Giorgos09 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Εχω το σειριακο αριθμο μου για windows 7 home premium 64 αλλα δεν εχω το cd. Γινεται να τα εγκαταστησω αλλιως?
isay Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 φιλαρακη σε βλεπω για κανε Ban για αυτο που εδωσες -.- Κάνε edit στο δικό σου post γιατί μέσα στο quote υπάρχει το torrent link. @Giorgos09 Μπορείς να κατεβάσεις το αυθεντικό ISO (χωρίς serial βεβαια) απο το easytopia. Είναι επισημος distributor της M$, οποτε ειναι και καθαρό απο ιους/σκουλήκια και οτι αλλο φανταστείς.
alexzzz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 ναι αλλα αυτος ; θα το δει νωρις ; όχι, δεν θα το δει... Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: Να μην αναζητούν ή δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας ευχαριστώ
Giorgos09 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Συγγνωμη, ξεχασα να σημειωσω οτι θελω τα Ελληνικα.
dimitrisOS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Συγγνωμη, ξεχασα να σημειωσω οτι θελω τα Ελληνικα. πας σε ενα torrent site βρεισκης και κατεβαζεις το αρχειο και κανεις εγκατασταση με τον κωδικο σου
Giorgos09 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 πας σε ενα torrent site βρεισκης και κατεβαζεις το αρχειο και κανεις εγκατασταση με τον κωδικο σου Εχω βρει ενα αλλα εχει μονο leechers που σημαινει οτι θα κολλησει στο 99.9%.
dimitrisOS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Εχω βρει ενα αλλα εχει μονο leechers που σημαινει οτι θα κολλησει στο 99.9%. Yeah !
alexzzz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Έχουμε ξανά πλησιάσει πολύ την λεπτή γραμμή περί πειρατείας... τα επόμενα μηνύματα θα διαγραφούν με τις ανάλογες κυρώσεις.
kostaks3 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 να ρωτησω και εγω κατι αλλο.αν τα κατεβασει απο πειρατικο site,δεν θα εχουν διαφορα τα windows 7 απο τα αυθεντικα που εχει ο υπολογιστης;
tsakonas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 αναλόγως ποια έκδοση... αν έχει εγκατεστημένα τα home premium και κατεβάσει τα ultimate p.x φυσικά και δε θα παίξει ο κωδικός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα