Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες χρόνια πολλά σε όλους εύχομαι και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!σκέφτομαι να αγοράσω καινούρια οθόνη ειδική για FPS games...προς το παρόν έχω μια 17αρα NEC την οποία την χρησιμοποιώ 6 χρόνια τώρα!σκεφτόμουν κάτι σε LED technology γιαυτο και άνοιξα αυτό το θέμα, ώστε να μου παραθέσετε προτάσεις όσοι έχετε ασχοληθεί με αυτό το κομμάτι..έχω ακούσει πολλά γύρω απο το θέμα της αξιοπιστίας και με οσους εχω μιλήσει μου έχουν πει να μην προτιμήσω σε καμια περίπτωση τις LG...και λόγω της χρήσης για την οποία θέλω την οθόνη να μην είναι κάτω απο 21 ίντσες!εσείς τι έχετε να μου προτείνετε?

Δημοσ.

βασικα ποσα δεινης ;

και ποσες θελεις ;

γιατι ο τιτλος λεει "οθονες"

και τωρα ποια εχεις και που μενεις για την αγορα λεω ;

Δημοσ.

Αρχικά μένω Αθήνα,και δεύτερον αναφέρομαι γενικά με το "Οθόνες¨!Μια θέλω αλλά να ειναι καλή!Όσον αφορά τα χρήματα διατίθεμαι να δώσω μεχρι και 300...με την πληρωμή σε δόσεις!Τώρα χρησιμοποιώ αυτήν που υπάρχει εδώ

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html?keyphrase=u2412

ή

http://www.skroutz.gr/s/381216/Dell-UltraSharp-U2312HM.html?keyphrase=u2312

και οι 2 με αρκετά χαμηλό input lag, η 2η μάλιστα με τρομακτικά χαμηλό...

βασικά λόγω του ότι είναι και οι δύο αργής απόκρισης δεν θα τις προτιμήσω γιατι όπως είπα προορίζεται για gaming χρήση!σε ευχαριστώ πάντως..

εγω θα προτηνα και αυτη αλλα ειναι 32" plasma

http://www.skroutz.gr/s/386143/Panasonic-TX-L32C4E.html

φίλε καλές οι plasma αλλά πολλά τα λεφτά!..δεν διατίθεμαι να δώσω τόσα και ούτε θέλω μια τόσο μεγάλη οθόνη!σε ευχαριστώ πάντως που μπήκες στον κόπο να ψάξεις!

Εγώ έχω αυτή και είναι απολαυστική και ξεκούραστη.. δεν είναι Led αλλά και σ'αυτην έχω ρίξει λίγο την φωτεινότητα λόγω απόστασης.. 2ms > http://www.skroutz.gr/s/74945/LG-W2361V.html

πολλή καλή από άποψη στατιστικών αλλά εχω ακούσει πολλά για τις LG...:/!Σκεφτόμουν κάτι σε SAMSUNG ή SONY,για να πώ την αλήθεια...

• Super Moderators
Δημοσ.

όλοι όσοι τις έχουν αγοράσει στο forum διαφωνούν, μια χαρά κάνουν για games και δεν καταλαβαίνεις διαφορά κι ας έχουν μεγαλύτερο response time...

αυτό που μετράει είναι το input lag, google it και θα καταλάβεις για τι μιλάω...

Δημοσ.

Εγώ πάντως λέω IPS.

Ένας φίλος έχει την U2311H και δεν καταλαβαίνει διαφορά, ούτε εγώ δηλαδή.

Νομίζω ότι δεν αξίζει να πας σε τίποτε άλλο σε αυτά τα χρήματα, γιατί είναι τόσο ποιοτικά πάνελ και οθόνη γενικά

(και στα δύο μοντέλα, πόσο μάλλον το δεύτερο που σε ενδιαφέρει περισσότερο εσένα) που δεν τίθεται θέμα θα έλεγα. ^_^

Δημοσ.

όλοι όσοι τις έχουν αγοράσει στο forum διαφωνούν, μια χαρά κάνουν για games και δεν καταλαβαίνεις διαφορά κι ας έχουν μεγαλύτερο response time...

αυτό που μετράει είναι το input lag, google it και θα καταλάβεις για τι μιλάω...

πολύ σωστά.

ένας απο αυτούς είμαι και εγώ... η οθόνη τα σπάει φίλε μου.

Δημοσ.

120hz TN vs IPS ;

τι διαφορά έχουν?σόρρυ παιδιά αλλά είμαι ψιλοάσχετος,γιαυτό άλλωστε άνοιξα και το topic για να μου παραθέσετε διάφορες απόψεις..απλά αν έχετε την καλοσύνη εξηγήστε και λίγο γιατί δεν τα έχω ψάξει ιδιαίτερα... :rolleyes:

διάβασα κάτι στα αγγλικά και απο αυτό που κατάλαβα το κομμάτι έχει να κάνει με το πόσο ρεαλιστική είναι η σχέση πχ της κίνησης του ποντικιού με το πως αυτή αποδίδεται χρονικά στην οθόνη...με λίγα λόγια έχει να κάνει με τις εντολές που δίνεις εσύ μέσω συσκευών και το πόσο γρήγορα απεικονίζονται!συνεπώς εγώ θα πρέπει να ψάξω για όσο το δυνατόν χαμηλότερο input lag αν λάβουμε υπόψη το ότι δεν μπορεί να είναι μηδενικό...σωστά?!αλήθεια όμως το σκέτο κομμάτι τησ απόκρισης(πχ. 8 ms,5ms η 2ms) με τι έχει να κάνει?

• Super Moderators
Δημοσ.

με το πόσο γρήγορα πάει ένα pixel από black σε white ή από grey σε grey ανάλογα τι δηλώνει ο κατασκευασής...μπακάλικα με το πόσο γρήγορα εναλλάσεται μια εικόνα. Υποτίθεται ότι όσο πιο χαμηλό είναι τόσο πιο ομαλή είναι η κίνηση της εικόνας ΑΛΛΑ δεν μπορούμε να κάνουμε άμεση σύγκριση των MS σε διαφορετικά panels...

επιπλέον το θέμα είναι ότι ελάχιστα άτομα μπορούν να κατάλαβουν την διαφορά ανάμεσα σε 2ms οθόνες και σε 5-8ms οθόνες...

Δημοσ.

σωστα τα λες thresh αλλα δυστυχως ο περισσοτερος κοσμος για μενα ψωνιζει απο την εμφανιση της οθονης.και για ips ουτε λογος φυσικα αφου πανε σα τα προβατα και ψωνιζουν οτι ναναι.ας εφερνε το πλαισιο την dell να δεις ποσο κοσμος θα την ειχε παρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...