newtech Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα. Θελω να ρωτισω το παρακατω. Αν στειλω ενα email από HOTMAIL ο παραληπτης μπορει να δει την IP MOΥ?
isay Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Στον παραλήπτη ? r u sure ? Απολυτα sure. Κάνε μια δοκιμή και θα sure και εσύ.
xlomo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Ναι έχεις δίκιο, αν κάνεις δεξί κλικ στο mail και πατήσεις view message source στο δείχνει, Δεν το είχα ξαναδεί αυτό. Λάθος μου.
newtech Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Ναι έχεις δίκιο, αν κάνεις δεξί κλικ στο mail και πατήσεις view message source στο δείχνει, Δεν το είχα ξαναδεί αυτό. Λάθος μου. Οπα.. δλδ απο που σταλθηκε ή που διμιουργιθηκε ο λογαριασμος?
xlomo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Όπα πάλι άκυρο η IP που δείχνει στον sender δεν είναι του υπολογιστή που σύνθεσε το mail μάλλον είναι η IP του mail server, έκανα μια δοκιμή και μου βγάζει αμερικάνικη IP και πουθενά δεν αναφέρει την δική μου. isay από που την βλέπεις εσύ την IP του αποστολέα ? EDIT: Αν το εμαιλ είναι από GMAIL η google κρύβει την IP σου ενώ το hotmail όχι, δοκίμασα να στείλω εμαιλ στον εαυτό μου (hotmail σε hotmail)και μου έδειξε την IP του σπιτιού μου ενώ από gmail σε hotmail μου έδειξε αμερικάνικη IP, οπώτε εξαρτάται από το mail provider του αποστολέα αν θα δει ο παραλείπτης την IP ή όχι.
isay Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 @xlomo Φαίνεται στα headers του email που φτάνει στον παραλήπτη. Ανοιξε το hotmail και στειλε ενα email σε ένα αλλο σου email. Πήγαινε στο αλλο email και κάνε view full headers. Εκεί θα βρεις και την IP απο την οποία εστειλες το email Edit: To ερώητμα ήταν για Hotmail. Άρα η απάντηση ειναι ΝΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
newtech Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 εγω που εστειλα σε gmail δεν το βλεπω καπου παντος
xlomo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Από τι λογαριασμό σε τι λογαριασμό έστειλες ? Αν το δικό σου μαιλ είναι gmail δεν θα φανεί η IP σου.
newtech Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Από τι λογαριασμό σε τι λογαριασμό έστειλες ? Αν το δικό σου μαιλ είναι gmail δεν θα φανεί η IP σου. Απο HOTMAIL σε GMAIL
xlomo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Στο Gmail άνοιξε το email που έστειλες, Στα δεξιά εκεί που σου λέει την ώρα αποστολής έχει ένα βελάκι για απάντηση και ένα ανάποδο τρίγωνο , πάτα στο τρίγωνο και επέλεξε "προβολή αρχικού" και σε αυτό που θα σου βγάλει βρες το πεδίο X-Originating-IP: και δες αν είναι η όχι η IP σου.
isay Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Απο HOTMAIL σε GMAIL newtech μου φαίνεται δεν διαβάζεις προσεκτικά. Έχει απαντηθεί 4 φορές οτι αν στείλεις email απο το Hotmail, φαίνεται η IP του αποστολέα.
newtech Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Στο Gmail άνοιξε το email που έστειλες, Στα δεξιά εκεί που σου λέει την ώρα αποστολής έχει ένα βελάκι για απάντηση και ένα ανάποδο τρίγωνο , πάτα στο τρίγωνο και επέλεξε "προβολή αρχικού" και σε αυτό που θα σου βγάλει βρες το πεδίο X-Originating-IP: και δες αν είναι η όχι η IP σου. Αυτο ρωτουσα.. THANX.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα