thomasG4 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Εχει γινει ηδη αυτο με το hitman pro, spybot και Avast. Τι παραπανω προσφερουν τα προγραμματα που προτεινεις; Να σημειωσω οτι ο Firefox δεν εχει ιχνος απο αυτες τις μαλακιες. Ο Chrome ειναι που γεμισε τετοιου ειδους χαζομαριτσες που απλα σπανε νευρα. Μετά τα scan που πρότειναν τα παιδιά κάνε και ένα reset στις αρχικές ρυθμίσεις τον chrome.
ikaruga24 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστω πολυ παιδια, τα ετρεξα και τα δυο και πλεον πεταει το πραγμα ενω ταυτοχρονα εξαφανιστηκαν και αυτες οι μαλακιουλες.
yohaan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Τον τελευταίο μήνα έχω το εξής πρόβλημα με τον Chrome : σε ορισμένες ιστοσελίδες όταν πατάω να ανοίξει ένα λινκ ή μία καινούργια ενότητα κολλάει η σελίδα και ενώ δουλευει το scroll δεν μπορω να πατησω καμια αλλη επιλογη. Αν αυτη την επιλογη-λινκ την ανοιξω σε πχ 50 καινουργια tabs τοτε τα περισσοτερα θα ειναι κενα και λιγα θα ανοιξουν κανονικα. Δηλαδη ειναι ο μονος τροπος πολλες φορες να φορτωσω αυτο που θελω να δω. Οσον αφορα τις ρυθμισεις κτλ εκανα clean uninstall, και reset setting στον browser. Καμια ιδεα?
thomasG4 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Τον τελευταίο μήνα έχω το εξής πρόβλημα με τον Chrome : σε ορισμένες ιστοσελίδες όταν πατάω να ανοίξει ένα λινκ ή μία καινούργια ενότητα κολλάει η σελίδα και ενώ δουλευει το scroll δεν μπορω να πατησω καμια αλλη επιλογη. Αν αυτη την επιλογη-λινκ την ανοιξω σε πχ 50 καινουργια tabs τοτε τα περισσοτερα θα ειναι κενα και λιγα θα ανοιξουν κανονικα. Δηλαδη ειναι ο μονος τροπος πολλες φορες να φορτωσω αυτο που θελω να δω. Οσον αφορα τις ρυθμισεις κτλ εκανα clean uninstall, και reset setting στον browser. Καμια ιδεα? Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Hardware Acceleration απο τα settings.
yohaan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Hardware Acceleration απο τα settings. Που υπαρχει αυτο?
kropilack Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Θα πας στις ρυθμισεις (πανω δεξια-τρεις παυλες) κι εκει κατω κατω θα πατησεις Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων… εκει θα το βρεις (σαν Επιτάχυνση υλικού) 1
yohaan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μπα....δεν εκανε τιποτα! Το θεμα ειναι πως ξαφνικα εκει που 2 χρονια λειτουργει κανονικα ξαφνικα αρχισε να παρουσιαζει προβληματα
thomasG4 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Έκανες επανεκκίνηση τον browser να φανταστώ ε;
yohaan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Έκανες επανεκκίνηση τον browser να φανταστώ ε; ναι
mad-proffessor Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Έβαλα κ εγω chrome στο desktop μου(fedora linux) ύστερα απο καιρο και είμαι εντυπωσιασμένος απο τα features(ασφάλεια,ταχύτητα). Έχει αφήσει το firefox χρόνια πίσω
thomasG4 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 το εκανα Με ποια προγράμματα ακριβώς έκανες scan;
yohaan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Με ποια προγράμματα ακριβώς έκανες scan; malwarebytes και adaware
thomasG4 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Κάνε επίσης με Superantispyware, Hitman Pro και AdwCleaner.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα