poakre Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα!!!!! Εχω τεραστιο προβλημα με το ρουτερ μου και με το voip μου.. Λοιπον για να μπορεσω να συνδεσω μια συσκευη πανω στο ρουτερ για το voip μιλαω,πρεπει πρωτα να απενεργοποιηθει το SIP-ALG, το ρουτερακι ειναι ξεκλειδωμενο... Οταν λοιπον μπαινω στο telnet & κανω ολα αυτα που πρεπει μου βγαζει το εξης σφαλμα : failed to delete conn binding... Μου εχει σπασει τα νευρα, μπορει καποιος να μου πει τι να κανω για να λυθει το προβλημα? Κανω τα παρακατω: >telnet 192.168.1.254 >βαζω το username and pass που μου ζηταει μετα... >connection unbind application=SIP port=5060 (και σε αυτο το σημειο μου βγαζει αυτο>> failed to delete conn binding << saveall exit .. Τα φωτα σας ρε αλανια,δεν εχω λεφτα να παω να αγορασω voip router, αυτο μονο εμεινε και αν το κανω ειμαι κομπλε ....Εχω φαει περιπου μια βδομαδα με το προβλημα αυτο, παρακαλω λοιπον ! Να ειστε καλα
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 α.το θεμα με το telnet Το ελυσες λογικα β.γιατι δεν συνεχισες στο αλλο θεμα και ανοιξες νεο.αχ αχ. γ.εχω το ιδιο ρουτερ με generic firmware 8.2.3.A εχω voip σεταρισμενο κανονικα στο phone 1 και εκανα αυτο που θες εσυ και μου το εκανε κανονικα {Administrator}[connection]=>unbind application = SIP port = 5060 :connection unbind application=SIP port=5060 αν παω να το κανω δευτερη φορα επειδη δεν υπαρχει τρωω πορτα με μυνημα {Administrator}[connection]=>:connection unbind application=SIP port=5060 Failed to delete CONN binding. {Administrator}[connection]=>unbind application = SIP port = 5060 :connection unbind application=SIP port=5060 Failed to delete CONN binding.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα