Michaels_V2 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα..επειδη το ιντερνετ μου πηγαινε πολυ αργα εδωσα την εντολη ενω ειχα κλεισει antivirus και τα λοιπα προγραμματα που θα μετεφεραν πληροφοριες μεσω ιντερνετ αλλα και παλι μου εμφανιζει καποιες καταστασεις οτι ειναι established..περιπου 26 ειναι..και ολες σαν εξωτερικη διευθυνση εχουν static3:και νουμερα!τι ειναι αυτες οι 26 που μεταφερουν πληροφοριες?και πως μπορω να τα βρω και να τα κλεισω?
micos000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μήπως τρέχεις κάποιο torrent; Υπάρψει το whois (http://www.whois.net/) και το ip lookup (http://ip-lookup.net/) για να δεις που ανοίκουν οι ip αυτές.
micos000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 τι ακριβως κανω στα λινκ που μου εδωσες? η τοπικη διευθυνση καποιων απο αυτων ειναι 127.0.0.1:καποια νουμερα και δν ειναι ιδια και στα 26! Δεν χρειάζεται να το πάμε σε pm, παρακολουθώ τα θέματα στα οποία ποστάρω.. Τα 127.Χ.Χ.Χ και τα 192.Χ.Χ.Χ είναι εσωτερικές συνδέσεις του υπολογιστή με το router. Από δίπλα έχει ένα νούμερο από το 1 έως το 65535 και είναι η πόρτα που ανοίγει για να γίνει η σύνδεση. Στην 2η στήλη είναι η εξωτερική διεύθυνση μαζί με την πόρτα. Στα λινκ που σου έδωσα μπορείς να δώσεις την ip με την οποία συνδέεσαι και να δεις που αντιστοιχούν (και ότι καταλάβεις βέβαια).
antonl Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Επίσης πιθανόν η netstat -b να βοηθήσει να καταλάβεις ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί τα συγκεκριμένα ports.
Michaels_V2 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 ειπες να βαλω την Ip που συνδεομαι στα λινκ αλλα ποια εννοεις?η εντολη οντως βοηθησε!αλλα θελω να δω και με τον αλλο τροπο!μου εβγαλε οτι ειναι απο αυτο CLMSserver.exe αλλα δν γνωριζω τι ειναι αυτο!
micos000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Η σύνδεση με τον CLMServer γίνεται από κάποιο πρόγραμμα την cyberlink. Μήπως έχεις το PowerDVD; Η ip που σου λέω είναι αυτή με την οποία συνδέεσαι εξωταρικά, όχι η 10.χ.χ.χ ή η 192.χ.χ.χ Αν βλέπεις κάποια άλλη ip μπορείς να δοκιμάσεις να την δώσεις στο whois.
Michaels_V2 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ναι του power dvd ηταν...ευχαριστω για τον χρονο και τους 2 σας!
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 επισης μια απλη λυση.βαζεις το net limiter στο pc καισου λεει ανα πασα στιγμη ποια εφαρμογη ειναι στο ιντερνετ και ποσο bandwidth σου τρωει.και κανεις οτι limit θες.το power dvd ισως εκανε update ισως κοιταγε για νεα εκδοση ισως register αλλα δυσκολο να σου τρωει τοσο πολυ bandwidth που να βλεπεις το νετ να πηγαινει αργα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα