thomasG4 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 ξερει κανει πως απενεργοποιω τις ρυθμισεις για windows 8 ? το πατυσα και τωρα ειναι FULL η σελιδα και δεν μου εμφανιζει την task bar καθως επησεις δεν μου δειχνει επανω δεξια τα κουμπια για μεγιστοποιηση κλπ Πάτα το F11 και θα βγει ο chrome απο fullscreen.
geioannou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Πάτα το F11 και θα βγει ο chrome απο fullscreen. οχι δεν μιλαω για FULL SCREEN. μιλαω για ρυθμιση win8 με συνεπεια αυτα που ειπα παραπανω. το κατω μερος του chrome παει τοσο κατω που δεν φαινεται το task bar ουτε minimaze κανει ουτε τα συμβολα για αυτο εχει
thomasG4 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μήπως ανοίγεις την metro έκδοση του chrome; Απο που ξεκινάς τον chrome; Απο το εικονίδιο στο desktop ή απο το metro;
Hypertaz Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα, δεν γνωριζω αν εχει απαντηθει το εξης (λογικα ναι,αλλα πολλες οι σελιδες!) πως γινετε οταν παταω κατι στην αναζητηση στην σελιδα της google,να παραμενει στο κενο της αναζητησης και οχι στην μπαρα url?? ευχαριστω!!!
npapo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Γνωρίζει κανείς γιατί στο chrome με το που το ανοίγω και κάνοντας κλικ στο mouse μου πετάει νέα καρτέλα με διαφήμιση αμέσως και κάθε κάποια κλικ πάλι το ίδιο , γίνεται να το σταματήσω αυτό το εκνευριστικό πράγμα.
thomasG4 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Γνωρίζει κανείς γιατί στο chrome με το που το ανοίγω και κάνοντας κλικ στο mouse μου πετάει νέα καρτέλα με διαφήμιση αμέσως και κάθε κάποια κλικ πάλι το ίδιο , γίνεται να το σταματήσω αυτό το εκνευριστικό πράγμα. Σε όλες τις ιστοσελίδες στο κάνει αυτό;
npapo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Σε όλες τις ιστοσελίδες στο κάνει αυτό; ναι το κάνει παντού και μάλιστα όταν ξεκινάει παίζει μόνο του και μουσική και σταματάει ( σκέφτηκα ιο άλλα έχω πληρωμένη συνδρομή Panta )
jim_p Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ιος ειναι, που απλα δεν τον επιασε το panda. Αν δεν στον βγαλει το malwarebytes antimalware, ποσταρω και το λινκ για το tdsskiller, σωζει ζωες http://support.kaspersky.com/viruses/disinfection/5350
thomasG4 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 ναι το κάνει παντού και μάλιστα όταν ξεκινάει παίζει μόνο του και μουσική και σταματάει ( σκέφτηκα ιο άλλα έχω πληρωμένη συνδρομή Panta ) Τρέξε μια και το adwcleaner.
npapo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μπράβο είστε άψογοι και στους δυο υπολογιστές που έχω σταμάτησαν όλα. Έτρεξα το malwarebytes antimalware στο desktop και βρήκε καθάρισε διάφορα , μετά το tdsskiller δε βρήκε τίποτα Στο λαπτοπ έτρεξα το adwcleaner και το έκανε καινούργιο Τώρα έμεινε ένα θέμα στο desktop αργεί να bootαρει γιατί πειραξα το config και δεν ξέρω τι να κανω
jim_p Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μην μου πεις οτι ανοιξες το msconfig και αποεπελεξες τα παντα στην καρτελα που ελεγε services... Αν ναι, καλη τυχη απο μενα
npapo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 oxi έκοψα κάποια από το start αλλά έγινε ποιο αργό
Hypertaz Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Γνωρίζει κανείς γιατί στο chrome με το που το ανοίγω και κάνοντας κλικ στο mouse μου πετάει νέα καρτέλα με διαφήμιση αμέσως και κάθε κάποια κλικ πάλι το ίδιο , γίνεται να το σταματήσω αυτό το εκνευριστικό πράγμα. κανεις??....
jim_p Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Γιατι κατι εχεις κολλησει. Δες τι λεω παραπανω και κανε τα ιδια.
filippossks Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/511376-google-chrome/ Οποιος ξερει ας βοηθηση σαε παρακαλω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα