη μεταφορά.
SpirosLouis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 πέρα απο αυτό , εισουν ευχαριστημένος με τις υπηρεσιες τους ; εντάξει. Ότι είχε το cpanel μέσα δούλευε(εκτός από τα seo). Δεν είχε και τίποτα παραπάνω να πω ουαου κοίτα τι δίνουν. Αρκετό ping όπως είπα επειδή είναι στην αμερική. Αλλιώς αυτό που πλήρωσα πήρα. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Να πω την αλήθεια δεν κάνω και τίποτα τρελό, μια joomla έχω χτίσει.
el02154 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Εγώ πάντως τα τελευταία 2 χρόνια έχω cretaforce. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και έχουν μακράν την καλύτερη εξυπηρέτηση. Είναι πάντα άμεσοι σε ότι "βλακεία" και να τους ζητήσω. Ναι μεν δίνω 50 ευρώ το χρόνο για 1gb hosting αλλά δεν τους αλλάζω. Δεν θέλω να θεωρηθεί διαφήμιση. Απλά λέω την γνώμη μου +1000
kappaxi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Θα σου έλεγα και εγώ να δοκιμάσεις την stigmahost. Έχουν και αυτοί cpanel , έχουν εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης και κάνουν δωρεάν μεταφορά site.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα