Bermudakias33 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Θέλω να μην καταγράφεται τίποτα στο ιστορικό περιήγησης χωρίς όμως να κάνω «ανώνυμη περιήγηση» (ctrl+shift+N). Μπορώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Απ' οτι φαινεται εδω, οχι chrome://settings/content Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotebookFreak Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μονο σε μενα κολαει ο chrome σημερα???????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δοκιμασε να καθαρισεις ιστορικο,cache.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 κανένα plugin να εμφανίζει ΣΩΣΤΑ τους σελιδοδείκτες σε στήλη όπως είχα στην Όπερα (δεξιά ή αριστερά) υπάρχει? ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Θέλω να μην καταγράφεται τίποτα στο ιστορικό περιήγησης χωρίς όμως να κάνω «ανώνυμη περιήγηση» (ctrl+shift+N). Μπορώ; https://chrome.google.com/webstore/detail/no-history/ljamgkbcojbnmcaonjokopmcblmmpfch?utm_source=gmail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pitogiro Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Θέλω να μην καταγράφεται τίποτα στο ιστορικό περιήγησης χωρίς όμως να κάνω «ανώνυμη περιήγηση» (ctrl+shift+N). Μπορώ; Μπορείς να κάνεις και αυτό. Ουσιαστικά βρίσκεις το αρχείο History και το κάνεις read-only. Με μια δοκιμή που του έκανα φαίνεται να δουλεύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Είμαι σίγουρος ότι το θέμα έχει συζητηθεί στο παρελθόν: Συμβαίνει και σε άλλους να έχει τεράστιο memory leakage o chrome; Υπάρχει λύση (εκτός από την χρήση άλλου browser, κάτι στο οποίο είμαι πολύ κοντά να κάνω...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Τσεκαρε μηπως καποιο προσθετο σου κανει την ζημια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green Dragon Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά έχω δύο προβλήματα με τον chrome... - Στο desktop του γραφείου, μου βγάζει πολύ συχνά όταν ανοίγω καρτέλα μήνυμα ότι χρειάζεται να πληκτρολογήσω κάποια ψηφία.....λόγω "μεγάλης κυκλοφορίας" όπως λέει - στο laptop σκρολάρει μερικές φορές ανεξέλεγκτα πάνω - κάτω χωρίς να πειράζω ποντίκι ή touchpad τι λέτε;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Εδώ και λίγες μέρες, σε οποιαδήποτε σελίδα κι αν επισκεφτώ όπου υπάρχει κάποιο ενεργό link, μόλις ο δείκτης τού ποντικιού περάσει από πάνω του (χωρίς να κλικάρω), εμφανίζεται αυτό το ...κέρατο: Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι και πώς μπορώ να το στείλω στον αγύριστο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Εδώ και λίγες μέρες, σε οποιαδήποτε σελίδα κι αν επισκεφτώ όπου υπάρχει κάποιο ενεργό link, μόλις ο δείκτης τού ποντικιού περάσει από πάνω του (χωρίς να κλικάρω), εμφανίζεται αυτό το ...κέρατο: untitled.JPG Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι και πώς μπορώ να το στείλω στον αγύριστο; Κάνε scan με Malwarebytes και AdwCleaner. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Κάνε scan με Malwarebytes και AdwCleaner. Με malwarebytes έκανα scan αμέσως πριν ποστάρω και δε βρήκε τίποτα. Θα κάνω τώρα και με το adwcleaner. Α, εν τω μεταξύ, κάτι που ξέχασα να πω πριν και δεν ξέρω αν έχει σχέση: Στο insomnia π.χ., όταν μπαίνω στο forum και υπάρχει κάποια ειδοποίηση, κλικάρωντας πάνω στο «ειδοποιήσεις» δεν ανοίγει η λίστα. Βασικά δε γίνεται τίποτα... Edit: Μετά το scan με το adwcleaner - τού είπα να καθαρίσει ό,τι βρήκε, χωρίς καν να τα τσεκάρω... - φαίνονται όλα και πάλι φυσιολογικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την καθοδήγηση φίλε infin1tyGR. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Τσεκαρε μηπως καποιο προσθετο σου κανει την ζημια. Πώς μπορώ να το ελέγξω αυτό; Τα πρόσθετα που έχω είναι το AdBlock, το Ghostery και το HTTPS everywhere. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Πώς μπορώ να το ελέγξω αυτό; Τα πρόσθετα που έχω είναι το AdBlock, το Ghostery και το HTTPS everywhere. Adblock και Ghostery κάνουν την ίδια δουλειά, καλύτερα κράτα μόνο το ένα. Πάτα Shift+Esc για να δεις ποιο καταναλώνει περισσότερη μνήμη. Επίσης κάνε reset και δες άμα βελτιώνεται η κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα