geioannou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 στον ιδιο σκληρο εχω εγκαταστησει ΧΡ & Linux. Τωρα που κανω boot με τα ΧΡ δεν κανει... με ρωταει κανονικα "press any key ..." αλλα μολις παταω τοτε μου βγαζει την λιστα με τα λειτουργικα. πως θα κανω boot ?
dimitrisOS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 με τη θες να κανεις boot δεν εξηγεις ;
geioannou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 με τα ΧΡ.... oysiastika θελω να φορμαρω τον δισκο, να φυγουν τα λειτουργικα και επανεγκατασταση
dimitrisOS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 και τι σου λεει ; πριν ειχες XP & Linux και τι εκανες τωρα ; Δεν σου εμφανιζει τα XP και μπαινει κατευθυαν στα Linux ;
geioannou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 αμα δεις παραπανω το λεω. μολις πατησω στο "press any key to continiu..." ena πληκτρο, τοτε μο βγαζει την επιλογη του linux η των ΧΡ. τιποτε αλλο, οποτε δεν μπορω να Boot-αρω....
micos000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μήπως το πληκτρολόγιο σου είναι usb και δεν δουλεύει όταν κάνει boot ο υπολογιστής; Αν ναι προσπάθησε με ένα απλό πληκτρολόγιο. Επίσης, δοκίμασε με άλλο cd των xp.
geioannou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 το πληκτρολογιο δουλευει κανονικα μιας και μπορω και επιλεγω τα λειτουργικα. τωρα για το αλλο cd απο ΧΡ δυστυχως δεν εχω...
dimitrisOS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 εμενα με μπερδεψες τι θες να κανεις ! για ξανα πες το format στα XP θες ;
geioannou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Διαβασε παραπανω και θα καταλαβεις. Εχεις ενα θεμα με την βιασυνη....
dimitrisOS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 εχεις 2 λογισμικα μεσα τα XP & Linux και μια μερα πηγες να μπεις στα XP και δεν εμπαινε και σου ελεγε "Press any key to continue" Αυτο εννωεις ;
micos000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 εμενα με μπερδεψες τι θες να κανεις ! για ξανα πες το format στα XP θες ; Αν κατάλαβα καλά, ναι.
dimitrisOS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Αν κατάλαβα καλά, ναι. μαλον ναι και μετα λεει οτι εγω βιαζομαι και δεν εξηγει αυτο τι προβλημα εχει
geioannou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 ρε παιδια ..αν ειναι δυνατον, πιο κατανοητα δεν μπορουσα να τα πω. φορματ στα ΧΡ θελω αλλα δεν boot-αρει εξαιτίας των 2 λειτουργικών. και εξηγω, οταν παει να boot-αρει στο σημειο που λεει "press any key to boot from cd" εαν πατησω ενα πληκτρο, τοτε αντι να ξεκινησει το δισκακι μου βγαζει τις επιλογες απο τα λειτουργικα και μετα μονο λειτουργικο για να ανεβει μπορω να επιλεξω !!!!!!! ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ η να το γυρησω και video.(sorry κιολας)
ice25 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 μαλών έχεις θέμα με το πληκτρολόγιο...δεν το βλέπει οταν εκκινείς με το δισκάκι των Xp όποτε εσύ πατάς κουμπί και δεν το βλέπει αρα προχωράει κανονικά στο grub...(αυτό που επιλεγείς λειτουργικά) μαλών έχεις θέμα με το πληκτρολόγιο...δεν το βλέπει οταν εκκινείς με το δισκάκι των Xp όποτε εσύ πατάς κουμπί και δεν το βλέπει αρα προχωράει κανονικά στο grub...(αυτό που επιλεγείς λειτουργικά) να ρωτήσω bios μπαίνει?? το usb keybord suport το έχεις ενεργοποιημένο
geioannou Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 το πληκτρολογιο λειτουργει κανονικα. οταν παταω key to boot from cd μου βγαζει την εππιλογη για τα λειτουργικα. εαν ΔΕΝ πατησω πληκτρο τοτε μονο του προσωραει και ανεβαινει σε Linux. kai BIOS μπαινω χωρις καποιο προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα