talos_2002 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Αυτό ήταν! Σ'ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Αυτό ήταν! Σ'ευχαριστώ! Δεν εκανα τιποτα, just google search. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskar Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Σε σελίδα με περισσότερα από ένα βίντεο youtube όταν παίζει τό ένα, ακόμα και όταν τελειώσει δεν παίζει άλλο μέχρι να κάνω refresh τη σελίδα. Με Firefox έπαιζαν ακόμα και συγχρόνως. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnrock1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Αρκετό καιρό τώρα τα εικονίδια με τα οποία αλλάζεις την ανάλυση, βάζεις πλήρη οθόνη στο youtube έχουν μεγαλώσει καπως λες και έχει πάθει κάτι η ανάλυση, εκτός αυτού, όταν βάζω βιντεάκια στο youtube και επιλέγω hd ανάλυση παρόλο που πάνω στο εικονίδιο "μπαίνει" το κοκκινάκι που έχει την ένδειξη hd η ανάλυση του βίντεο δεν αλλάζει... Δοκίμασα να απενεργοποιήσω το pepperflash, να απεγκαταστήσω και να ξανά εγκαταστήσω το flash player καθώς και τον chrome άλλα τίποτα δεν άλλαξε. Το συγκεκριμένο πρόβλημα το αντιμετωπίζω μόνο στον chrome ενώ τα βίντεο παίζουν κανονικά σε full ανάλυση σε άλλους browser όπως mozilla και safari. Έχετε καμία ιδέα στο τι φταίει; Να και μια εικόνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Εχεις καποιο extension για το youtube?Σε incognito υπαρχει διαφορα?Η φωτο σου δεν δειχνει κατι περιεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnrock1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 1) οχι 2) οχι 3) ναι ισχυει δεν φαινεται αλλα ειναι καπως "πιξελιασμενα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
borntodie22 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 μπαινω σημερα στο chrome και μου πεταει ποπ-απ οτι εχει μπλοκαρει τα extensions που δεν εχουν εγκατασταθει απο το store ξερει κανενας κανενα τροπο να τα ενεργοποιησω ξανα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 o μόνος τρόπος που γνωρίζω είναι να βάλεις beta/dev build του Chrome... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist1983 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Αρκετό καιρό τώρα τα εικονίδια με τα οποία αλλάζεις την ανάλυση, βάζεις πλήρη οθόνη στο youtube έχουν μεγαλώσει καπως λες και έχει πάθει κάτι η ανάλυση, εκτός αυτού, όταν βάζω βιντεάκια στο youtube και επιλέγω hd ανάλυση παρόλο που πάνω στο εικονίδιο "μπαίνει" το κοκκινάκι που έχει την ένδειξη hd η ανάλυση του βίντεο δεν αλλάζει... Δοκίμασα να απενεργοποιήσω το pepperflash, να απεγκαταστήσω και να ξανά εγκαταστήσω το flash player καθώς και τον chrome άλλα τίποτα δεν άλλαξε. Το συγκεκριμένο πρόβλημα το αντιμετωπίζω μόνο στον chrome ενώ τα βίντεο παίζουν κανονικά σε full ανάλυση σε άλλους browser όπως mozilla και safari. Έχετε καμία ιδέα στο τι φταίει; Να και μια εικόνα το youtube στο Google Chrome δεν χρησιμοποιει πια το flash player μα πεξη τα βιντεο με html5 player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vinso Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα. Εδώ και κάποιες μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, δε μπορώ να ανοίξω link σε καινούργια καρτέλα πατώντας το scroll από το ποντίκι.Έψαξα στο internet και βρήκα πώς να το ενεργοποιήσω στο chrome. Mε την εντολή chrome://flags με βάζει στο menu αλλά εκεί που είναι για το scroll μου βγάζει το εξής χωρίς να έχω κάποια επιλογή. Ομαλή κύλιση Linux Ενεργοποιήστε την πειραματική εφαρμογή ομαλής κύλισης. #enable-smooth-scrolling Λυπούμαστε, αυτό το πείραμα δεν είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα σας. Επίσης εκτός απ' αυτό κοίταξα να αλλάξω και τις ρυθμίσεις για το ποντίκι μου από τον πίνακα ελέγχου , αλλά και πάλι εκεί δεν μου έβγαζε κάτι για το scroll button. Ξέρει κάποιος αν φταίει η καινούργια έκδοση του chrome και πρέπει να βάλω κάποιο extension ή να κάνω κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Παιδιά η νέα έκδοση του chrome μου απενεργοποίησε το Windows Media Player Extension for HTML5 1.0 και τώρα κάποια πράγματα δεν παίζουν (π.χ ραδιόφωνο από e-radio.gr). Έχετε να προτείνετε κάτι; Η πρόταση των δημιουργών του extension είναι αυτή: If you are running Windows 7, and your Chrome browser is version 33 or newer, the extension will NOT work. This is due to an architectural change in Chrome. The reason was articulated by the Chrome team in this article. As an alternative, we recommend that you download Internet Explorer instead. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist1983 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Παιδιά η νέα έκδοση του chrome μου απενεργοποίησε το Windows Media Player Extension for HTML5 1.0 και τώρα κάποια πράγματα δεν παίζουν (π.χ ραδιόφωνο από e-radio.gr). Έχετε να προτείνετε κάτι; Η πρόταση των δημιουργών του extension είναι αυτή: If you are running Windows 7, and your Chrome browser is version 33 or newer, the extension will NOT work. This is due to an architectural change in Chrome. The reason was articulated by the Chrome team in this article. As an alternative, we recommend that you download Internet Explorer κατεβασε αυτο εδο (www.filehippo.com/download_windows_media_player_ffplugin/) παιξει και στον Chrome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 παιδια εχω προβλημα με το chrome..μετα απο format οταν βλεπω βιντεακι στο youtube και ανοιγω αλλη σελιδα τοτε κολλαει ο ηχος..καπου διαβασα να βαλω να ανοιγει τα βιντεο με τον flash player..πως γινεται αυτο ρε παιδια.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
borntodie22 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 μπαινω σημερα στον chrome και μου δειχνει το παραθυρο του βιντεο ΤΕΡΑΣΤΙΟ προσπαθησα να τον κανω ρεσετ αλλα τπτ.καμια ιδεα κανεις νατο επαναφερω παλι οπως ηταν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Στα ξαφνικά ενώ ανοίγω τον chrome εμφανίζεται στις διεργασίες παρασκηνίου και ανοίγει το παράθυρο μετά από κάμποση ώρα. Έκανα reinstall αλλά δεν άλλαξε κάτι. Tι παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα