Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σωστα τα λες thresh αλλα δυστυχως ο περισσοτερος κοσμος για μενα ψωνιζει απο την εμφανιση της οθονης.και για ips ουτε λογος φυσικα αφου πανε σα τα προβατα και ψωνιζουν οτι ναναι.ας εφερνε το πλαισιο την dell να δεις ποσο κοσμος θα την ειχε παρει.

Εξηγήστε και σε μένα αν έχετε την καλοσύνη τι είναι αυτό το ips...γιατί όπως λέτε και εσείς ήρθε η ώρα να μην ψωνίζουμε οτι να ναι,αλλά να ξέρουμε τι παίρνουμε!ευχαριστώ προκαταβολικά και χρόνια πολλά!

Δημοσ.

Με λιγα λογια ειναι εκει που απεικονιζεται η εικονα, ειναι κλασης ανωτερη απο τα TN panel που εχουν συνηθως οι οθονες, ενω led,lcd κτλ ειναι ο φωτισμος.... Ας στο εξηγησουν καλυτερα η αλλοι αλλα αν θες να δεις πιο αναλυτικα κοιτα εδω... http://en.wikipedia.org/wiki/IPS_panel

Παντως εγω προσωπικα εχω την dell u2311h που δεν ειναι καν LED και ειναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ...

Δημοσ.

Και εγώ είμαι πολύ άπειρος με τις οθόνες.Αλλά αποκτώ σιγά σιγά εμπειρία... Έχω μια 170c4 philips 17'' αγορασμένη το 2000,την βλέπω πολύ καλή στα χρώματα και λοιπά..έβαλα και ένα πρόγραμμα για pixels και δεν έχει τόσα χρόνια ούτε ένα καμένο και με μηδενικό bleeding! Δεν το περίμενα....Πριν από 15 μέρες παρήγγειλα μια U2410 dell λόγο ότι έχω ακούσει πολλά καλά για τις dell από εδώ πέρα όπως και από review που διάβασα...Τώρα στη πράξει θα δείξει πόσο θα διαφέρει...αν και δεν νομίζω να έχει τρελές διαφορές γιατί όπως είπα σε αυτή που έχω μου φαίνονται όλα τέλεια...το μόνο μείον είναι ότι είναι μικρή για τα σημερινά δεδομένα...Τη περιμένω 13 του μηνός...Θα σου πω εντυπώσεις αν δεν έχεις αγοράσει ακόμα οθόνη...

Edit

Να προσθέσω η τωρινή μου οθόνη έχει <25ms και κάτω στο pdf που βρήκα...και δεν καταλαβαίνω τίποτα σε παιχνίδια,που παίζω κιόλας Cs source...Γι'αυτό μην ανησυχείς με τα ms

Δημοσ.

Και εγώ είμαι πολύ άπειρος με τις οθόνες.Αλλά αποκτώ σιγά σιγά εμπειρία... Έχω μια 170c4 philips 17'' αγορασμένη το 2000,την βλέπω πολύ καλή στα χρώματα και λοιπά..έβαλα και ένα πρόγραμμα για pixels και δεν έχει τόσα χρόνια ούτε ένα καμένο και με μηδενικό bleeding! Δεν το περίμενα....Πριν από 15 μέρες παρήγγειλα μια U2410 dell λόγο ότι έχω ακούσει πολλά καλά για τις dell από εδώ πέρα όπως και από review που διάβασα...Τώρα στη πράξει θα δείξει πόσο θα διαφέρει...αν και δεν νομίζω να έχει τρελές διαφορές γιατί όπως είπα σε αυτή που έχω μου φαίνονται όλα τέλεια...το μόνο μείον είναι ότι είναι μικρή για τα σημερινά δεδομένα...Τη περιμένω 13 του μηνός...Θα σου πω εντυπώσεις αν δεν έχεις αγοράσει ακόμα οθόνη...

Edit

Να προσθέσω η τωρινή μου οθόνη έχει <25ms και κάτω στο pdf που βρήκα...και δεν καταλαβαίνω τίποτα σε παιχνίδια,που παίζω κιόλας Cs source...Γι'αυτό μην ανησυχείς με τα ms

και εγώ κυρίως για το Cs 1.6 ενδιαφέρομαι γιατί με 17αρα δεν το νιώθεις!...απο οτι έχω ψάξει πάντως οι DELL φαίνονται αρκετά καλές!..

Δημοσ.

Και εγώ που παίζω cs source δεν καταλαβαίνω goshting που έχω και 25ms δεν καταλαβαίνεις τίποτα...που να πας σε 6 και 8? Απλά perfect!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...