sistah Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 μετα απο format δε μου εμφανιζει ολους τους σελιδοδεικτες, δηλαδη αυτοι που ηταν σε φακελλους δεν εμφανιστηκαν, τι κανουμε τωρα? υπαρχει λυση? Μαλλον επεσες στην ιδια περιπτωση με αυτη. Το post απο την google employee λεει υπομονη λιγες ημερες μεχρι να το φτιαξουν. 1
arma1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 sistah ευχαριστω, δηλαδη θα μου εμφανιστουν αργοτερα? λιγο δυσκολο δεν ειναι?
speedy23 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ρε σεις τι γινεται? Παω να δω ενα βιντεο στο youtube και μου λεει κανε upgrade το adobe flash player και εξαφανιστηκαν τα bookmarks και εμφανιστηκαν αυτα που ειχα πριν 1 χρονο και βαλε. Την παλευουν εκει περα? Ελπιζω να ανηκω στην παραπανω περιπτωση. Μου βγαζει ακομα και spell check στην ελληνικη γλωσσα που δεν ειχα ποτε. Oh the tragedy. Δεν μου ανοιγει καν την διαχειριση των επεκτασεων. What the fuck?
arma1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 καλημερα, τελικα σημερα με το ανοιγμα του chrome εμφανιστηκαν και οι σελιδοδεικτες που ειχα σε φακελους, ολα καλα λοιπον
dieccast Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν αυτα τα tricks για να κανουν πιο γρηγηρο τον chrome ισχυουν http://philliprearick.hubpages.com/hub/Make-Google-Chrome-Faster?
sistah Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Το post ειναι αρκετα παλιο οποτε σχεδον ολα αυτα που λεει για το flags, ειναι πλεον unavailable.Aυτα που λεει για το advance settings θεωρω δεν προκειται να boostαρουν σε αισθητο βαθμο.Τα extensions ειναι σιγουρα factor για το ποσο γρηγορα φορτωνει ο chrome κτλ γιαυτο μην κανεις install ολο το store.Το να κανεις clean τα data θα βοηθησουν προσωρινα μεχρι να ξαναγεμησεις cookies κτλ.Κατ'εμε αδιαφορο το link.
dieccast Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Το post ειναι αρκετα παλιο οποτε σχεδον ολα αυτα που λεει για το flags, ειναι πλεον unavailable. Aυτα που λεει για το advance settings θεωρω δεν προκειται να boostαρουν σε αισθητο βαθμο. Τα extensions ειναι σιγουρα factor για το ποσο γρηγορα φορτωνει ο chrome κτλ γιαυτο μην κανεις install ολο το store. Το να κανεις clean τα data θα βοηθησουν προσωρινα μεχρι να ξαναγεμησεις cookies κτλ. Κατ'εμε αδιαφορο το link. αυτο με τα flags δηλαδη γενικοτερα δεν λειτουργει? δεν μπορω να κανω κατι για να ειναι πιο γρηγορος?
sistah Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δεν ειπα δεν λειτουργει, ειπα οτι τα συγκεκριμενα που αναφερει στο κειμενο ειναι ηδη unavailableγιατι το flags ειναι experimental features οποτε αλλα τα καταργουν και αλλα οχι.Ποσο πιο γρηγορος θες να γινει δηλαδη? Απο μονος του παει σφαιρα υπο προυποθεσεις.Σου ειπα, μην βαζεις απειρα extensions.Ουτε μας λες ποιο ειναι το προβλημα αλλα ουτε αν ειναι σε hdd ή ssd.
arma1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 λεβεντες εγκατεστησα το McAfee στον explorer, για το google chrome δεν υπαρχει? το αντιστοιχο εκει ποιο ειναι?
klaount Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Στην τελευταία stable έκδοση του Chrome (ίσως να έγινε και νωρίτερα, τώρα το παρατήρησα) το gpu acceleration δεν δουλεύει σωστά. Στο flash video πατώντας stats for nerds δείχνει ότι έχει accelerated rendering αλλά software decoding. Το παρακάτω 3D experiment δεν μου δουλεύει ενώ σε firefox τρέχει κανονικά http://www.stickmanventures.com/labs/demo/webgl-threejs-morph-target/ Ξέρει κανείς τι παίζει; Τρέχω win8.1 Μου κάνει επίσης εντύπωση ότι το flag "Threaded compositing Mac, Linux" είναι πλέον ανενεργό.
xavier Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 πολλες φορες οταν προσπαθω να δω twitch stream, συνηθως pas boradcasts το twitch laggαρει τρομερα, υπαρχει καποια λυση?
nozark Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 καλησπερα παιδια...εδω και αρκετο καιρο εχω ενα προβλημα στον chrome.Πολλες φορες οταν προσπαθω να φορτωσω μια σελιδα δν μου την ανοιγει καλα και χρειαζεται να κανω ανανεωση για την δειξει πληρως.Αυτο το παρατηρω οταν εχω 3-4 καρτελες στο chrome συνηθως!!!Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει??
Federacion Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Έχω το ίδιο πρόβλημα σε win 8 λαποπ στην δουλειά, ενώ στο σπίτι με 8.1 οχι. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.
nozark Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 φιλε και εγω στο 8αρια το εχω το θεμα...λες να κανω update?χανονται αρχεια αμα κανω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα