GIANNIS400 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Πριν κάνεις φορμάτ, κάνε και μια επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις στον chrome. Μπορεί να στρώσει. https://support.google.com/chrome/answer/3296214?hl=el μπα, όποτε εχω χρόνο θα του κανω φορματ, δεν ανοιγει καν τις ρυθμίσεις. Προς το παρον την βγάζω με τον Internet explorer
jim_p Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 The Final Countdown for NPAPI http://blog.chromium.org/2014/11/the-final-countdown-for-npapi.html Αντε να ακολουθουνε και οι non-webkit browsers σιγα σιγα.
kostakiss Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Εχω ξεχασει το passphrase και δεν μπορω να συγχρονισω το κινητο με το λαπτοπ. Στο λαπτοπ γινεται κανονικα συγχρονισμος γιατι ειναι συνδεδεμενο, υπαρχει πουθενα αποθηκευμενος να τον δω; Γιατι οτι πιθανο κ αν δοκιμασα δεν το παιρνει
thanasis.13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 καλημερα , ετοιμαζομαι να το σπασω τοn chrome , εδω και ενα μηνα σε καθε σελιδα που ανοιγω μου βγαινουν συνεχεια διαφημισεις buners τα οποια ειναι αδεια και αυτο καθυστερει τρελα το ανοιγμα της σελιδας. Επιπλεον καθε θεμα που παω να ανοιξω σε μια σελιδα πεταγεται ενα ασχετο κενο παραθυρο το οποιο κλεινω και εμφανιζεται το θεμα που ανοιξα. Εχω κανει απεγκατασταση και εγκατασταση του chrome ,εχω τρεξει adw cleaner kai malwarebytes συνεχιζει τα ιδια. Παρακαλω πολυ την βοηθεια σας γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα.
thomasG4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 FullSizeRender.jpg καλημερα , ετοιμαζομαι να το σπασω τοn chrome , εδω και ενα μηνα σε καθε σελιδα που ανοιγω μου βγαινουν συνεχεια διαφημισεις buners τα οποια ειναι αδεια και αυτο καθυστερει τρελα το ανοιγμα της σελιδας. Επιπλεον καθε θεμα που παω να ανοιξω σε μια σελιδα πεταγεται ενα ασχετο κενο παραθυρο το οποιο κλεινω και εμφανιζεται το θεμα που ανοιξα. Εχω κανει απεγκατασταση και εγκατασταση του chrome ,εχω τρεξει adw cleaner kai malwarebytes συνεχιζει τα ιδια. Παρακαλω πολυ την βοηθεια σας γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα. Κάνε reset όπως λέει εδώ. https://support.google.com/chrome/answer/3296214?hl=el Επίσης κάνε ένα scan με Hitman Pro και ESET Online Scanner
thanasis.13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Κάνε reset όπως λέει εδώ. https://support.google.com/chrome/answer/3296214?hl=el Επίσης κάνε ένα scan με Hitman Pro και ESET Online Scanner Φιλε εκανα reset δουλεψε ξανα κανονικα σε ευχαριστω για την συμβουλη. Νομιζεις οτι πρεπει να τρεξω και τα προγραματα που μου γραφεις??
thomasG4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Φιλε εκανα reset δουλεψε ξανα κανονικα σε ευχαριστω για την συμβουλη. Νομιζεις οτι πρεπει να τρεξω και τα προγραματα που μου γραφεις?? Καλό θα ήταν να τα τρέξεις για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα δημιουργηθεί ξανά το πρόβλημα απο malware.
kostakiss Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Εχω ξεχασει το passphrase και δεν μπορω να συγχρονισω το κινητο με το λαπτοπ. Στο λαπτοπ γινεται κανονικα συγχρονισμος γιατι ειναι συνδεδεμενο, υπαρχει πουθενα αποθηκευμενος να τον δω; Γιατι οτι πιθανο κ αν δοκιμασα δεν το παιρνει κανεις;
Gtr34 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δοκιμασε στον chrome settings>Passwords and form- Manage passwords. Στην καρτελα που ανοιγει, ψαξε για accounts-google κλικ και επιλεγεις show για να δεις τον κωδικο. Ελπιζω να βγαλεις ακρη . 1
lambros Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 τρομερο προγραμματακι application για screenshot σε chrome και firefox Nimbus Screenshot
jim_p Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Θελω να σβησω ΟΛΑ τα cookies που αφηνει ΕΝΑ συγκεκριμενο site, το youtube συγκεκριμενα. Μπορω να το κανω με καποιο τροπο που να μην περιλαμβανει επιπλεον προσθετα? Nvm το βρηκα. http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/google-chrome.html
jim_p Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Εδω και λιγες μερες ενας φιλος μου εχει το εξης προβλημα. Οταν κανει δεξι κλικ > αποθηκευση εικονας στον ff και στον chrome, ο browser σκαει! Το pc ειναι καθαρο απο malware και το μονο προσθετο που τρεχει και στους 2 ειναι το abp. Εννοειται πως δοκιμαστηκαν ηδη επαναφορες και των 2 browsers, και safe mode στον ff, καθως και μια λυση για ενα downloads.sqlite που αναφερει η mozilla στο σχετικο wiki. Ολα αυτα σε windows 8.1u1, 64αρια και με τον ie να δουλευει κανονικοτατα!
Gtr34 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Ποιο antivirus εχει; Ας δοκιμασει με αυτο κλειστο. Σε safe mode with networking παρουσιαζει το ιδιο προβλημα;
jim_p Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 To avast. Δοκιμαστηκε και με κλειστο αλλα και παλι δεν ειχε διαφορα. Ξεχασα να το αναφερω. Σε ασφαλη λειτουργια με δικτυο εινια λιγο δυσκολο να μπει μονος του, οποτε το αφηνουμε μεχρι να παω να το δω απο κοντα. Καμια αλλη ιδεα?
sistah Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Απο ενα πολυ προχειρο search, μπορει να ειναι και το ADB, ας τα κανει disable ή uninstall να δουμε.(φανταζομαι δοκιμαστηκε οταν εκανε re install)Kαι ενα clean με ccleaner για καθαρισμο temp folder.Ειναι πολυ πιθανο να φταιει η κακη χρηση στο pc και να εχουν φρικαρει τα win ή να φταιει κανα προγραμμαοποτε φοβαμαι οτι μεχρι να πας να το δεις, μονο αερολογιες μπορουμε να λεμε.Θεωρητικα θα μπορουσε να κανει και ενα system restore σε ημερομηνια που θυμαται δεν ειχε θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα